Pytanie -
piotrswiech - 12-30-2005
Witam mam takie pytanie chciałbym zamówić prezen dla kogoś żeby pocztą przyszedł na adres tej osoby i czy jest mozliwość zamówienia jakiejś ładniej kartki żeby była w paczce w komplecie z życzeniami ?
Tylko żeby paczka przyszła odrazu na adres dla kogo ma być a nie do mnie czyli zamawiającego. czy jest taka możliwość ??
-
Krzychun - 12-30-2005
Pieniodze wysylasz wczesniej przelewem, i podajesz adres tej osoby.
-
piotrswiech - 12-30-2005
A gdzie mam podać adres tej osoby w zamówieniu w opisie czy coś w tym stylu.
I czy jest możliwość załączenia kartki z życzeniami albo chociarz od kogo to ?
Też mam napisac w opisie i czy coś sie za to dopłaca ?
-
Krzychun - 12-30-2005
hmm w rms'ie kupowalem tylko raz i wybralem zapłate za pobraniem wiec nie wiem napewno.Najlepiej skontaktoj sie z administratorem sklepu przez mail.
P.S z ta kartka moze nie wypalic:d
-
Wars - 12-30-2005
Zamów na siebie i wyślij pocztą

hock:
-
piotrswiech - 12-30-2005
za długo będzie trwało to i tak będzie spuniony prezent nie ma być bardzo spuźniony. A pozatym czy to problem przy pakowaniu wydrukować jakąś kartke z życzeniami napisać od kogo i zawsze ładniej wygląda
Proszę o szybką odpowiedź
-
Dance Of Death - 12-30-2005
w takich sytuacjach poprstu dzwon do sklepu. Ludzie czy wy poza netem nie widzicie innego sposobu na rozwiązywaniu problemu ?!? dzwonisz gadasz minute i wszystko wiesz...
-
Wars - 12-30-2005
piotrswiech napisał(a):za długo będzie trwało to i tak będzie spuniony prezent nie ma być bardzo spuźniony. A pozatym czy to problem przy pakowaniu wydrukować jakąś kartke z życzeniami napisać od kogo i zawsze ładniej wygląda 
Proszę o szybką odpowiedź
Wiesz, z naszego punktu widzenia to żaden problem, ale dla pracowników sklepu robienie, za darmo, czegoś extra to strata czasu. Tak przypuszczam
-
piotrswiech - 12-30-2005
No looz, ale kto powiedział że to ja chce za darmo, zapytałem się czy jest wogule możliwe i czy płatne jak tak to ile...
Czepiacie się wszystkiego dzisiaj
Pozdro, zadzwonie sobie jutro. Bo na tym forum to słabo z odpowiedzia coś o dzisiejszej puźniej porze ...