Forum Rockmetalshop
Świąteczne życzenia - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Świąteczne życzenia (/thread-%C5%9Bwi%C4%85teczne-%C5%BCyczenia)

Strony: 1 2 3

Świąteczne życzenia - Książę 2 - 12-13-2006

Poniżej zamieszczam link do ściągnięcia świątecznej wideopocztówki z życzeniami jaką zdarzyło mi się zmalować na okoliczność zbliżającego się Bożego Narodzenia. Wybaczcie taką formę, ale te wszystkie przeglądarki nie chca ze mną współpracować dzisiaj, może pozmieniam coś w najbliższej przyszłości.

Niemniej jednak: POLECAM, życzę tak jak w filmiku. KONIECZNIE z dźwiękiem. Enjoy:

Świąteczna Pocztóweczka by Książę

A na koniec głupi dowcip:

-Jakie masz Stopnie z religii Piotrusiu?
- trzy szóstki babciu...

- The Stig - 12-13-2006

życzenia powiadasz... no cóż życzę Ci 100 lat bez seksu Laughing

- Zoltan - 12-13-2006

Hmm, nienawidze rapidshare Sad

- Valhalla - 12-13-2006

spadajcie, ta kartka jest zajebista Surprised

- Krzychun - 12-13-2006

Jak to właczyc??

- Valhalla - 12-13-2006

ja CI powiem Big Grin
musisz miec divxa Surprised
co bym nie wyszla na madra, Ksiaze mi te karteczke wczesniej pokazal i udzielil odpowiednich instrukcji Laughing

- Acrid - 12-13-2006

Swietna kartka. Co to za numer w tle leci? Smile

- Książę 2 - 12-13-2006

Krzychun: klikasz na link, na dole tabelki jaka się wyświetli, po lewej stronie klikasz free, czekasz 0,6 minuty, przepisujesz kod jaki się pojawi w puste pole i zasysasz na dysk. Perdono, postaram się wrzucić gdzies po ludzku może jutro, jak mi sie net odmuli

A tobie Stig życzę seksu co noc. Brutalnej analnej penetracji, z twoim ulubionym kochankiem.

- The Stig - 12-13-2006

niestety, życzenia twe spełnic się nie mogą... za to moje całkiem możliwe. Może ktoś uratuje ludzkość przed małymi księciami.

- RamzeS - 12-13-2006

ZŁO.

- IstnyKurwaRomantyk - 12-13-2006

fajne

- Książę 2 - 12-13-2006

The Stig napisał(a):niestety, życzenia twe spełnic się nie mogą... za to moje całkiem możliwe. Może ktoś uratuje ludzkość przed małymi księciami.
naucz się najpierw pisać po ludzku ciemniaku

- seelenleib - 12-13-2006

hehe, chaos warrior Smile
fajna kartka..

- Prisca - 12-13-2006

Stig, jeszcze jeden głupi komentarz a wlepie Ci 4 ostrzeżenie. Sam zacząłeś głupią dyskusję. Chcesz prowokować, prowokuj na PM, chociaż i tak myślę, że z naszym Księciem ciętej riposty nie masz szans.

Świetna pocztówka tak btw. sam to wszystko rysowałeś ?

- Książę 2 - 12-13-2006

To nie zaczynaj wojny zafiksowany na skatologii ćwierćinteligencie, skoro nie masz siły bo cię srogo wybatozyli pod śmietnikiem.

Acrid: kawałek to Canzoni di Natale - Jingle bells HREHREHRE
Swoją drogą Jingle Bells po włosku. Oplułem się ze śmiechu jak to znalazłem dobierając podkład

Prisca: Malowałem. Aye. 100% moja robota.