Forum Rockmetalshop
Koszulki Good Charlotte - plizz - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.metalhead.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Czego więcej w RockMetalShop'ie? (https://forum.metalhead.pl/forum-czego-wi%C4%99cej-w-rockmetalshop-ie)
+--- Wątek: Koszulki Good Charlotte - plizz (/thread-koszulki-good-charlotte-plizz)

Strony: 1 2

Koszulki Good Charlotte - plizz - poodelz - 03-01-2005

Temat mówi sam za siebie + jakieś naszywki

- deathless - 03-02-2005

[...]

No a GC by się coś rzeczywiście przydało bo biedaTongue

- nevermind]:-> - 03-19-2005

A ja moze dla odmiany powroce do tematu Tongue

Też brakuje mi tu GC, zwłaszcza, że robię się coraz wieksza fanką tego zespołu Big Grin

Ja wiem, że dla niektórych z Was (czyt. większości) GC to ścierwo, ale ja ich kocham i nie wstydze sie do tego przyznać... Smile

Peace.

- abacrombie - 04-02-2005

popieram: koszulki, plakaty, naszywki i wszystko co związane jest z GOOD CHARLOTTE (nie pogardze takze koszulkami LeVel 27 i MADE).
Pozdrawiam wszyskich fanów GC

- wiśnia - 04-04-2005

JESTEM ZDECYDOWANIE ZA!!! SERIO PRZYDAŁY BY SIĘ KOSZULKI GOOD CHARLOTTE + NASZYWKI [tylko w normalnych cenach]!!!
Pozdrawiam! I zapraszam na www.goodcharlotte.fan.prv.pl

- MAGDA - 04-07-2005

Nie zauwążyłam że już ktoś wcześniej prosił o koszulki GC i zrobiłam nowy temat, ale mi go zablokowali no to wchodze teraz tutaj.Ja też bardzo bardzo bardzo chciała bym żeby były koszulki naszywki flagi itp. z GOOD CHARLOTTE.Jestem całkowicie ZA.
8)

- Frustra - 04-07-2005

GC? nie... przynajmniej nie dla mnie

- Berud - 04-07-2005

Frustra napisał(a):GC? nie... przynajmniej nie dla mnie
niejesteś sama (dop. Dzem ;]) Smile , ja rozumiem różne gusta no ale bez przesady Laughing

- Gochu - 04-09-2005

agree... no i wezcie bluzy made..bo mi jest potzrebna a z estanow to mi wychdozi ze 170 zl..a tu jak taniej ...no bluzy.....

- nosferatu - 04-09-2005

Posluchajcie - koszulki i bluzy z Good Charlotte beda ...o ile producenci nam je dostarcza. A z tym niestety roznie bywa - czasami filozofia producentow bywa co najmniej dziwna. W kazdym razie - na dzien dzisiejszy niczego nie mozemy obiecac.
Co do innych gadzetow, to mamy obecnie w asortymencie czapki, portfele i plecaki z logo tego zespolu.

- sick_gc_girl - 05-07-2005

tak tak!! koszulki, bluzy itd z GOOD CHARLOTTE!!! im więcej tym lepiej!!! peace!

- Nightfall - 05-07-2005

ja też popieram! nie każdy ma możliwość zamawiać wszystkiego z zagranicy! Big Grin

:) - S.&V.G. - 05-07-2005

tak jak najbardziej !!!!!!!!!!! zgadzam się !!!! Big Grin Smile 8) Wink

- aXe Rose - 05-07-2005

No i po chuj to piszecie? Nosferatu odpowiedział, że to niezależnie od niego :?

- Hair of the dog - 05-08-2005

nie rozumiem dlaczego teraz jeszcze pytac o koszulki roznych zespolow jak wyraznie widac ze to nei zalezy od tego sklepu tylko producentow Smile
trza zrobic forum na stronie producenta...a nie tu