OOMPH! -
k@siszon - 09-10-2004
Nie mam pojęcia do czego ich zaliczyć, ale ich uwielbiam. To mój ulubiony zespół

Jest tu jeszcze ktoś kto ich lubi???
-
Windir - 09-10-2004
jedyna piosenka ktora mi sie podoba to Augen Auf pozatym nie znam tworczosci tej kapeli
Tristania - My lost Lenore
-
Saul Hudson - 09-13-2004
co ja sądzę ?? NIc

Kapelka w stylu Rammsteina i tyle

MAm obojętny stosunek do tego typu muzy .
-
tayuki - 09-13-2004
słyszałam że byli główną inspiracją dla Rammstein więc respekt. Słyszałam tylko Augen Auf ale moze kiedyś pożyczę płytę od znajomej to wiecej powiem.
-
grzybiarz - 09-14-2004
Ja nie jestem fanem Rammsteina a więc także i Omph, więc gdy tylko widze teledysk na vivie smieje się

Jakis facet z nażelowanym włosami cos tam liczy po niemiecku

Ehhh!
-
DarthSeraphin - 09-14-2004
Augen Auf spoko. Reszta kawalkow srednio mi sie podoba... . Ale zeby jakos szczegolnie do mnie trafili ... jakos nie bardzo. :?
-
sierra - 09-15-2004

W ogole mi nie przypadli do gustu.MOże to brzmi troche antyfaszystowsko ale...

Po pierwsze dlaego ze spiewaj po niemiecu...a strasznie nie podoba mi sie ten jezyk.Po drugie nie cierpie metalu.
8)
-
Hell_Alu - 10-01-2004
Oomph... wg. mnie alternatywa Rammsteina i to lepsza alternatywa. Ich najsławniejszy kawałek, mianowicie Augen Auf, bardzo mi przypadł do gustu. Jest jeszcze kilka innych, które także mi się podobają. Ogólnie zespoł fajny. Wokalista spoko gość

.
Polecam teledysk Augen Auf... wypas
-
Vlkodlak - 10-01-2004
Sierra: nie cierpisz metalu i bytujesz na forum głównie o tematyce metalowej?

Weird...
(Nie żebym zabraniała

)
(no dobra, ten temat niby nie o metalu, ale kto by tam na to patrzył

)
-
MasterGrucha - 10-01-2004
Osobiście wogóle nie trawie tego zespołu, a wokalista mnie wkurza samym wyglądem.
Ale to moje zdanie i prosze się o to nie czepiać.
-
Pimpuś - 10-02-2004
OOMP! .... hm słyszałam, widziałm i oceniam na niezły zespół, ale nie wszystkie ich piosenki mi się podobują.
-
gabrysia - 10-05-2004
jak dla mnie ten zespół jest na prawdę niezły, chociaż słyszałam dopiero 3 piosenki. troszkę dziwnie wygląda wokalista, ale ogólnie wszystko jest ok. ale slipknot to moje guru!
-
Pimpuś - 10-06-2004
masz racje Slipknot !!! Jest 100razy lepszy niż OOMP!
-
gabrysia - 10-06-2004
No w końcu ktoś normalny!!! Ludzie dlaczego wy nie lubicie Slipknot?!?!?! Czemu żaden mój znajomy czy znajoma nie lubią ich? Jestem taka samotna

. Ok. Bez przesady. Pozdro dla wszystkich larw!
-
Dżemik - 10-07-2004
Gabi.. co Ty z tymi larwami? Ja tam sie z nimi nie identyfikuje..