Heh hlp plz :P -
Tolberti - 06-03-2005
Dobra kupuje tutaj po raz 1 i naprawde nie chce niczego zmascic bo robie to na koszt rodzicow.
Z gory srry za taki topic ale wole sie upewnic i prosze o wyrozumialosc :>
Mam zamiar kupic se koszulke i bluze wkladam je do koszyka i chce zaplacic za pobraniem.I teraz mam kilka pytan w zwiazku z tym:
1.Dlaczego mi i mojemu koledze nie przyszly maile z potwierdzeniem ?
2.Jesli koszulka dojdzie do mnie np. potargana czy mozna cos z tym zrobic (
Jednocześnie zawiadamiamy, że nie przyjmujemy żadnych przesyłek odsyłanych do nas za pobraniem za wyjątkiem
indywidualnie uzgodnionych zwrotów)
3.Zamowilem koszulke podalem dokladny adres e-mail i zamieszkania; nie przyszedl zaden email potwierdzajacy ani koszulka (zamawialem tydzien temu we wtorek ) wiec co mam zrobic aby nie dostac 2 przesylek(czy mam zamowic na nowo i czekac na mail potwierdzajacy czy mam czekac na koszulke ktora zamowilem ? ) - pytanie glownie do admina,modka
Jeszcze raz srry za takie pytania ale wole sie upewnic zanim kupie cos w internecie. Z gory thx
- Arion - 06-03-2005
potargana!
toż to porządny sklep z równie porządnymi klientami ;]
no dobra, może na klientów powoływać się nie będę... XD
niemniej jednak wszystkie młotki, ekhm, artykuły przychodzą szczelnie zapakowane, ładnie ułożone w paczce i nie ma się co obawiać w tej kwestii niekompetencji (:
-
Valhalla - 06-03-2005
ja dzisiaj zamawialam i dziala, napisz do nich maila lepiej ze chcesz zamowic a sie nie da, albo zadzwon, mozna zamawiac telefonicznie z tego co pamietam.
-
Tolberti - 06-03-2005
Sprobuje jeszcze raz zamowic ale po prostu nie chce zeby mi tamto stare doszlo ale jesli Ty mowisz ze jesli nie potwierdzalem na mailu to Ci zaufam i zamowie once again
-
Valhalla - 06-03-2005
jak masz pusto w transakcjach to znaczy ze zamowienia nie ma
-
Tuomasss - 06-04-2005
Valhalla napisał(a):jak masz pusto w transakcjach to znaczy ze zamowienia nie ma 
Pytanie czy jest zarejestrowany i ma konto czy wklepuje dane z ręki. Wtedy nie sprawdzi czy ma coś w transakcjach czy nie.
-
Valhalla - 06-04-2005
to nie jest pytanie do mnie

ale chyba cos wspominal ze sie rejestrowal
-
deathless - 06-04-2005
potargane;]
dobre sobie;]
już tyle razy zamawiałam, tyle rzeczy i wciąż się dziwię, w jaki sposób oni to mieszczą do jednego małego pudełka =/ ;]
-
Aeroth - 06-04-2005
tiaa. jesli chodzi o miniaturyzacje pudełek to są nie do pobicia

D Ja bym w to pudełko dłoni nie wsadził a oni 2 koszulki i costamjeszcze
- Arion - 06-04-2005
anu, też prawda ;D
...szanują drzewka XD