Forum Rockmetalshop
Aliens - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (https://forum.metalhead.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Filmy/seriale (https://forum.metalhead.pl/forum-filmy-seriale)
+--- Wątek: Aliens (/thread-aliens)

Strony: 1 2

Aliens - Windir - 09-10-2004

siedze przed kompem popijam winko i mysle mysle i jest! co sadzicie o fimie Obcy bylo ich 4 czesci nie wierze ze nie slyszeliscie o tym, jestem fanem wszytskich czterech czesci, ogladaliscie? rola Sigourney Weaver jest rewelacyjna odwalila kawal dobrej roboty Wink lubicie ten film?

Therion - Dark Eternity

- Dżemik - 09-10-2004

Nie ten dzial..

A co do tematu.. Nie lubicie.. Jakos nie docieraja do mnie tego typu filmy..

- Filon - 09-11-2004

dlugo nie moglem sie przekonac do tego filmu.jednak kiedys z nudow pozyczylem wlasnie od znajomego 4 czesci i zrobilem sobie nocke z alienem.i jedyne co mi przychodzi na mysl, to to ze ten film jest rewelacyjny i trzyma naprawde klimat...
bardziej przemawiaja do mnie 1,2,3 poniewaz 4 juz uwazam za przesadzona lekko.chociaz i tak sie milo oglada.najbardziej lubie 3, ta w ktorej nie ma zadnych broni w stylu laserow tylko reczna no i jeszcze krecil ja koles od "siedem".a jego filmy bardzo lubie.
a co do momentow ulubionych, to te pii pii na radarze w oczekiwaniu na hordy zblizajacych sie alienow ; )

- Windir - 09-11-2004

buehehhe ale jaja za duzo wczoraj wypilem Rolleyes prosze Moderatora o przeniesienie mojego tematu do kategori FILM dziekuje

- gannon - 09-11-2004

Alienki rzeczywiście mają świetny klimat. Tongue .. kiedyś jak jeszcze grywałem na kompie odpaliłem sobie AvP2...jak sie gra marinsem to są momenty że można sie posrać Laughing

- Vlkodlak - 09-11-2004

Ahh. Gra to było coś Big Grin. Strach było w nią grać. No i ciągle mnie coś zjadało w ciemnościach

- Filon - 09-12-2004

gra tez jest klimatyczna zwlaszcza druga czesc.jednak o wiele bardziej wolalem odgryzac lby alienem, czy odcianac predatorem : )

- Rhonwen - 09-12-2004

Ja, podobnie jak Dżemik nie przepadam za Obcym

- Spidero - 12-09-2004

seria z Alienem wymiata. moja ulubiona część to oczywiście aliens [ czyli druga ] . Za najbardziej kiczowatą uważam 3... Jakbym miał ułożyć według kolejności od najlepszej do najgorszej to byłoby to : 2,4,1,3 . Nic dziwnego, część drugą znam już prawie na pamięć Angry pozdrawiam Angry Angry Angry

- Calmwater - 01-07-2005

Zawsze lubiłem Aliena,głównie za klimat i czarny humor."Miłość od pierwszego wejżenia" na przykład Big Grin Natomiast gra-AVP II i marine to jest coś,kilka nocy zarwałem,zanim przeszedłem.A klimacik faktycznie dodatnio wpływa na poziom adrenaliny...

- Ajana - 01-17-2005

Oglądałam wszystkie części aliena i muszę to powiedzieć:to było zajebiste!Klimat tego filmu był na bardzo wysokim poziomie, a przecież jest to niezbyt już młoda produkcja, bo 1 jest z 1979 roku.

- efka - 02-13-2005

Wszystkie Alieny są genialne, chociaż każdy jest trochę inny od poprzedniego. Cz. 4 poszła typowo w akcję, kiedy cz.1 była bardziej thrillerowata. A co do gier, to grałam w AvP2 i muszę powiedzieć, że początek gry Marine kiedy nic się nie dzieje...był po prostu porażający Big Grin Genialny klimat i możliwość skradania się Alienem w ciemnościach to dobry powód na spędzenie tych "kilku" godzin przed kompem.

- hegemon88 - 02-13-2005

Najbardziej aryjski jest alien 3, bo tam wszystcy sa ostrzyzeni niczym NS'i

- statekx - 07-31-2005

Moim zdaniem najlepsza byla dwojka i czworka Smile
Jedynka troche przynudza a trojka totalnie zjebana:/

- Tomash - 07-31-2005

Pierwsza częśc -> jeden z nielicznych filmów których można się przestraszyć

dwójka -> nadal nieźle choć to zwykła rąbanka
trójka -> syf nieziemski, choć sam pomysł z więzieniem był niezły
czwórka -> całkiem niezła, spodziewałem się czegoś znacznie gorszego Smile