Forum Rockmetalshop
Pojutrze - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (https://forum.metalhead.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Filmy/seriale (https://forum.metalhead.pl/forum-filmy-seriale)
+--- Wątek: Pojutrze (/thread-pojutrze)

Strony: 1 2

Pojutrze - Prisca - 06-06-2004

Dziżys ! Ludzie polecam z całego serca, wczoraj byłam na tym w kinie . Film jest świetny, trzyma w napięciu, ma świetne efekty specjalne, aktorzy też są dobrze dobrani. Noramlnie nie mam zastrzeżeń.
Z przyjemnoscią obejrze po raz drugi Wink
A przyznam się, że byłam nastawiona dość sceptycznie gdy wchodziłam na salę, ale jak widać szybko zmieniłam zdanie.

- Nithel - 06-06-2004

w takim razie jak dzies bedzie to pooglądam ;]
hmmm jaki jest angielski tytuł tego filmu ? :> moze bym sobie sciagnął ;]

- Prisca - 06-06-2004

Angielski tytuł : "The day after tomorrow" ;]

- Nithel - 06-06-2004

ahhh tak myslalem ;] ale wolalem sie upewnic, a nie chcialo mi sie po necie szukac TongueTongue wiem ... leniwy jestem ;]

- Miriam - 06-07-2004

Nithel napisał(a):wiem ... leniwy jestem ;]

Skąd ja to znam? Wink A w temacie, Prisca- czy ten film jest o katastrofie, globalnym ociepleniu?

- Prisca - 06-07-2004

W zasadzie on jest bardziej o epoce lodowcowej niż o ociepleniu Big Grin

- Miriam - 06-07-2004

Heh, globalne ocieplenie czy epoka lodowcowa, co za różnica? Laughing Skoro tak polecasz ten film, to w najbliższym czasie postaram sie go obejrzeć Smile

- tix - 06-07-2004

a podobno argumentacja zawarta w filmie do wystapienia tego zjawiska jest bardzo słaba

- Jakub - 06-07-2004

Mi sie film tak sobie podobal bez sensu byl np.jak zalalo ten swiat i wszyscy sie potopili potem ta epoka lodowcowa sie zrobila a tu patrze wilki wybiegaja niewiadomo z kad

- tix - 06-07-2004

no wlasnie o to mi chosi :\

- misieksanok - 06-08-2004

Jakub listośći, zespoilerowałeś film, i gdzie teraz przyjemnosc ogladania? Smile

- Prisca - 06-08-2004

Jakub napisał(a):Mi sie film tak sobie podobal bez sensu byl np.jak zalalo ten swiat i wszyscy sie potopili potem ta epoka lodowcowa sie zrobila a tu patrze wilki wybiegaja niewiadomo z kad

buhehe... jakbyś uwarznie oglądał film to wiedziałbyś skąd się wzieły wilki.. i było bardzo dobrze wytłumaczone skąd wzieła się epoka lodowcowa... heh... zapmniałam powiedzieć, że podczas tego filmu należy uruchomić swoje szare komórki ... ale to było dla mnie jasne, wybacz..

- Jakub - 06-08-2004

ale wilki uciekly z klatek w zoo ale widze ze niepatrzylas na te mapy pokazali ze praktycnzie caly swiat zalalo a co myslisz ze wilki 5tys km by szly???? raczej by zdechly

zalalo i jeszce nadodatek zamarzlo to wszytko

- Prisca - 06-08-2004

geez... przecierz mówili że temperatura spdała 10 stopni na sekunde ... więc trudno żeby woda nie zamarzała... poza tym to był film katastroficzny i nikt nie mówi, że musiał być całkowicie realny, niektóre rzeczy są wyolbrzymione, ale co z tego ? ... tak na prawdę do każdego filmu można się przyczepić ....
pzt. wilki wydostały się z zoo przed tą ogromną falą [to było w tym samym mieście], wiec mogły gdzieś przeczekać,e to dość inteligentne zwierzęta... nad tym tematem można polemizować...

- Jakub - 06-08-2004

niechcem byc upierdliwy ale spojz gdzie mogly by sie schowac ???w bloku domu