Świąteczne życzenia -
Książę 2 - 12-13-2006
Poniżej zamieszczam link do ściągnięcia świątecznej wideopocztówki z życzeniami jaką zdarzyło mi się zmalować na okoliczność zbliżającego się Bożego Narodzenia. Wybaczcie taką formę, ale te wszystkie przeglądarki nie chca ze mną współpracować dzisiaj, może pozmieniam coś w najbliższej przyszłości.
Niemniej jednak: POLECAM, życzę tak jak w filmiku. KONIECZNIE z dźwiękiem. Enjoy:
Świąteczna Pocztóweczka by Książę
A na koniec głupi dowcip:
-Jakie masz Stopnie z religii Piotrusiu?
- trzy szóstki babciu...
-
The Stig - 12-13-2006
życzenia powiadasz... no cóż życzę Ci 100 lat bez seksu
-
Zoltan - 12-13-2006
Hmm, nienawidze rapidshare
-
Valhalla - 12-13-2006
spadajcie, ta kartka jest zajebista
-
Krzychun - 12-13-2006
Jak to właczyc??
-
Valhalla - 12-13-2006
ja CI powiem

musisz miec divxa

co bym nie wyszla na madra, Ksiaze mi te karteczke wczesniej pokazal i udzielil odpowiednich instrukcji
-
Acrid - 12-13-2006
Swietna kartka. Co to za numer w tle leci?
-
Książę 2 - 12-13-2006
Krzychun: klikasz na link, na dole tabelki jaka się wyświetli, po lewej stronie klikasz free, czekasz 0,6 minuty, przepisujesz kod jaki się pojawi w puste pole i zasysasz na dysk. Perdono, postaram się wrzucić gdzies po ludzku może jutro, jak mi sie net odmuli
A tobie Stig życzę seksu co noc. Brutalnej analnej penetracji, z twoim ulubionym kochankiem.
-
The Stig - 12-13-2006
niestety, życzenia twe spełnic się nie mogą... za to moje całkiem możliwe. Może ktoś uratuje ludzkość przed małymi księciami.
-
RamzeS - 12-13-2006
ZŁO.
-
IstnyKurwaRomantyk - 12-13-2006
fajne
-
Książę 2 - 12-13-2006
The Stig napisał(a):niestety, życzenia twe spełnic się nie mogą... za to moje całkiem możliwe. Może ktoś uratuje ludzkość przed małymi księciami.
naucz się najpierw pisać po ludzku ciemniaku
-
seelenleib - 12-13-2006
hehe, chaos warrior

fajna kartka..
-
Prisca - 12-13-2006
Stig, jeszcze jeden głupi komentarz a wlepie Ci 4 ostrzeżenie. Sam zacząłeś głupią dyskusję. Chcesz prowokować, prowokuj na PM, chociaż i tak myślę, że z naszym Księciem ciętej riposty nie masz szans.
Świetna pocztówka tak btw. sam to wszystko rysowałeś ?
-
Książę 2 - 12-13-2006
To nie zaczynaj wojny zafiksowany na skatologii ćwierćinteligencie, skoro nie masz siły bo cię srogo wybatozyli pod śmietnikiem.
Acrid: kawałek to Canzoni di Natale - Jingle bells HREHREHRE
Swoją drogą Jingle Bells po włosku. Oplułem się ze śmiechu jak to znalazłem dobierając podkład
Prisca: Malowałem. Aye. 100% moja robota.