Lordi -
Elfendur - 08-09-2004
Co sadzicie o tym zespole?
-
Miriam - 08-09-2004
Hmm... Słyszałam kilka kawałków tej kapeli i szczerze mówiąc nie wywarły na mnie większego wrażenia. Za to image muzyków mnie rozwalił
Re: Lordi -
Hagall - 08-10-2004
Elfendur napisał(a):Co sadzicie o tym zespole?
Kiczowaty image,a muza taka sobie.Można z nudów posłuchać.
-
Dżemik - 08-10-2004
Nigdy wczesniej tej kapelki nie slyszalem.. Wlazlem jednak na ich glowna stronke i obejrzalem 3 klipy.. Muza- kiepawa.. Image- jakos nijak nie pasuje mi do muzyki Lordi.. szybciej widzialbym w nim kapelke brzdakajaca a la Kredki..
-
Elfendur - 08-10-2004
Lordi Rules A kredki sa Za*****
-
Krolik - 08-11-2004
Takie tam śmieszne leśne ludki!!
-
Prisca - 08-16-2004
Wyglądają jak pomarszczone ziemniaki.
Wrażenia? Nijakie.
-
Dżemik - 08-16-2004
Hyh.. zaczynam tolerowac te LOrdi.. image nadal mnie wkurza (nie lubie Evil Dead- chyba na tym wzorowal sie zespol?) ale muza.. juz nie jest kiepawa.. jest ok =)
W sumie nienajgorsza kapelka..
-
tix - 08-16-2004
oj dzemik ty juz lepiej nic nie mof

(za duzo dżemu ;D)
-
Dżemik - 08-16-2004
Dlaczego? Taki rock + metal a la Kiss.. Sa gorsze kapelki (nie bede zarzucal nazwami bo jeszcze pare osob sie zapieni =P)
-
Dżemik - 08-19-2004
Wlasnie kupilem 'Get Heavy' (chyba naprawde nie mialem juz na co wydac kaski =P).. Ostrzezenie dla kogos komu spodobalyby sie utworki zamieszczone na oficjalnej stronie i zapragnalby kupic plytke.. Oprocz 3 zamieszczonych na stronce piosnek oraz 'Get Heavy' i 'Rock The Hell Outta You' pozostale utwory to balladki lub pol balladki.. Wiec zeby nikt sie nie zawiodl.. Swoja droga balladki prezentuja podobny poziom jak inne utwory Lordi.. nic specjalnego.. ale posluchac mozna..
-
bolt thrower - 09-03-2004

devil is a loser and he's my bitch!!!!!lordi rządzi!!!![/u][/i][/b]
-
Dżemik - 09-03-2004
Bolt Thrower rowniez! =D Zwlaszcza Mercenary.. =)
-
Calmwater - 11-09-2004
Lordi w sumie może być,chociaż niczym się nie wybija z tłumu.No,może poza imagem

Jak dla mnie całkiem porządna kapela,ale rewelacją nie jest.
-
psychosis - 11-09-2004
Co do muzyki sie niewypowiem ,bo niesłyszałem tego osobnika jego mozliwości wokalnych gitar itp

natomiast widziałem go i musze powiedzieć ze wygląda jak pajac...