Pojutrze -
Prisca - 06-06-2004
Dziżys ! Ludzie polecam z całego serca, wczoraj byłam na tym w kinie . Film jest świetny, trzyma w napięciu, ma świetne efekty specjalne, aktorzy też są dobrze dobrani. Noramlnie nie mam zastrzeżeń.
Z przyjemnoscią obejrze po raz drugi

A przyznam się, że byłam nastawiona dość sceptycznie gdy wchodziłam na salę, ale jak widać szybko zmieniłam zdanie.
-
Nithel - 06-06-2004
w takim razie jak dzies bedzie to pooglądam ;]
hmmm jaki jest angielski tytuł tego filmu ? :> moze bym sobie sciagnął ;]
-
Prisca - 06-06-2004
Angielski tytuł : "The day after tomorrow" ;]
-
Nithel - 06-06-2004
ahhh tak myslalem ;] ale wolalem sie upewnic, a nie chcialo mi sie po necie szukac

wiem ... leniwy jestem ;]
-
Miriam - 06-07-2004
Nithel napisał(a):wiem ... leniwy jestem ;]
Skąd ja to znam?

A w temacie, Prisca- czy ten film jest o katastrofie, globalnym ociepleniu?
-
Prisca - 06-07-2004
W zasadzie on jest bardziej o epoce lodowcowej niż o ociepleniu
-
Miriam - 06-07-2004
Heh, globalne ocieplenie czy epoka lodowcowa, co za różnica?

Skoro tak polecasz ten film, to w najbliższym czasie postaram sie go obejrzeć
-
tix - 06-07-2004
a podobno argumentacja zawarta w filmie do wystapienia tego zjawiska jest bardzo słaba
-
Jakub - 06-07-2004
Mi sie film tak sobie podobal bez sensu byl np.jak zalalo ten swiat i wszyscy sie potopili potem ta epoka lodowcowa sie zrobila a tu patrze wilki wybiegaja niewiadomo z kad
-
tix - 06-07-2004
no wlasnie o to mi chosi :\
-
misieksanok - 06-08-2004
Jakub listośći, zespoilerowałeś film, i gdzie teraz przyjemnosc ogladania?
-
Prisca - 06-08-2004
Jakub napisał(a):Mi sie film tak sobie podobal bez sensu byl np.jak zalalo ten swiat i wszyscy sie potopili potem ta epoka lodowcowa sie zrobila a tu patrze wilki wybiegaja niewiadomo z kad
buhehe... jakbyś uwarznie oglądał film to wiedziałbyś skąd się wzieły wilki.. i było bardzo dobrze wytłumaczone skąd wzieła się epoka lodowcowa... heh... zapmniałam powiedzieć, że podczas tego filmu należy uruchomić swoje szare komórki ... ale to było dla mnie jasne, wybacz..
-
Jakub - 06-08-2004
ale wilki uciekly z klatek w zoo ale widze ze niepatrzylas na te mapy pokazali ze praktycnzie caly swiat zalalo a co myslisz ze wilki 5tys km by szly???? raczej by zdechly
zalalo i jeszce nadodatek zamarzlo to wszytko
-
Prisca - 06-08-2004
geez... przecierz mówili że temperatura spdała 10 stopni na sekunde ... więc trudno żeby woda nie zamarzała... poza tym to był film katastroficzny i nikt nie mówi, że musiał być całkowicie realny, niektóre rzeczy są wyolbrzymione, ale co z tego ? ... tak na prawdę do każdego filmu można się przyczepić ....
pzt. wilki wydostały się z zoo przed tą ogromną falą [to było w tym samym mieście], wiec mogły gdzieś przeczekać,e to dość inteligentne zwierzęta... nad tym tematem można polemizować...
-
Jakub - 06-08-2004
niechcem byc upierdliwy ale spojz gdzie mogly by sie schowac ???w bloku domu