Jeansy -
Angel of gloom - 12-30-2005
Fajnieby było gdyby w rockmetalshop'ie pojawiły się jakieś fajne potargane jeansy
-
Yogurt - 12-30-2005
O boże... ale masz problem kupić normalne jeansy i je własnoręcznie potargać.
-
Krzychun - 12-30-2005
Ja Ci moge potargac,ale nie zadarmo ofkors
-
Amy - 12-30-2005
wbrew pozorom to nie jest taka łatwa sprawa aby tak estetycznie je porwać. Wiem bo moja siostra prawie cały dzień skrobała jedną nogawkę
-
Angel of death - 12-30-2005
włąsnie.. trudno jest potrzepic takie dżinsy.. kiedys je pocielam nozyczkami z nadzieją ze coswyjdzie.... ;/ nic nie wyszlo i odcielam kawalek nogawki
-
Blood - 12-30-2005
Ile tu sie tych aniolow narobilo
Ja osobiscie nie mam serca zeby rozwalac swoich spodni

Juz raz z jednymi tak zrobilam i wygladalo to okropnie, wiec wiecej nie chce eksperymentowac...
-
Pandora - 12-30-2005
A ja się chyba niedługo wezmę za moje jeansy. Nie żal mi, w obecnej postaci i tak w nich nie chodzę
-
-lilith- - 12-30-2005
Ja bym sie troche bala tak potargac swoje spodnie, no chyba, ze rzeczywiscie juz bym w nich nie chodzila. Ale za to w jednych mialam na kolanie dziure, to wycielam z czarnego materialu tulipana i przyszylam. A na lodydze przyszylam przezroczyste koraliki, musze sie kiedys zebrac i srodek tez ozdobic. Ogolnie to uwielbiam ozdabiac ciuchy

Ale odkad pocielam bluske, bo chcialam ja przerobic tak, zebym mogla w niej chodzic, to juz sie boje brac za rozne przecieranie, ciecie i szarpanie. Pocieszam sie tylko tym, ze ta bluzka tak fatalnie na wszystkich lezala, ze i tak by jej nikt nie nosil.
-
aXe Rose - 12-30-2005
Taaa jeszcze tego brakuje, żeby każdy rocker chodził w identycznie podartych spodniach, z identycznymi motywami i ogólnie produkowanych hurtowo. Z tego, co wiem, rock to indywidualizm, nie?
-
lsieko - 12-30-2005
Wystarczy przejść się do sklepu dwa razy na kolankach i artystyczne dziurki na spodenkach murowane
-
Lech - 12-30-2005
Amy napisał(a):wbrew pozorom to nie jest taka łatwa sprawa aby tak estetycznie je porwać. Wiem bo moja siostra prawie cały dzień skrobała jedną nogawkę 
"Estetycznie porwac"...pozostawie bez komentarza.
-
Amy - 12-30-2005
wiesz nie walniesz jednej dziury na środku kolana a reszte zostawisz tylko lekko podarte. No chyba że ktoś tak lubi to wtedy jego sprawa
-
Szyszak - 12-30-2005
Na chvj komu podarte spodnie? ;p A no tak, bo true panki musza se wszystko w chvj podrzec i pospinac agrafkami i najebac naszywek, by pokazac jacy to oni sa no future i fuck the system.
-
Vomitor - 12-31-2005
Oni nie tyle muszą to podrzeć, co kupić już podarte... co jest wystarczająco wymowne samo w sobie i nie potrzebuje komentarza.
Re: Jeansy -
Tomash - 12-31-2005
A ja bym chciał żeby się pojawiły kvltowe jeansowe kurtki, bo moją mi matka wywaliła jak mnie nie było, bo twierdziła że wygląda jak szmata

a ona miała dopiero 23 lata