Forum Rockmetalshop
Illusion a Coma. Coma a Illusion. - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (https://forum.metalhead.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Illusion a Coma. Coma a Illusion. (/thread-illusion-a-coma-coma-a-illusion)

Illusion a Coma. Coma a Illusion. - Piekielna - 01-31-2005

Ktoś napisał tu gdzieś (no może niezupełnie tu, ale na pewno gdzieś) coś, co mniej więcej brzmiało tak:

"Coma to rewelacyjny zespół, który zastąpił legendę Illusion"

A cóż wy o tym sądzicie? (Nie mówię o poprawności gramatycznej Smile )

Wg mnie to po pierwsze nie ma czegoś takiego jak 'legenda Illusion' gdyż iż i ponieważ Illusion legendą nigdy nie było, bo w legendzie prawda ze ściemą sie miesza, a Illusion co jak co, ale istniało naprawdę, a po drugie to nic do Comy nie mam i myślę że zespół niezły, no ale żeby od razu 'rewelacyjny' i żeby w dodatku miał 'zastępować Illusion'? Hmm.

No ta.. - BoRyS - 02-11-2005

Come bardzo lubie fajny zespol jak dla mnie co co tej legendy to masz racje. Ja illusion nie bardzo lubie takie jakies i jak mozesz to wez mi napisz jak mam sobie wpieprzyc obrazek przy nicku z gory dziekuje

Re: No ta.. - Calmwater - 02-14-2005

BoRyS napisał(a):Come bardzo lubie fajny zespol jak dla mnie co co tej legendy to masz racje. Ja illusion nie bardzo lubie
Tak jak ja Big Grin

- ...dark soul..:) - 02-18-2005

..hmm..Coma..wspanialy zespol..refleksyjne teksty..i piekne subtelne brzmienie gitary w tle..czegoz chciec od zycia wiecej..najlepsza kapela..na dlugie zimowe wieczory...sprawdzilam na wlasnej skorze..Smile

- velvetova - 02-20-2005

Ludzie czy my mowimy o tym samym Illusion??!!czy wyscie kiedys slyszeli ten zespol!!??jak mozecie porownywac Illusion do jakies Comy!to co robil Lipa to bylo cos! a nie sofcikowe piosenki jak Coma!!

- Dementor - 02-21-2005

Illusion...świetne było!!! Big Grin A o Coma NIGDY nie slyszalem :?

- Piekielna - 02-21-2005

Velvetova z Illusion nic się nie równa... Dementor, jakie 'było'?! JEST!

- Dementor - 02-21-2005

ILLUSION ALIVE & RULE FOREVER??!!TAAAAK Big Grin Big Grin

- Piekielna - 02-21-2005

TAAAAK!!! Dementor widać, że kumaty z Ciebie człowiekSmile

- nowy - 02-22-2005

coma spoxik jest
nie moze jakas super rewelacyjna a spox jest Big Grin

- ...dark soul..:) - 02-22-2005

nowy napisał(a):coma spoxik jest
nie moze jakas super rewelacyjna a spox jest Big Grin

..podzielam ww. opinie Big Grin

- Kaktus. - 03-15-2005

velvetova napisał(a):to co robil Lipa to bylo cos! a nie sofcikowe piosenki jak Coma!!

A słuchałeś tej comy w całości?? wcale nie jest taka soft jak by się mogło wydawać

ale jednak coma ma się nijak do illusion dla mnie illusion to co innego a coma to co innego

- velvetova - 03-22-2005

owszem mialam okazje posluchac Comy...hmmm...ale zgadzam sie ze Illusion ma sie nijak do Comy...

- Angelik`aAnai - 03-26-2005

Witam.
No co wy!! Illusion jest jedyny w swoim rodzaju muzyczki.
Drugiego takiego nie ma! ..nie znam Comy,
ale nic nie dorówna Ill.
Pozdrawiam! Wink

- Acrid - 03-26-2005

Klozet, powinnem to zrobic juz dawno. Nie mozna porownywac dwoch ROZNYCH kapel, graja totalnie inna muzyke.