pieszczochy -
zapałka - 08-06-2006
Myślę, że w R&M Shopie powinny być również artykuły nie ze skóry naturalnej (alternatywa skórzanych), np. pieszczochy (gładkie, ze ćwiekami), glany. Powinno to być wzięte pod uwagę.
Pozdrawiam
-
The Stig - 08-06-2006
ekhm masz na mysli glany z dermy ? interesujące... poza tym pieszczochy i inne gadżety nieskórzane są najwyczajniej do bani bo szybko pekają - bo co jest mocniejszego niz naturalna skóra
-
zapałka - 08-07-2006
A ja myślę, że jednak coś takiego przydałoby się. I nie wszystko co z "nie skóry" musi się szybko rozwalić - zapewniam.
-
Pearl - 08-07-2006
Heh, pas mojej kumpeli był 'rzekomo' ze skóry i pękł na tyłku kolesia podczas jego osiemnastki

Tak zawzięcie go prali
Re: pieszczochy -
drwal666 - 08-07-2006
zapałka napisał(a):Myślę, że w R&M Shopie powinny być również artykuły nie ze skóry naturalnej (alternatywa skórzanych), np. pieszczochy (gładkie, ze ćwiekami), glany. Powinno to być wzięte pod uwagę.
Pozdrawiam
myśle, że powinnaś się zabić i iść w pizdu na eko parade.
zapałka - 08-09-2006
drwal666 napisał(a):myśle, że powinnaś się zabić i iść w pizdu na eko parade. 
Czy to jakaś marna prowokacja jakiegoś ćwierćinteligenta? Cóż, zdaje mi się (a może nie?), że bezmyślne rzucanie bluzgami świadczy o poziomie inteligencji. Hmmm, drogi DRWALU666 po pierwsze to jest propozycja wniesienia do sklepu czegoś nowego, z czego Ty wcale nie musiałbyś korzystać (kupować), ale może innym by się przydało. Po drugie: czy mógłbyś mi powiedzieć co oznaczają te trzy szóstki (666) w Twoim nicku, bo wiesz, ale jestem tego bardzo ciekawa (co się zdarza u mnie nieczęsto), no i za nic nie mogę się tego domyslić. Jeżeli byłbyś tak miły i mi wytłumaczył byłabym bardzo wdzięczna. Po trzecie: eko parada. Bardzo dobry pomysł. Kulturalna impreza, kulturalni ludzie - znakomicie! Po czwarte: gdybym była martwa nie mogłabym nigdzie niestety iść. A może chodziło Ci o reinkarnację? W razie problemów polecam poczytać na
http://www.wikipedia.pl lub poszukać na
http://www.google.pl co to jest. Ja też korzystam z tych stron, gdy czegoś nie wiem, więc nie wstydź się swojej niewiedzy i stale poszerzaj ją.
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i życzę owocnych poszukiwań na tych jakże pomocnych serwisach.
Flying Corpse - 08-09-2006
zapałka napisał(a):Myślę, że w R&M Shopie powinny być również artykuły nie ze skóry naturalnej (alternatywa skórzanych), np. pieszczochy (gładkie, ze ćwiekami), glany. Powinno to być wzięte pod uwagę.
Pozdrawiam
Masz racje!
Uważam,ze zabijanie zwierząt aby uzyśkać z nich jedzenie i skórę jest złe!!
Zwierzęta powinno sie zabijać dla przyjemności
-
RamzeS - 08-09-2006
Dla przyjemnosci to sie powinno zwierzątka ruchać.
-
Vomitor - 08-10-2006
Konkretniej - kotki.
-
zapałka - 08-10-2006
Widzę, że mam tu doczynienia z niewyżytą bandą gówniarzy. Pewnie macie ubaw, ale ja z was jeszcze większy. Może napiszecie coś jeszcze ciekawego?
PS Drwalu666 proszę Cię odpowiedz na moje pytanie!
-
goofi - 08-15-2006
to chujowy jest pomysl, skorzane rzeczy sa lepsze... te z tego gownianego tworzywa rozlatuja sie i sa tandetne...
-
Blood - 08-16-2006
Em ja tam jestem za wprowadzeniem rzeczy nie ze skory... Z wielka checia sprawiblabym sobie takie glany.
Nie wszystkim jest to obojetne, a kiedy czytam wypowiedzi takie, jak wyzej to zal mi sie robi niektorych, ale okiej Wasza sprawa [:
Wadziloby Wam gdyby w dziale obuwie/glany, byla podkategoria z glanami innymi niz ze skory?
-
zapałka - 08-16-2006
w końcu jakieś poparcie;] a myślałam, że normalnych ludzi już tu nie spotkam. pozdro
-
goofi - 08-17-2006
glany ze skory ekologicznej......

:?
-
Blood - 08-17-2006
goofi napisał(a):glany ze skory ekologicznej......
:?

iiii.....? Co w tym zlego? Nie pasuja Ci - nie kupujesz. Proste