Forum Rockmetalshop
... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (https://forum.metalhead.pl/forum-humor)
+--- Wątek: ... (/thread---2850)

Strony: 1 2 3

... - Valhalla - 09-10-2005

założe osobny temat, bo chcę się czymś głupim z Wami podzielić ;D
Dwóch moich kolegów, zrywało sobie kwiatki (róże) o godzinie 4 nad ranem, koło biblioteki uniwersytetu wrocławskiego. Konkretnie to jeden zrywał, a drugi trzymał to, co zerwał ten pierwszy, ponieważ pan z numerem 1 to romantyk i chciał jakiejś dziewczynie na ulicy rzeczone kwiaty wręczyć (tak, tak o 4 nad ranem). Zobaczyla tonasza ukochana policja (konkretnie 6 panów mundurowych) i wlepila im obu mandaty za niszczenie zieleni. A jakie? po 200zł na głowe.. Laughing Laughing się cenią, nie?

- aXe Rose - 09-10-2005

Ch.W.D.P.

hahaha - My Dark Side - 09-11-2005

ja tez ostatnio dostalem za picie w miejscu puuuublicznym.....kopilem piwo na festynie ktory bym o jakies 200 metrow od miejsca gdzie poszlismy :? to byl festyn piwny Tyskie........... Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: czy ktos to rozumie bo ja niebardzo....

- Elvis - 09-11-2005

No jak, przecież to proste. Pały, zamiast się męczyć, pojadą sobie na taki festyn, znajdą łosi (bez urazy) i wlepią im mandaty. Akurat padło na Ciebie.
To tak samo jak ze strażakami miejskimi - zamiast zająć się czymś poważnym, to ścigają przestępców gospodarczych czyli babcie sprzedające czosnek, rzodkiewkę czy truskawki.
Przykra sprawa, ale co zrobić?

- Tomash - 09-11-2005

kurna wczoraj mnie okradli i pobili, a wspaniała policja nie raczyła przyjąć zeznań, bo byłem lekko pijany Mad i kurna jeszcze musze dzisiaj cisnąć na drugi koniec miasta :[ KURWA!

- rathnait - 09-11-2005

hmm w moim mieście w piątek i sobotę policje spotyka się średnio co 20, czy 15 minut... kiedy do kolegi ktoś sięwłamał, nikt nawet nie raczył przyjechać, a parę dni temu spisali nas za siedzenie na terenie szkoły i jeszcze grozili oskarżeniem o włamanie... (siedzieliśmy na schodach, jakieś 20 metrów od najbliższej ściany..)

- Beast King - 09-11-2005

Znajomemu rodziców pały zabrały prawo jazdy, za to że prowadził rower po chodniku (tak właściwie to rower jego prowadził) Smile

- metallgirl - 09-11-2005

Dlatego trza znac prawo...
Moj wujek raz sobie jezdzil na jakims pustym placu,a konkretnie moj 9-letni kuzyn prowadzil...(czy tam na parkingu)...gdzie nikogo nie bylo...policja,zamiast scigac przestepcow (no bo od czego mamy rutkowskiego Wink Laughing ) ...zatrzymala ów wujka...mandacik chcieli wlepic,ale wujek ,ze znal prawo...bo to nie byla zadna droga publiczna...co nie, to nie wlepili mandatu Tongue

- statekx - 09-11-2005

^ jaaaaaaaa Rolleyes ale kozak Wink

- metallgirl - 09-11-2005

statekx napisał(a):^ jaaaaaaaa Rolleyes ale kozak Wink
ktooooooo?? Rolleyes

- statekx - 09-11-2005

wuuuuujo Surprised

EDIT: sprostuje: chodzi mi o to ze ludzie to nie malpy i czesto sie zdarza ze paly narzucaja swoje teorie wyssane z palca, nawet wiedzac o tym ze prawo jest po twojej stronie to z nimi nie wygrasz.

- Ryhtyk - 09-11-2005

Gdy byłem przejazdem w Łebie, to kumpel mi opowiadał że, wyszedł sobie o 6 rano pobiegać, i policja go zatrzymała, gdy on spytał o co chodzi to oni odpowiedzieli "ponieważ pan przed nami ucieka" fun,anyone?

- statekx - 09-11-2005

proponuje zmienic nazwe topicu na "FUCK THE POLICE" Tongue

EDIT: Albo lepiej Tongue "THE pOLICE"

- rathnait - 09-11-2005

Ryhtyk napisał(a):Gdy byłem przejazdem w Łebie, to kumpel mi opowiadał że, wyszedł sobie o 6 rano pobiegać, i policja go zatrzymała, gdy on spytał o co chodzi to oni odpowiedzieli "ponieważ pan przed nami ucieka" fun,anyone?

świetne Smile pały i ich IQ...

- Rhonwen - 09-11-2005

Ech, ci co chodzą na patrolach to naprawdę jakiś odrzut. Policjanci z prawdziwego zdarzenia to normalni ludzie.
Ale i tak wolę policję od straży wiejskiej. Z policjantami (przynajmniej w Gdańsku) można jeszcze się jakoś dogadać a ze strażą nie bardzo. Albo mandat albo w łapę.
Tylko, że ostatnio nie chcieli łapówy :/ może za mało kasy mieliśmy ze znajomymi Big Grin