Black Metal Radio... -
Hallvard - 11-30-2005
na pewno nie jeden(a) z was gosci li na stronie:
www.blackmetalradio.com i wszytko bloby ladnie, pieknie, gdyby nie fakt, ze dostepnych jest z 10 episodow (do odsluchania) do tylu, a gdzie reszta?:/ a w ogole to lipa , bo nowego , to od pol roku nie widze...btw. napiszcie co sadzicie o tej stronie:

jak dla mnie wykonanie i pomysl-godne podziwu..n wlasnie tylko te upadate'y nie bałdzo cos:/
-
Mart - 11-30-2005
no faktycznie wykonanie jest super, ale z tymi update`ami jest coś nie tak, jest napisane że co tydzień nowy epizod, a tu nic
-
spellbound - 11-30-2005
no kiedys sobe tam sluchalem muzy.... ale ile mozna tych samych utworow sluchac? wqrwilem sie w koncu i dawno tam nie zagladalem.... ale slysze ze nadal nie ma tam nic nowego

polecam jeszcze
http://www.lysaeon.com/eng.html
-
Forgotten Sunrise - 11-30-2005
Też tam zaglądałem i wszystko było fajnie, ale brak update więc przestałem zaglądać. Zajrzałem tam ostatnio i dalej to samo. Mogli by czasem zaktualizowac.
-
Lech - 12-29-2005
Na poczatku bylo fajnie, ale jak przelecialo sie cala playlist'e to straszna kupa wynikla. Ilez mozna w kolo tego samego.
-
Hallvard - 02-06-2006
jak kogos interesuje to stronke update'owali i jest pare nowych epizodow! milego sluchania!
-
The Stig - 02-07-2006
kto mi podsunie jakiegoś fajnego symfonicznego BM ? :> cos w stylu Graveworm, Anorexia Nervosa ?
-
Dżemik - 02-07-2006
Luna Ad Noctum, Tvangeste, Agathodaimon, Limbonic Art, Dimmu Borgir? Tudziez kvltowy [i absolutnie niesluchalny] Berzemon.
-
SuicideKaiten - 02-07-2006
O jezu, jaka lista...
-
Dżemik - 02-07-2006
Ze niby jaka? Pisz jasniej, waszmosc.
-
Przerażająca!
-
The Stig - 02-07-2006
koles pierdoli cos o zabkach i mysli ze jest mądry... :? pierdol cos na temat a nie jakies farmazony

hock:
-
Dobra, będzie na temat. BMR to kupa a kolesiom z tego nie chce się już tego robić, bo na początku się jarali a później się im odechciało, ale ludzie się pluli, więc wrócili. Siłą rzeczy nie potrafię traktować ich poważnie.
-
Hallvard - 02-07-2006
...........mam rozumiec ze to swego rodzaju off topic ta? ...a co do kapel to ja dorzucam jeszcze znanego Emperora i Diabolical Masqarade..jak cos znajde ciekawego to dorzuce
-
RamzeS - 02-08-2006
Hallvard napisał(a):Diabolical Masqarade..
Poproś kolegę,zeby ci podpisywał empetruje bez błędów.