Forum Rockmetalshop
Ani Mru Mras :) - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (https://forum.metalhead.pl/forum-humor)
+--- Wątek: Ani Mru Mras :) (/thread-ani-mru-mras)

Strony: 1 2

Ani Mru Mras :) - TwilighT - 08-19-2004

Bardzo lubię panów z Ani Mru Mru. Można się naprawdę pośmiać. Moim ulubionym kabaretem jest Tofik Big Grin taki on prawdziwy Tongue

Czekam na opinie wielmożnych userów Smile

- Piwo - 08-19-2004

true, true, tofik jest niczego sobie Smile , dobry jest też skecz z lalką. u mnie Ani Mru Mru jest w rankingu kabaretów na 3 miejscu, wyprzedza ich Potem i Tey, szkoda tylko że już nieistnieją

- zdenka88 - 08-19-2004

Kabaret Ani Mru Mru, są naprawde dobrzy najlepszy skecz to Viva LA France Big Grin , ale i tak nic nie przebije Teamu Smoleń and Laskowiak!

- Slayerd - 08-19-2004

Nie no! The best jest" W chińskiej resteuracji"!!!
- O kutwa!
- Chińska dupa ale robiona pod Radomiem!
- Nie, nie z kota to my robimy kisiel i ciastka!

Laughing Laughing Laughing

- zdenka88 - 08-19-2004

NIE!! The best z Ani mru mru jest:
-Viva Levative
-No no Viva Laksygen
-Ja Laksygen is boon!!

Laughing

- Slayerd - 08-19-2004

Jeszcze
- Viva Maria Słodowska - Curie!! Angry

- Dżemik - 08-20-2004

Yeah! Ani Mru Mru jest boskie ale.. cholera malo maja tych skeczy.. Wszystkie slyszalem po 14 razy przynajmniej =/ Najlepszy to chyba 'W chinskiej restauracji'

A z innych kabaretow: Potem, Tey, Grzegorz Halama Oklasky, Kabaret Moralnego Niepokoju i stare skecze Konia Polskiego..

- Miriam - 08-20-2004

O tak Smile Ani Mru Mru są świetni :] IMHO najlepsze skecze to "W chińskiej restauracji", "Viva La France" i "Randka w ciemno" Big Grin A z innych kabaretów świetne są również Kabaret Moralnego Niepokoju ("Krzyżówka" Wink ) i niestety, nieistniejący już kabaret TEY...

- Offka - 08-23-2004

Kabaret Ani Mru Mru wymiata Big Grin Tofik, Chinska restauracja i ta dmuchana qkielka rzadza! Poza tym faje skecze maja jeszcze Kabaret Limo, Kabaret Moralnego Niepokoju (zezarty kotlet rzadzi!)

- Valhalla - 08-23-2004

No Tofik jest fenomenalny! Smile Oprocz Ani Mru Mru jeszcze Łowcy. B są dobrzy Big Grin Ale Ani Mru Mru rządzi i zupka z Radomia (moje rodzinne miasto Wink )

- Hagall - 08-24-2004

Tofik,restauracja chińska,ale nikt tu nie wspomniał o starszych skeczach z otwarciem supermarketu i emerytami na ławce. Laughing

- Skippy - 08-24-2004

Otwarcie supermarketu... to jest chyba jeden z najlepszych skeczy jakie widziałem, nie tylko w wykonaniu Ani Mru Mru, ale także innych kabaretów =]

- SML - 08-24-2004

Tak, kabaret jest po prostu genialny... Kiedys wystepował niedaleko mojej miejscowośći (19km), do dzisiaj załuje, ze nie pojechałem sie pośmiać, bo naprawde jest z czego. Jak czasami telewizje ogladam, to widząć "Ani Mru Mru" umieram ze smiechu...

Chińska diupa górą :P - Sydien - 09-01-2004

Ani mru mur są the best.. a chińska diupa jest świetna.. wogole chlopaki maja niesamowite pomysły... u mnie na pierwszym miejscu jest skecz "porodówka" "ale!...ale!" Tongue

- gannon - 09-02-2004

VIVA LA FRANCE!!