Forum Rockmetalshop
Więcej workshirts i longsleeves - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.metalhead.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Czego więcej w RockMetalShop'ie? (https://forum.metalhead.pl/forum-czego-wi%C4%99cej-w-rockmetalshop-ie)
+--- Wątek: Więcej workshirts i longsleeves (/thread-wi%C4%99cej-workshirts-i-longsleeves)

Więcej workshirts i longsleeves - Saracen - 05-23-2005

Tak ja w temacie. Dodatkowo czy czarne longsleeves moglyby byc bez tej atrapki rekawa tylko jednolite tak jak bylo na poczatku

- Aeroth - 05-23-2005

przydałyby się jakies ciekawe workshirty tylko nie z zespołami ani takie kolorowe, jakiś mały tribal czy cuś.

- Saracen - 05-24-2005

jak najbardziej

- pchla - 05-26-2005

worshirty to super sprawa i włąsnie fajne są takie czarne z tp tylko logo zespołów na plecach (dokładniej na karku ) bo chętnie bym se zakupił slipknota ale tam np jest badziewna naszywko "People = shit" co by mogło wywołać dziwne reakcje u wychowawcy.... no ale fajne są włąsnie te napisy " Slipknot", "iron maiden"
its na karkach taką serie powinni puścić - przód zwykły (czysty) a z tyłu taki bajer

- arhangel - 05-27-2005

Ja to bym był za faynym niebieskim workshirtem, taki ciemny modny kolor wszyscy wiedza chyba o so chozi, tylko że bez zespołu gdzies tam wyszytego. Jendolity z jakimś faynm wzroem niekoniecznie wyszywanym.

- Aeroth - 05-27-2005

aha i nie zapomnijcie wprowadzić bluz np. biało błękitnych z napisem Argentina na plecach. Big Grin

- Saracen - 05-27-2005

hehe Big Grin

- pchla - 05-28-2005

Aeroth napisał(a):aha i nie zapomnijcie wprowadzić bluz np. biało błękitnych z napisem Argentina na plecach. Big Grin
a ja myślałem że chodzi o te zielono żółte z napisem "BRASILL"

- Aeroth - 05-28-2005

pchla napisał(a):
Aeroth napisał(a):aha i nie zapomnijcie wprowadzić bluz np. biało błękitnych z napisem Argentina na plecach. Big Grin
a ja myślałem że chodzi o te zielono żółte z napisem "BRASILL"
też mogą być. Ale jeszce obowiązkowo bialo czerwone z napisem Malta :>

- Jablo - 06-10-2005

A pamieta ktos sweterek Freddiego Krugera??
Kurcze jak ja bym chcial miec takiego longsleeva. Moze ktos wie gdzie mozna dostac takiego ciucha?

- goofi - 06-11-2005

Jablo napisał(a):A pamieta ktos sweterek Freddiego Krugera??
Kurcze jak ja bym chcial miec takiego longsleeva. Moze ktos wie gdzie mozna dostac takiego ciucha?

zapodaj fotke Wink

- Pandora - 06-11-2005

goofi napisał(a):
Jablo napisał(a):A pamieta ktos sweterek Freddiego Krugera??

zapodaj fotke Wink

Chodzi Ci o taki w czarno-czerwone pasy?

- Saracen - 07-31-2005

Pojawiły się nowe workshirty ale tylko w rozmiarze "L" Sad bardzo nie dobrze. Będą wieksze rozmiary "XL"??

- maharet - 08-02-2005

wogóle by się przydały bluzki z długimi rękawami, ale nie szerokie ,grube bluzy, tylki lżejsze, damskie i męskie też.