ODZIEŻ NIECO BARDZIEJ ... -
sothis - 05-30-2006
pomijając fakt, że odzieży gotyckiej , punkowej mogłoby byc więcej np. Omen Clothing, Aderlass.... to śmiem twierdzić że nie każdy kto słucha innych, ostrzejszych brzmień i chce sie wyróżnić ma ochotę pokazać to przez "workowe" t shirty, bluzy, kostki, etc.
osobiście bardzo podoba mi się skler x-tra-x. ok, co prawda to prawda, niektóre artykuły z tamtąd są po prostu ... śmieszne. Ale rubryka goth'n'roll? eh... to jest to czego mi brakuje w r&m shopie. odzieży ekstrawaganckiej, z przebłyskiem, jakby to powiedzieć... INNEJ.
ok, jest Omen , Aderlass, Spiral, Darkside, mało artykułów! a dostawy są okropnie rzadko.
wiem, że ciuchy z ww sklepu (x-tra-x'a) są cholernie drogie, nie da rady podobno sprzedawac ich gdzie indziej niz w ich sieci, ale art. death kitty czy scary mary? ta druga mozna nawet w camden town spotkac....ehh...
to taka moja sugestia.
życie "METALOWCA" na workowych czarnych koszulach się nie kończy.
pozdrawiam,
Sothis.
-
balzac - 05-30-2006
Powiedz to tylko kolesiowi o nicku "gumsmack", bo on ma wielki dar przekonywania. Od razu sprowadzą odzież dla Ciebie, jak tylko on się podpisze pod twoją prośbą.
A może chciałbys cos z Godsmackiem:>??
-
Szyszak - 05-30-2006
To zamawiaj gdzie indziej albo zalatw sobie u krawcowej, krolowo ciemnosci.
Re: ODZIEŻ NIECO BARDZIEJ ... -
Pandora - 05-30-2006
sothis napisał(a):nie da rady podobno sprzedawac ich gdzie indziej niz w ich sieci,
Hmm... w Niemczech jest kilka sklepów x-tra-x'a, z tego co wiem, najbliższy w Berlinie
-
sothis - 05-31-2006
balzac napisał(a):A może chciałbys cos z Godsmackiem:>?? 
godsmack jest ok... ale chyba dużo juz tutaj koszulek zespolów ...
Pandora napisał(a):Hmm... w Niemczech jest kilka sklepów x-tra-x'a, z tego co wiem, najbliższy w Berlinie 
ano jest, daleko co prawda, ale niezły jest. w stanach maja niezłe ciuchy, ale to chyba naprawde nierealne
-
Pandora - 05-31-2006
Z tego co słyszałam o x-tra-x'ie to trzeba uważać o tyle, że niektóre ciuchy są strasznie lipnej jakości.
-
sothis - 06-02-2006
Pandora napisał(a):Z tego co słyszałam o x-tra-x'ie to trzeba uważać o tyle, że niektóre ciuchy są strasznie lipnej jakości.
na swetry uważać z tego co wiem. mam dosyc duzo tego, ale tylko sweter ze tak powiem sie spieprzył.
no, standart, kuleczki natychmiast...