Więcej HARDCORE stufff -
arhangel - 04-12-2005
Mianowicie przydało by se przypomnieć o takich kapelach jak blood for blood, madball, agnostic front oraze wiele wiele innych, chociaż głupie naszywki, ale koszulki tesh i bluzy czemu nie

no i jakieś oldschoolowe workshirty, no ash się samo prosi !!!! Za przykład może posłużyć BIOHAZARD, jush brakuje rozmiarów a niedafno workshirta wprowadzili. Długo by tu wymieniać czego brakuje

no ale czemu nie wymienić

?
więc tak : faynych hardcorowych bandamek, niekoniecznie z zespołami, jakieś niebieskie z faynymi wzorkami czy coś innego.
Jak wcześniej wspominałem oldschoolowych koszul w krate czy coś takiego
Whorkshirtów jedno kolorowych, albo z róznymi faynymi kompozycjami
Faynych trampkopodobnych butów, takich żeby się źle nie wyrazić dskorolkowych, pokrótce mówić oldschoolowych

Naszywek, koszulek i bluz z Hardcorowymi zespołami takimi jak (biohazard, blood for blod, agnostic front, madball, hatebreed, born from pain, sworn enemy, skarhead i cała reszta innych znanych hardcorowych kapel).
To jest to co bym chciał tutaj zobaczyć

ile ludzi odwzajemnia to => ??
-
Hair of the dog - 04-12-2005
jestem ZA koszulami w krate w duzych rozmiarach (z krotkim rekawem)
a co do butow to ja preferuje kupowac w sklepie
-
deathless - 04-12-2005
Bluzy w kratę w małych rozmiarach i z długim rękawem
A butki to rzeczywiście lepiej w sklepie bo ostatnio mi przysłali nie ten rozmiar co chciałam :]
-
arhangel - 04-12-2005
No w sumie co do butów to jednak macie rację

... to inwestycja na dłuższą metę, tylko problem jest taki że nie ma żadnych faynych trzeba by było jechac do większego miasta w moim przypadku

... ale rozważcie resztę pkt.

workshirtów jest zdecydowania zamało rodzajów i modelów

i jak wspomniałem jakieś zespoły hardcorowe by się przydały a z tego co przeglądałem to tylko biohazard z takowych figuruje

... nawet marnych naszywek
-
Sasza - 03-19-2006
Popieram prośbe co do workshirtów i koszulek , przydałby się też jakieś plakaty i kolorowe naszywki