Tristania -
Livia - 09-07-2006
Spotkałam się z bardzo przykrą sytuacją. A mianowicie w Rock Metal Shopie nie znalazłam nic jakże w spaniałego zespołu o nazwie Tristania.

Mam nadzieję, że w najbliszym czasie pojawi się w asortymencie coś z tej półki. Czekam z niecierpliwością
-
Alhor - 09-13-2006
Dobrze prawi

Tylko taką bez nagich kobiet na fakturze.
-
Danzig - 09-13-2006
Alhor napisał(a):Tylko taką bez nagich kobiet na fakturze.
dlaczego ?
-
RamzeS - 09-13-2006
Danzig napisał(a):Alhor napisał(a):Tylko taką bez nagich kobiet na fakturze.
dlaczego ?
Bo jest gayem i woli nagich mężczyzn.
-
KISIEL - 09-13-2006
Jak to mawiają - "głodnemu - chleb na myśli" :!:
-
Yogurt - 09-13-2006
Jak to się mawia: "Głodny głodnemu wypomina..."
-
RamzeS - 09-13-2006
KISIEL napisał(a):Jak to mawiają - "głodnemu - chleb na myśli" :!:
Nie będę powtarzał oklepanego tekstu o przykładaniu swojej miary do innych.
-
Tomash - 09-13-2006
Alhor napisał(a):Dobrze prawi 
Tylko taką bez nagich kobiet na fakturze.
Post dnia?
-
Alhor - 09-13-2006
Nudzę od jakiegoś czasu o koszulkę Tristani, więc jakby się taka ewentalnie pojawiłą to chciałbym ją założyć. A z nagą kobietą na koszulce z domu nie wyjdę (takie moje prywatne ograniczenie). Napisałem to bo znam okładki z płyt Tristani i wiem co się na takiej koszulce może pojawić.
-
Danzig - 09-14-2006
Alhor napisał(a):Nudzę od jakiegoś czasu o koszulkę Tristani, więc jakby się taka ewentalnie pojawiłą to chciałbym ją założyć. A z nagą kobietą na koszulce z domu nie wyjdę (takie moje prywatne ograniczenie). Napisałem to bo znam okładki z płyt Tristani i wiem co się na takiej koszulce może pojawić.
eeeee .... ?
-
Alhor - 09-14-2006
Nie chcę żeby była taka saytułacja że koszulka Tristani będzie a ja nie kupię jej ze względu na fakturę. Tak też jest w moim przypadku z kilkoma koszulkami z tego sklepu. Potem sprzedawca wyciągnie wniąsek że zespół się niepodoba i niebęzie sprowadzał innych jego koszulek.