Illusion a Coma. Coma a Illusion. -
Piekielna - 01-31-2005
Ktoś napisał tu gdzieś (no może niezupełnie tu, ale na pewno gdzieś) coś, co mniej więcej brzmiało tak:
"Coma to rewelacyjny zespół, który zastąpił legendę Illusion"
A cóż wy o tym sądzicie? (Nie mówię o poprawności gramatycznej

)
Wg mnie to po pierwsze nie ma czegoś takiego jak 'legenda Illusion' gdyż iż i ponieważ Illusion legendą nigdy nie było, bo w legendzie prawda ze ściemą sie miesza, a Illusion co jak co, ale istniało naprawdę, a po drugie to nic do Comy nie mam i myślę że zespół niezły, no ale żeby od razu 'rewelacyjny' i żeby w dodatku miał 'zastępować Illusion'? Hmm.
No ta.. -
BoRyS - 02-11-2005
Come bardzo lubie fajny zespol jak dla mnie co co tej legendy to masz racje. Ja illusion nie bardzo lubie takie jakies i jak mozesz to wez mi napisz jak mam sobie wpieprzyc obrazek przy nicku z gory dziekuje
Re: No ta.. -
Calmwater - 02-14-2005
BoRyS napisał(a):Come bardzo lubie fajny zespol jak dla mnie co co tej legendy to masz racje. Ja illusion nie bardzo lubie
Tak jak ja
-
...dark soul..:) - 02-18-2005
..hmm..Coma..wspanialy zespol..refleksyjne teksty..i piekne subtelne brzmienie gitary w tle..czegoz chciec od zycia wiecej..najlepsza kapela..na dlugie zimowe wieczory...sprawdzilam na wlasnej skorze..
-
velvetova - 02-20-2005
Ludzie czy my mowimy o tym samym Illusion??!!czy wyscie kiedys slyszeli ten zespol!!??jak mozecie porownywac Illusion do jakies Comy!to co robil Lipa to bylo cos! a nie sofcikowe piosenki jak Coma!!
-
Dementor - 02-21-2005
Illusion...świetne było!!!

A o Coma NIGDY nie slyszalem :?
-
Piekielna - 02-21-2005
Velvetova z Illusion nic się nie równa... Dementor, jakie 'było'?! JEST!
-
Dementor - 02-21-2005
ILLUSION ALIVE & RULE FOREVER??!!TAAAAK
-
Piekielna - 02-21-2005
TAAAAK!!! Dementor widać, że kumaty z Ciebie człowiek
-
nowy - 02-22-2005
coma spoxik jest
nie moze jakas super rewelacyjna a spox jest
-
...dark soul..:) - 02-22-2005
nowy napisał(a):coma spoxik jest
nie moze jakas super rewelacyjna a spox jest 
..podzielam ww. opinie
-
Kaktus. - 03-15-2005
velvetova napisał(a):to co robil Lipa to bylo cos! a nie sofcikowe piosenki jak Coma!!
A słuchałeś tej comy w całości?? wcale nie jest taka soft jak by się mogło wydawać
ale jednak coma ma się nijak do illusion dla mnie illusion to co innego a coma to co innego
-
velvetova - 03-22-2005
owszem mialam okazje posluchac Comy...hmmm...ale zgadzam sie ze Illusion ma sie nijak do Comy...
-
Angelik`aAnai - 03-26-2005
Witam.
No co wy!! Illusion jest jedyny w swoim rodzaju muzyczki.
Drugiego takiego nie ma! ..nie znam Comy,
ale nic nie dorówna Ill.
Pozdrawiam!
-
Acrid - 03-26-2005
Klozet, powinnem to zrobic juz dawno. Nie mozna porownywac dwoch ROZNYCH kapel, graja totalnie inna muzyke.