Krucjaty! -
Morte - 04-26-2006
Robi sie cieplej, zbliża sie weekend majowy i wakacje. Wiadomo, że forumowa brać niedługo ruszy w Polskę. A w obcym mieście ciężko znaleźć dobry klub czy pub. Co powiecie na taki koncept: jeśli ktoś będzie jechał w wolnym czasie do jakiegoś miasta to może tu dać tym znać a regionalna forumowa komandoria (jak jej się zachce oczywiście) będzie mogła nawiązać z nim kontakt i zapoznać z miejscowymi trunkami,klubami w klimatach itp?[/code]
-
statekx - 04-26-2006
Why not
-
Tuomasss - 04-26-2006
Pomysł w gruncie rzeczy niegłupi. Inna sprawa czy wypali, ale spróbować zawsze można.
-
IstnyKurwaRomantyk - 04-26-2006
Ja w majowy weekend do Kielc na zakupy jade
-
Valhalla - 04-26-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ja w majowy weekend do Kielc na zakupy jade

Umow sie z Kelem, na pewno Ci browara postawi
Ja w sobote ide na otwarcie grodu
-
Krzychun - 04-26-2006
heh jak do Jaworzna to tylko na basen

..albo na Szczakowianke
-
de7th - 04-26-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ja w majowy weekend do Kielc na zakupy jade

Tzn. zamierzasz kupić od Kela wpierdol??
-
Ghost_82 - 04-26-2006
Ja nie długo wybieram się w okolice Zakopanego,a dokładnie do Białego Dunajca
-
Hethell - 04-26-2006
Valhalla napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ja w majowy weekend do Kielc na zakupy jade

Umow sie z Kelem, na pewno Ci browara postawi
Ja w sobote ide na otwarcie grodu 
ja tez
-
Amy - 04-27-2006
ja się wybieram na mazury do Giżycka
-
Jałokim - 04-27-2006
ktos będize w niedziele i poniedziałek na Nocy Walpurgii w Wawie?
-
Flying Corpse - 04-28-2006
de7th napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ja w majowy weekend do Kielc na zakupy jade

Tzn. zamierzasz kupić od Kela wpierdol?? 
chyba raczej sprzedać....
-
-Rene- - 04-29-2006
Zamiast chrzanić głupoty byście się lepiej zmówili i razem wyruszyli na Brudstok,drodzy moi i nie moi.
-
Morte - 04-30-2006
Hmm... ja się z koleżanką we wtorek do Krakowa wybieram. Jak ktoś jest z grodu Kraka i może odpowiedzieć na kilka pytań/ chce wyskoczyć na piwo - zapraszam na PM.
edit: i chvjnia, z powodu pogody wyjazd przesunięty na weekend. Ktoś będzie chętny na dobre czerwone wino?