Podkład - Anonymous - 02-02-2005
czy ktos moze kupił ten podklad bialy z rock metal shopu? jesli tak to jaki jest? dobry zly,wart kupienia?

z gory dzieki
- Anonymous - 02-08-2005
ja go kupiłam! szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś lepszego

bardzo ciężko się rozsmarowuje, a ponadto jakoś dziwnie się na twarzy roluje. Ma za to dość miły zapach (wiem żadne pocieszenie...)
-
White Rabbit - 02-08-2005
hrabina napisał(a):ja go kupiłam! szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś lepszego
bardzo ciężko się rozsmarowuje, a ponadto jakoś dziwnie się na twarzy roluje. Ma za to dość miły zapach (wiem żadne pocieszenie...)
A jaka masz cerę? Bo ja jestem biała jak ściana i moge uzywac tylko takich jasnych pudrow i podkładow. Chcialam tylko sie upewnic czy podklad ladnie zlewa sie ze skóra, czy nie zostaja smugi.
- Anonymous - 02-09-2005
Na codzień używam tylko najjaśniejszych pudrów, ale po tym naprawdę zostają smugi , w dodatku się roluje

za to z czystym sumieniem mogę polecić ten drugi - w kamieniu, jest perfekcyjny!
-
Hethell - 02-09-2005
a z jakiej firmy polecasz najjasniejszy puder/podklad?
bo tak bialy na codzien nie bardzo..
-
White Rabbit - 02-09-2005
Moja babcia mowila, ze kiedys sprzedawano tylko bialy puder(sama kupowala!

). Innego odcienia skory nie akceptowano. Szkoda, ze teraz tak nie ma
-
JAGNA - 02-09-2005
Ja kupiłam i jestem zadowolona.Nalezy nakładac stopniowo niewielkie ilości
-
White Rabbit - 02-09-2005
JAGNA napisał(a):Ja kupiłam i jestem zadowolona.Nalezy nakładac stopniowo niewielkie ilości
To rowniez kwestia dobrego demakijazu. Od tego tez duzo zalezy.
-
Hethell - 02-09-2005
Cytat:Moja babcia mowila, ze kiedys sprzedawano tylko bialy puder(sama kupowala! ). Innego odcienia skory nie akceptowano. Szkoda, ze teraz tak nie ma
dokladnie.wlasnie mi sie skonczyl puder i teraz szukam jakiegos jasniutkiego. podkladu niedlugo tez bede musiala.

moze ktos sie pochwali z jakiej ma firmy i numer odcienia?
bo na codzien ten bialy to tak nie bardzo.
-
Aeroth - 02-09-2005
Het: no. smaczny ten twój puder.
-
Hethell - 02-09-2005
dam ci do wylizania resztki z pudelka jakbys chcial
-
Aeroth - 02-09-2005
Hethell napisał(a):dam ci do wylizania resztki z pudelka jakbys chcial 
hehe przynajmniej nie bedziesz potem mówiła, że ci puder zlizuje
ten puder ma napewno jeden plus: nie zamarza.

DD