Baaaardzo ważna dla mnie sprawa :] Help!!! -
Pearl - 07-10-2005
Bardzo zależy mi na pewnej sprawie... Postaram się Wam jakoś wytłumaczyć po polsku

A więc tak: wejdźcie sobie na tą stronę:
http://www.wildcat.pl/sklep/
Następnie naciśnijcie na 'plastik'. Chodzi tu o materiał, z którego jest zrobiony kolczyk. Potem naciśnijcie na 'wkładki do uszu'. Tu chodzi o rodzaj kolczyka. Zjedźcie na sam dół. Jest tam sporo takich kolczyków... Dobra, nie o to chodzi. Czy wiecie może gdzie kupić takie coś tylko, żeby nie rozpychało ucha? Znaczy się chodzi mi o taki kolczyk, który miałby taki zwykły wąski pręcik (jak w zwykłych wkrętach) ale za to tą część zewnętrzną, ten kolorowy okrąg równie dużą. Tam jest akurat 6 mm. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam, ale mam nadzieję, że się domyślicie o co mi chodzi. Bardzo mi zależy na takich kolczykach, a nie chcę sobie ucha ropieprzać za przeproszeniem. Z góry dzięki za wszelką pomoc

Pozdr.
-
Pearl - 07-10-2005
Sory, ale nie będę edytowała. Napiszę jeszcze jeden post

Takie coś też jest, ale nieco inne, jak naciśniecie na 'róg bawoła'. Na górze są też takie fajne kolczyki. Chodzi mi też o to, żeby one były właśnie takie trochę wypukłe

Dobra. Napisałam się już. Mam nadzieję, że można dostać takie kolczyki jakie ja chcę. A jak nie to trudno...
-
Aeroth - 07-10-2005
jesli dobrze rozumiem to chcesz zrobić tunele bez robienia tuneli w uchu? :] Nieda sie tego robic bez rozpychania ucha a takich fake tuneli to niema.
-
Hethell - 07-10-2005
to juz kolczyki extremalne jak dla mnie ale swietne wzory maja na stronie.jak bede przekluwala pepek to cos zamowie fajnego
-
Scully - 07-10-2005
tunele są ohydne...
-
Syska - 07-10-2005
kurcze nieznam sie na tym zabardzo(nawet kolczykow nienosze),ale moze powinnas sie rozejrzec za czyms takim jak klipsy czy cos takiego. niezrobisz sobie przynajmniej ogromnej dziury w uchu.
-
Aeroth - 07-10-2005
Tunele są git

zwłaszcza te duże z dziurą w środku :] Mój kumpel ma 2 takie, ciekawe czy je kiedyś wyjmie ;]
-
Lech - 07-10-2005
Z takimi kolczykami to do Afryki zapraszam.
-
Pearl - 07-11-2005
O Jezuniu. Wiedziałam, że tak będzie... Przecież mówię, że
nie chcę sobie ucha rozpychać. Podobają mi się strasznie te wzorki i chciałabym takiego zwykłego kolczyka, tylko że właśnie takiego dość sporego. Znaczy się, żeby ta kulka (nie wiem jak to nazwać) była właśnie dość spora. Taka jak na tych zdjęciach. O wiem już. Żeby ten kolczyk miał średnicę taką jak te na stronie. Klipsów nie będę nosiła

Jeszcze mnie nie pogrzało. Heh, kurcze. Chyba narysuję w Paincie o co mi chodzi i pokażę Wam, bo widzę, że się nie rozumiemy
-
Pearl - 07-11-2005
Aeroth napisał(a):Tunele są git
zwłaszcza te duże z dziurą w środku :] Mój kumpel ma 2 takie, ciekawe czy je kiedyś wyjmie ;]
Hie hie. Są świetne, ale nie zbyt duże i nie w moim uchu

Podoba mi się jak ktoś takie ma. I jeszcze jak ma takie fajne ehm... nasadki (?) na to

No to takie kolorowe
-
Scully - 07-11-2005
Nie wiem, ale tylko jedno mi się nasuwa: mają być podobne do pineski zatkanej z drugiej strony sztyftem?

Zrób sama
-
Pearl - 07-11-2005
Scully napisał(a):Nie wiem, ale tylko jedno mi się nasuwa: mają być podobne do pineski zatkanej z drugiej strony sztyftem?
Zrób sama 
Taaaaaak. Tak jest! Tylko, że trochę bardziej wypukłe

W końcu ktoś mnie zrozumiał!

Ale ja nie chcę sama ich robić. Chcę, żeby były takie fajne jak w sklepie wildcata
-
Aeroth - 07-11-2005
zacznij produkcję:] Ja na oczy takich nie widziałem chociaż również wiem o co ci chodzi. :]
-
Pearl - 07-11-2005
Aeroth napisał(a):zacznij produkcję:] Ja na oczy takich nie widziałem chociaż również wiem o co ci chodzi. :]
Hmm ... A wiesz, że to nie głupi pomysł

Zacznę produkować kolczyki z pinezki

Heh, ale bym kaski zbiła na tym. Tylko jak to bardziej opatentować... Jakieś propozycje?

Podzielę się zyskami

Aeroth wchodzisz w spółkę?
-
Aeroth - 07-11-2005
Jak zawsze