Frontside -
craig133 - 07-24-2008
Witam, mialem okazje zobaczyc nowy wzor koszulki Frontside'a i bylbym bardzo wdzieczny, zapewne nie tylko ja, gdyby owa koszulka pojawila sie w asortymencie rms ;]
A tak ona wyglada:
http://www.mystic.com.pl/?mod=products&category=cloth&product=6934
-
Axel - 07-24-2008
A nie możesz sobie na mysticu zamówić?
-
Książę - 07-24-2008
Axel, ty nic nie rozumesz
-
craig133 - 07-24-2008
Axel napisał(a):A nie możesz sobie na mysticu zamówić?
stary przeczytaj co napisalem jeszcze raz i wtedy odpowiedz, czytanie ze zrozumieniem sie klania.
Zakladam ze wiecej osob korzysta z Rockmetalshopu w sprawach zwiazanych z nabywaniem tego typu rzeczy niz z jakiegos malo znaczacego mystica.
-
Książę - 07-24-2008
to Rockmetalshop jest znaczący?
-
Axel - 07-24-2008
craig133 napisał(a):Axel napisał(a):A nie możesz sobie na mysticu zamówić?
stary przeczytaj co napisalem jeszcze raz i wtedy odpowiedz, czytanie ze zrozumieniem sie klania.
Zakladam ze wiecej osob korzysta z Rockmetalshopu w sprawach zwiazanych z nabywaniem tego typu rzeczy niz z jakiegos malo znaczacego mystica.
Stary, chuj mnie to obchodzi ile masz respektu z robieniem zakupów tu czy tam. Rozumiem jeśli coś jest dostępne tylko na ebayu. Wypierdalaj.
-
craig133 - 07-24-2008
Skonczony niedojebie, bo juz normalnie na spokojnie nie da sie napisac...a wiec lapsie czy ja napisalem ze chce ja kupic ? NIE. Dalem tylko przyklad co gdzies jest, a nie ma na rockmetalshop. Wypierdalaj rowniez.
moze inaczej sformuuje swoja prosbe: Milo byloby gdybyscie dodali do asortymentu koszulki Frontside. Wiem, ze swojego czasu byly promujace krazek "zmierzch bogów", dlatego mysle ze chyba mozna rozpatrzyc owa propozycje..pomimo brudnych slow uzytych w tym temacie.
-
~Rene~ - 07-25-2008
jak sam nie chcesz kupić to po co dupe zawracasz?
-
Książę - 07-25-2008
Książę napisał(a):Axel, ty nic nie rozumesz
przyznam że ja też nic nie rozumiem