Forum Rockmetalshop
Freedom Call - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (https://forum.metalhead.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Freedom Call (/thread-freedom-call)

Freedom Call - Anonymous - 10-13-2004

Co sądzicie o tym zespole i jego poczynaniach muzycznych ?? Która płyta najbardziej się Wam podoba ??

- Katiria - 10-15-2004

Spoko kapela Smile
Ciekawy wokal, muza naprawdę super, gitarki wymiatają Laughing a moja ulubiona płyta to "Crystal Empire" 8)

"Flame In The Night"był pierwszym utworem Freedom Call jaki usłyszałam....eh....sentyment...

- Scully - 06-11-2005

tak sobie grzebię w starych tematach, szejm on mi.

a tego to już wyjątkowo nie lubię. obrzydliwie radosne granie, za czyste, zbyt gładkie, pałermetal bez pałera, a jeśli już, to z obrzydliwie słodkim.
no i darzymy się szczerą nienawiścią z adminem polskiej strony Angry

- LCF - 06-11-2005

Ja mysle ze ten zespol powinien byc w tej chwili na paradzie.

- KelThuz - 06-11-2005

LCF napisał(a):Ja mysle ze ten zespol powinien byc w tej chwili na paradzie.

to samo sobie pomyślałem, w końcu "Zew Wolności" to nie jest przypadkowa nazwa...

hehe, naciągam, ale jak słyszę tego typu wokale (polecam jeszcze Iron Fire, szczyt spedalenia), to się zastanawiam, kto tego może słuchać. Odpowiedź mamy w drugim od góry poście Big Grin

- Atreju - 06-11-2005

KelThuz napisał(a):polecam jeszcze Iron Fire, szczyt spedalenia
"Thunderstorm" jest jeszcze znośny Laughing A okładkę ma też niczego sobie, sam Manowar by sie takiej nie powstydził Smile

- Necro Desecrator - 06-11-2005

Hehe,fajnie się skłąda,własnie wczoraj z kumplem mielismy okazje posłuchac tej ,,potęgi"...O mało się ze śmiechu nie zesraliśmy Big Grin

- KelThuz - 06-11-2005

Necro Desecrator napisał(a):

Hehe,fajnie się skłąda,własnie wczoraj z kumplem mielismy okazje posłuchac tej ,,potęgi"...O mało się ze śmiechu nie zesraliśmy Big Grin

słyszeliście cover Runningów z rzeczonego Thunderstorm? Tę Danię to powinien nawiedzić znowu atak chąśników z Jomsborga, bo przegięli jak nie wiem...

kurwamac, wlazlem na ich strone:
[Obrazek: Groupmountains.jpg]

przesrane robic to na powaznie...

- LCF - 06-11-2005

Przyganial kociol garnkowi Angry
Hint: Warraha Wink

- KelThuz - 06-11-2005

LCF napisał(a):Przyganial kociol garnkowi Angry
Hint: Warraha Wink

masz coś do Warraha? przecież taki "Młot na chrześcijan" rzeczonej hordy masakruje całą dyskografię Iron Fire. Podobnie jak aparycja i charyzma herszta hordy.

- Tomash - 06-11-2005

KelThuz napisał(a):masz coś do Warraha? przecież taki "Młot na chrześcijan" rzeczonej hordy masakruje całą dyskografię Iron Fire.

zwłaszcza druga częśc tej pieśni Laughing

- LCF - 06-12-2005

KelThuz napisał(a):masz coś do Warraha?

Sam sobie odpowiedziales:

KelThuz napisał(a):przesrane robic to na powaznie...

- KelThuz - 06-12-2005

LCF napisał(a):Sam sobie odpowiedziales:

KelThuz napisał(a):przesrane robic to na powaznie...

Warraha jest podziemnym projektem, i nie wydaje płyt ani nie gra koncertów, a oni tak, i dlatego mnie zastanawia, kto może kupować ich wypierdy.

- Necro Desecrator - 06-12-2005

Co do Ironfire ,to dla mnie myśl o tym ,że ktoś wydaje pieniądze na ten chłam i się nim podnieca,zahacza niemal o metafizykę...

- Ambivalent - 12-20-2005

Przeslodzone pedalstwo dla chlopczykow. Z A O R A Ć ! ! !

[Obrazek: obraz200896de.jpg]

A tego Iron Fire to kurna nie pamietam... Crying or Very Sad