Koszulki Good Charlotte - plizz -
poodelz - 03-01-2005
Temat mówi sam za siebie + jakieś naszywki
-
deathless - 03-02-2005
[...]
No a GC by się coś rzeczywiście przydało bo bieda
-
nevermind]:-> - 03-19-2005
A ja moze dla odmiany powroce do tematu
Też brakuje mi tu GC, zwłaszcza, że robię się coraz wieksza fanką tego zespołu
Ja wiem, że dla niektórych z Was (czyt. większości) GC to ścierwo, ale ja ich kocham i nie wstydze sie do tego przyznać...
Peace.
-
abacrombie - 04-02-2005
popieram: koszulki, plakaty, naszywki i wszystko co związane jest z GOOD CHARLOTTE (nie pogardze takze koszulkami LeVel 27 i MADE).
Pozdrawiam wszyskich fanów GC
-
wiśnia - 04-04-2005
JESTEM ZDECYDOWANIE ZA!!! SERIO PRZYDAŁY BY SIĘ KOSZULKI GOOD CHARLOTTE + NASZYWKI [tylko w normalnych cenach]!!!
Pozdrawiam! I zapraszam na
www.goodcharlotte.fan.prv.pl
-
MAGDA - 04-07-2005
Nie zauwążyłam że już ktoś wcześniej prosił o koszulki GC i zrobiłam nowy temat, ale mi go zablokowali no to wchodze teraz tutaj.Ja też bardzo bardzo bardzo chciała bym żeby były koszulki naszywki flagi itp. z GOOD CHARLOTTE.Jestem całkowicie ZA.
8)
-
Frustra - 04-07-2005
GC? nie... przynajmniej nie dla mnie
-
Berud - 04-07-2005
Frustra napisał(a):GC? nie... przynajmniej nie dla mnie
niejesteś sam
a (dop. Dzem ;]) 
, ja rozumiem różne gusta no ale bez przesady
-
Gochu - 04-09-2005
agree... no i wezcie bluzy made..bo mi jest potzrebna a z estanow to mi wychdozi ze 170 zl..a tu jak taniej ...no bluzy.....
-
nosferatu - 04-09-2005
Posluchajcie - koszulki i bluzy z Good Charlotte beda ...o ile producenci nam je dostarcza. A z tym niestety roznie bywa - czasami filozofia producentow bywa co najmniej dziwna. W kazdym razie - na dzien dzisiejszy niczego nie mozemy obiecac.
Co do innych gadzetow, to mamy obecnie w asortymencie czapki, portfele i plecaki z logo tego zespolu.
-
sick_gc_girl - 05-07-2005
tak tak!! koszulki, bluzy itd z GOOD CHARLOTTE!!! im więcej tym lepiej!!! peace!
-
Nightfall - 05-07-2005
ja też popieram! nie każdy ma możliwość zamawiać wszystkiego z zagranicy!
:) -
S.&V.G. - 05-07-2005
tak jak najbardziej !!!!!!!!!!! zgadzam się !!!!

8)
-
aXe Rose - 05-07-2005
No i po chuj to piszecie? Nosferatu odpowiedział, że to niezależnie od niego :?
-
Hair of the dog - 05-08-2005
nie rozumiem dlaczego teraz jeszcze pytac o koszulki roznych zespolow jak wyraznie widac ze to nei zalezy od tego sklepu tylko producentow
trza zrobic forum na stronie producenta...a nie tu