Pranie koszulek. -
odysion - 03-03-2006
Zakupiłem koszulkę Rhapsody Power of the Dragonflame firmy Promo Stars. Podoba mi się i mam mały problem. Jak należy ją dobrze prać? Czy można w pralce czy tylko ręcznie? Bardzo nie chcę żeby się zniszczyła a boję się ryzykować. Proszę o wypowiedzi!
-
Forgotten Sunrise - 03-03-2006
Z tego co wiem, to tylko ręcznie, wtedy mniej sie nadruk niszczy.
Re: Pranie koszulek. -
RamzeS - 03-03-2006
odysion napisał(a):Zakupiłem koszulkę Rhapsody Power of the Dragonflame firmy Promo Stars. Podoba mi się i mam mały problem. Jak należy ją dobrze prać? Czy można w pralce czy tylko ręcznie? Bardzo nie chcę żeby się zniszczyła a boję się ryzykować. Proszę o wypowiedzi!
W pralce automatycznej przy temperaturze 95 stopni Celsjusza.Włącz koniecznie opcje"pranie wstępne","pranie zasadnicze", "płukanie","wirowanie"
Re: Pranie koszulek. -
Flying Corpse - 03-03-2006
R_amze_S napisał(a):odysion napisał(a):Zakupiłem koszulkę Rhapsody Power of the Dragonflame firmy Promo Stars. Podoba mi się i mam mały problem. Jak należy ją dobrze prać? Czy można w pralce czy tylko ręcznie? Bardzo nie chcę żeby się zniszczyła a boję się ryzykować. Proszę o wypowiedzi!
W pralce automatycznej przy temperaturze 95 stopni Celsjusza.Włącz koniecznie opcje"pranie wstępne","pranie zasadnicze", "płukanie","wirowanie"
No,Ramzes ma racje,ja tak zawsze piore i są w idealnym stanie,wygladają ja knowe,nadruk git i nie są wyblakłe
-
SuicideKaiten - 03-03-2006
Piorę w ten sposób moje koszulki od dawna, jedną mam już 2 lata i jest jak nowiutka
-
Szyszak - 03-03-2006
Pozerzy, trv metal warrios sluchajacy takich orajacych zespolow jak Rhapsody czy Manowar nigdy ich nie piora! Po kilku miesiacach idealnie przyjegaja do ciala, podkreslajac klate. Ew. sie krusza i same odpadaja. HAIL AND KILL!
-
RamzeS - 03-03-2006
Zadarłeś z fanami samowara.
Masz przejebane
-
Amy - 03-03-2006
wrzucasz jako normalne pranie i koszulka jak nowa....
-
Szyszak - 03-04-2006
R_amze_S napisał(a):Zadarłeś z fanami samowara.
Masz przejebane
*wydobywa Miecz Prasterago Debu*
NA POTEGE POSEPNEGO CZEREPU, MOCY PRZYBYWAJ!
Teraz zaden Rhapowarrior nie jestem mnie straszny.
-
SuicideKaiten - 03-04-2006
Szyszak napisał(a):Teraz zaden Rhapowarrior nie jestem mnie straszny.
O w mordę, gdzie cię uczyli polskiego??
-
Tomash - 03-04-2006
SuicideKaiten napisał(a):Szyszak napisał(a):Teraz zaden Rhapowarrior nie jestem mnie straszny.
O w mordę, gdzie cię uczyli polskiego??
Na zlocie fanów manowar?

sorry
-
statekx - 03-04-2006
Ale w tych topicach zawsze leca trve dowcipy
-
The Stig - 03-04-2006
bo to jest trve forum
-
Scully - 03-04-2006
Tomash napisał(a):Na zlocie fanów manowar?
sorry 
Masz coś do zlotów fanów Manowar? :>
-
Tomash - 03-04-2006
Scully napisał(a):Tomash napisał(a):Na zlocie fanów manowar?
sorry 
Masz coś do zlotów fanów Manowar? :>
Byłem na dwóch(przypadkiem

), nie było ani jednej setnej mocy która była na zlocie fanów AC/DC