Forum Rockmetalshop
sklep nie działa kur...delikatnie mówiąc - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.metalhead.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Mam problem! (https://forum.metalhead.pl/forum-mam-problem)
+--- Wątek: sklep nie działa kur...delikatnie mówiąc (/thread-sklep-nie-dzia%C5%82a-kur-delikatnie-m%C3%B3wi%C4%85c)

Strony: 1 2 3

sklep nie działa kur...delikatnie mówiąc - Anonymous - 08-18-2004

sklep nie działa
linki stale przerzucaja na strone główną.
nie jest to tylko moja uwaga.
próbowalem z kilku komputerów sie dostać> ciagle to samo.
w takiej sytuacji wszelkie pzreglądanie produktów jest niemozliwe, ze nie wspomne juz o zakupie czegokolwiek
powiesić webmastera<lol>

- Anonymous - 08-23-2004

przylanczam sie do kolegi, przydalo by sie cos z tym zrobic, bo to zaczyna juz troche wqrwiac, jeśli juz cos sie otworzy to i tak przejscie na kolejną strone kończy się wyświetleniem startowejNeutral

- Slayerd - 08-23-2004

Patrzcie a mi działa normalnie...
Chyba was ktoś ze sklepu nie lubi... Angry

- moocker - 08-23-2004

ja miałem takie problemy na początku ale teraz też już od dawna działa normalnie. Smile
Jak ci przenosi na stronę główną to nei zaczynaj przeglądania od początku tylko naciskaj przycisk 'wstecz' w przeglądarce... zwykle naciśnięcie tego samego przycisku po raz 2gi już dawało dobre efekty Wink

- Anonymous - 08-29-2004

Grrrr mi tez nie działa!!!:[:[

- Abaddon - 08-29-2004

A u mnie działa, a całe to zamieszanie jest wynikiem wadliwego (nawet bardzo) serweru Lycosa, na wszystkich forach na Lycosowym serwerze, dzieją się żeczy o których się filozofom nie śniło Big Grin , dlatego wszyscy przeżucają się na inne, bezpieczniejsze.

- ozzyblacksabbath - 11-01-2004

witamn szystkich ! Ja mam takie same problemy co JEDZREJ !!! Nic mi wogule nieziała wogule cód że moge wogule wejśc na stronkę rockmetalshop.pl a pozatym to cała stronka mi niedziała jak klikam nan jakiś produkt to wogule niemoge go zobaczyć powiększonego wogule niempge się rejestrowac żadne linki niedziałają cały czas tylko strona główna i nic więcje nic niemogę kupić noemogę sie rejestrowaz wogule cała strpnka rockmetalshop.pl mi niedizała co mam robić o odpowedż prosze oczywiście webmastera strony rockmetalshop.pl na mego maila IronMaiden.Eddie.Death@poczta.fm pozdrawiam Ozzy Meissner

- Sl4v - 11-01-2004

ozzyblacksabbath napisał(a):witamn szystkich ! Ja mam takie same problemy co JEDZREJ !!! Nic mi wogule nieziała wogule cód że moge wogule wejśc na stronkę rockmetalshop.pl a pozatym to cała stronka mi niedziała jak klikam nan jakiś produkt to wogule niemoge go zobaczyć powiększonego wogule niempge się rejestrowac żadne linki niedziałają cały czas tylko strona główna i nic więcje nic niemogę kupić noemogę sie rejestrowaz wogule cała strpnka rockmetalshop.pl mi niedizała co mam robić o odpowedż prosze oczywiście webmastera strony rockmetalshop.pl na mego maila IronMaiden.Eddie.Death@poczta.fm pozdrawiam Ozzy Meissner
stary, popracuj troche nad pismem Smile I ten mail ... Big Grin
wracając do rockmetalshop.win.pl to macie racje, czasami gdy kliknę na jakąś koszulkę to mnie wywala z powrotem na stronę głowną i...wylogowywuje ;x jestem stanowczo ZA, żeby coś z tym zrobić Evil or Very Mad

- Parol - 11-04-2004

mam to samo, ale z tego co widze to maja nas gleboko w d***e.... :/ Sad

- Sl4v - 11-05-2004

kur.... to jest paranoja, chce złożyć zamówienie, wybieram ostatni produkt, klikam kategorię BIŻUTERA i...wypizdU =o powrót na stronę głowną. Do tego momentalnie mnie wylogowywuje i czyści CALUTKI koszyk, czyli znowu musze wybierać wszystko od początku Mad Evil or Very Mad Laughing :[ :\

- Anonymous - 12-05-2004

http://www.ehost.pl/ niech wykupia tu serwer i przezuca wszystko i bedzie gites skoro to niedziala przez server

trrrrrrrrrragedia - Anonymous - 01-05-2005

no co z tego ze uda mi sie poogladać, jak nie moge składać zamówień...

trudno bo miałem zamiar zamówić za jakieś ponad 100 zeta...

czekam aż to bedzie działać........

szkoda ;/;/;/

- Anonymous - 01-06-2005

to niech wina tylko Twojego komputera, moze lepiej sciagnij sobie rozne aktualizacje i wszystko bedzie chodzilo jak nalezy. moze masz za slaba przegladarkeTongue

- Anonymous - 01-15-2005

ta za slaba przegladarke jakos wszytsko mi dziala
a ta strona nie .. k**a
i to nie tylko ze jednej osobie to nie dziala
tylko jest wiele takich osob powinni szybko cos z tym zrobic
ale z tego co widze to juz jest tak od dluszego czasu
poprostu oni traca kase

bez pojęcia! - Anonymous - 01-18-2005

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! sklep nie działa ://////