A może by tak nowy dział? :] -
Pearl - 08-21-2005
Tak sobie rozmyślałam i doszłam do wniosku, że na forum przydał by się jeszcze jeden dział. Mamy m.in. Rock/Hardrock, Punk/Hardcore, ale brakuje mi Metalcore/Emo. Takie coś mogło by powstać według mnie. Bo jak np. założyłam temat o zespole Himsa to 'leży' on sobie w Innej muzyce czy jak to się tam zwie. Był też temat o As I Lay Dying bodajże. I na pewno znalazło by się jeszcze kilka, o ile nie kilkanaście innych kapel, które pasowały by do działu Metalcore/Emo

Uprzejmnie proszę Adminów bądź Modów o rozpatrzenie mojej prośby
-
Pearl - 08-21-2005
Hmm ... Widzę, że mój pomysł został olany sikiem prostym, że tak powiem :?
-
hier_kommt_die_sonne - 08-21-2005
Minęło dopiero kilka godzin... Moderatorzy sa tylko ludźmi i jak to ludzie bawią się, wiec nie mogą ciągle spoglądać na forum. Poczekaj chociaz 2 dni
-
Pearl - 08-21-2005
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Minęło dopiero kilka godzin... Moderatorzy sa tylko ludźmi i jak to ludzie bawią się, wiec nie mogą ciągle spoglądać na forum. Poczekaj chociaz 2 dni 
Jasne

Przepraszam najmocniej.
-
hier_kommt_die_sonne - 08-21-2005
Nie ma co przepraszać... W sumie to się mogę podpiać pod tą prośbę, będzie większa klarownosć forum
-
Pearl - 08-21-2005
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Nie ma co przepraszać... W sumie to się mogę podpiać pod tą prośbę, będzie większa klarownosć forum 
W sumie to właśnie chodziło mi o poparcie innych użytkowników forum jak na razie

Jak Admin czy Mod zobaczy, że innym też się ten pomysł podoba, to może spojrzy na to nieco mniej krytycznie
-
rootfl - 08-21-2005
Ja chyba też nie będe inny ,no faktycznie pomysł jest dobry ,jak my być ta "klarowność" to niech będzie.
Re: A może by tak nowy dział? :] -
Dżemik - 08-21-2005
Pearl napisał(a):Tak sobie rozmyślałam i doszłam do wniosku, że na forum przydał by się jeszcze jeden dział. Mamy m.in. Rock/Hardrock, Punk/Hardcore, ale brakuje mi Metalcore/Emo. Takie coś mogło by powstać według mnie. Bo jak np. założyłam temat o zespole Himsa to 'leży' on sobie w Innej muzyce czy jak to się tam zwie. Był też temat o As I Lay Dying bodajże. I na pewno znalazło by się jeszcze kilka, o ile nie kilkanaście innych kapel, które pasowały by do działu Metalcore/Emo
Uprzejmnie proszę Adminów bądź Modów o rozpatrzenie mojej prośby 
Sie zobaczy.. Osobiscie jednak sadze, ze dzial na 4-5 topicow nie jest potrzebny.. To juz bodajze wiecej jest tematow o zespolach popowych i doom metalowych..
Re: A może by tak nowy dział? :] -
Pearl - 08-21-2005
Dżemik napisał(a):Sie zobaczy.. Osobiscie jednak sadze, ze dzial na 4-5 topicow nie jest potrzebny.. To juz bodajze wiecej jest tematow o zespolach popowych i doom metalowych..
Dlaczego piszesz, że na 4-5 tematów? Przecież jak będzie taki dział to ludki będą zakładały więcej. Ja osobiście z chęcią założę przynajmniej kilka, żeby zapoznać szanowne grono z fajną muzą
-
Dżemik - 08-21-2005
A jak nie ma osobnego dzialu dla fanow metalcore'u, to nie mozna zakladac topicow o tych kapelach? Mozna.. A jakos nikt sie specjalnie do tej pory nie kwapil..
-
Pearl - 08-21-2005
Dżemik napisał(a):A jak nie ma osobnego dzialu dla fanow metalcore'u, to nie mozna zakladac topicow o tych kapelach? Mozna.. A jakos nikt sie specjalnie do tej pory nie kwapil..
Można, można. Sory za zawracanie głowy.
-
Axel - 08-21-2005
zrobcie mieszany dział Doom metal/Symfonic Metal
-
rootfl - 08-21-2005
Boshe ale problemy macie. Załozcie temat na 2 tygodnie i sie sprawdzi czy ktos sie interesuje jesli bedzie małe zainteresowanie to do śmieci jeśli wręcz przeciwnie to mógłby zostać
-
Goldie - 08-22-2005
Ja popieram ten pomysł.... jako (jeszcze młody) fan metalcore z chęcią tam napiszę o kilku kapelach... a będzie to również okazja do poznania innych dobrych kapel 8) A tak w "innej muzyce" to mi się nie chce wszystkiego przeszukiwać aby znaleźć jakiś dobry metalcore... i podpisuje się pod powyższym postem, zawsze można spróbować
-
Pearl - 08-22-2005
Bóg zapłać za poparcie

Może uda nam się coś zdziałać