Forum Rockmetalshop
American Pie - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (https://forum.metalhead.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Filmy/seriale (https://forum.metalhead.pl/forum-filmy-seriale)
+--- Wątek: American Pie (/thread-american-pie)

Strony: 1 2 3

American Pie - Czarna - 07-01-2005

Co sadzicie o jakze mało ambitnym ale bardzo śmiesznym filmie american pie ?
Wiele ludzi sądzi ze takie filmy powinno się wydalać z kin i telewizji...
Co o nim sądzicie ?

- Frustra - 07-01-2005

o rany... nie, to po prostu jest zbyt głupie. Co prawda w niektórych filmach głupota jest inteligentna i zabawna, ale w tym przypadku to dno kompletne... Evil or Very Mad

- Nivo - 07-01-2005

nie widze w tych filmach kompletnie NIC śmiesznego, a wręcz przeciwnie - są załosne i obrażają moją inteligencję (ale żem napisał, co? Tongue)

- Beast King - 07-01-2005

Z całej pierwszej części najbardziej podobał mi się skrót MDW - Mamuśka Do Wydymania. I tyle. Pozostałych części nie zamierzam oglądać, bo głupie to i mało śmieszne

- Ryhtyk - 07-01-2005

Frustra napisał(a):o rany... nie, to po prostu jest zbyt głupie. Co prawda w niektórych filmach głupota jest inteligentna i zabawna, ale w tym przypadku to dno kompletne... Evil or Very Mad

Podpisuję się pod tym, wolę obejrzeć jakieś ciekawsze komedie, np. "Zmruż Oczy" choć to bardziej taki komedio-dramat.

- Kaktus. - 07-02-2005

a ja uwielbiam głupie komedie americam pie stary gdzie moja bryka itd to klasyka którą ogładało się po kilka razy oprucz tego niskiego kina lubie i troche wyższe to już zależy od chumoru i nastawienia

- Pearl - 07-02-2005

Kaktus. napisał(a):a ja uwielbiam głupie komedie
Hehe, ja też. Film mi się podobał Smile I z chęcią obejrzę kolejne części Big Grin

- <:LeXia:> - 07-05-2005

Najlepszy był motyw z szarlotką Big Grin

- Pandora - 07-05-2005

<:LeXia:>' napisał(a):Najlepszy był motyw z szarlotką Big Grin

Taaa... Big Grin i z kamerką internetową Big Grin Film wręcz nieprawdopodobie głupi (jak większość amerykańskich komedii), ale śmieszny

Re: American Pie - aXe Rose - 07-05-2005

Czarna napisał(a):Co sadzicie o jakze mało ambitnym ale bardzo śmiesznym filmie american pie ?
Co o nim sądzicie ?
Obejrzyj Monty Pythona i poczuj różnicę.

- whatsername - 07-06-2005

Ta cała seria American Pie jest beznadziejna .... moim zdaniem to przekracza granice dobrego smaku ... i z czego tam się śmiać ?? (może ja się nie znam....)

Re: American Pie - Nivo - 07-06-2005

aXe Rose napisał(a):
Czarna napisał(a):Co sadzicie o jakze mało ambitnym ale bardzo śmiesznym filmie american pie ?
Co o nim sądzicie ?
Obejrzyj Monty Pythona i poczuj różnicę.

O tak, Monty Python to jest to co tygryski lubią najbardziej! Big Grin (ależ nie róbmy offtopu)

- Beast King - 07-06-2005

Od American Pie bardziej podobał mi się Euro Trip (oglądał ktoś?) - film mniej więcej z tej samej kategorii wagowej, ale znaczniej lepszy. Big Grin

- Slayerd - 07-07-2005

Beast King napisał(a):Od American Pie bardziej podobał mi się Euro Trip (oglądał ktoś?) - film mniej więcej z tej samej kategorii wagowej, ale znaczniej lepszy. Big Grin
miskuzi, miskuzi... Angry

- Ajana - 07-07-2005

Co tu dużo gadać:zajebista komedia.
Laughing