Forum Rockmetalshop
Stare filmy z Godzillą - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (https://forum.metalhead.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Filmy/seriale (https://forum.metalhead.pl/forum-filmy-seriale)
+--- Wątek: Stare filmy z Godzillą (/thread-stare-filmy-z-godzill%C4%85)

Strony: 1 2

Stare filmy z Godzillą - Przemek87 - 08-12-2006

Oglądał ktoś w młodości stare produkcje wytwórni Toho ?? Ja do dzisiaj czasem lubie sobie obejrzeć. Mimo naiwności filmy te miały unikalny klimat. Piersza oryginalna "Godzilla" z `54 jest the best. Ale wersja japońska a nie amerykańska, bo ta druga jest pocięta, ocenzurowana i natywojenne i antynuklearne przesłanie poszło się je**ć.

- Beast King - 08-15-2006

Jak byłem mały, to fimy z Godzillą chodziły u mnie na wideo praktycznie cały czas od kiedy otwarto nową wypożyczalnię. Smile

- KISIEL - 08-15-2006

Godzilla Vs Mothra (czy cuś) Tongue

- Ghost_82 - 08-20-2006

Troche tych filmów było. Na oglądałem sie ich troche, ale już wyrosłem z nich Wink

- RamzeS - 08-20-2006

Godzilla kontra Gigan.Ten film mi jakos w pamięci zapadł.Później jeszcze jakiś film o Mechagodzilli (tytułu nie pamiętam) a rzecz była o jakieś Godzilli - robocie skonstruwanym przez kosmitów w celi opanowania Ziemi. KVLT! Wiem ze widziałem jeszcze inne oldschoolowe filmy z tej serii ale tytułów nie pamiętam :/

- Slapi - 12-27-2006

Tu się musze wypowiedzieć... jak miałem 12 lat codziennie latałem do wyporzyczalni kaset VHS i oglądałem GODZILLLLLE!!!
Chyba wszystko obejżałem... bajka jak bajka, ale miało ot to przekaz...

- maid - 12-27-2006

byly jakies.. ale za bardzo nie pamietam co tam sie dzialo Tongue

- Przemek87 - 12-27-2006

Żałuj. Bo działo się wiele. Szczególnie w "Godzilla vs Gigan", "Terror Mechagodzilli" i "Zniszczyć wszystkie potwor"

- maid - 12-27-2006

nie przekonales mnie ale i tak pozdr Smile

- Slapi - 12-27-2006

Przy GODZILII trylogia Tolkiena to pokarm dla 7 - latków... przekonało? Big Grin

- KISIEL - 12-27-2006

Nie ma żadnej różnicy między Tobą a papugą - oboje macie obsrane drążki.

- Slapi - 12-27-2006

KISIEL napisał(a):Nie ma żadnej różnicy między Tobą a papugą - oboje macie obsrane drążki.

Się przypierdolił... pomyśl "człowieku"...
A teraz napisz:" Przepraszam... nie zrozumiałem sensu TWOJEJ wcześniejszej wypowiedzi. Gdybym juz zdał egzamin do gimnazjum to bym wiedział, że było to PISANE NA LUZIE I NIC Z TEGO NIE WYNIKAŁO."...

Drugi dzień na forum i już utarczka... k...a mać...

Ale wybaczam...

- raf667 - 12-27-2006

Hahaha!Ktoś chyba nie czai klimatu Rolleyes

- KISIEL - 12-27-2006

Korwa, ja żem mu takiem hucznem powitaniem zrobił, a on kultu nie zczaił.

- Slapi - 12-27-2006

KISIEL napisał(a):Korwa, ja żem mu takiem hucznem powitaniem zrobił, a on kultu nie zczaił.

Toś mmnie teraz zaskoczył...
Pierd....lic tamtego posta...
Bo ja nowicjusz tego forum jestem i Waszego kultu jeszcze zczić prawa nie mam...
finito...