Forum Rockmetalshop
Ptaky - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (https://forum.metalhead.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Ptaky (/thread-ptaky)

Strony: 1 2

Ptaky - The Naturat - 01-05-2005

Nie bijcie szanowni Winknowy jestem i nie zabardzo wiemdziałem, gdzie dać to zapytowywanie. Mianowicie co sądzicie o nowym(no może nie do końca, bo 2-letnim)zespole Ptaky? Jak dla mnie to ciekawe teksty, niezły wokal oraz guitarka. Zespół na razie raczkuje, wydali tylko jeden album. Mam nadzieje, że więcej im sie uda, tak samo dobrej muzy stworzyć. Moje ulubione kawałki: "Krótka instrukcja parzenia herbaty", "Rzeka" oraz "Czarne Słońce"

- SHOX! - 01-06-2005

Witam, obił mi się o uszy ten kawałek z soundtracku "Spidermana 2" całkiem niezłe osiągniecię, że się na nim znalezli, brzmienie trochę new rockowe a tego nie lubię, reszte sobie przesłucham choć niespodziewam się narazie wiele po takich kawałkach jak "Krótka instrukcja parzenia herbaty" Big Grin

- Arkens - 01-08-2005

Jak na razie słyszałem tylko "Chroń to co masz". Specjalnie mi to nie zaimponowało. Wydawało mi się... hmm... powiedzmy że monotonne i lekko oklepane. Ale to tylko moje zdanie... Smile

- Dzeyla - 01-23-2005

nudy jak Himalaje.. Big Grin

- Dementor - 01-24-2005

ZAJEBISCIE NUDNY BADZIEW(mowie tylko o tym "Chroń to co masz" bo innych nie slyszalem.
BTW:Arkens,"niezły hardkor...czyżby Tom'Ash? Big Grin

- Arkens - 01-25-2005

Dementor napisał(a):ZAJEBISCIE NUDNY BADZIEW(mowie tylko o tym "Chroń to co masz" bo innych nie slyszalem.
BTW:Arkens,"niezły hardkor...czyżby Tom'Ash? Big Grin

Heh, widze ze Ptaky nie tylko u mnie wzbudza takie "emocje" Big Grin.

A niezły hardkor, oczywiście że to Tom Ash Big Grin, Losux ruls Tongue

- Ajana - 01-26-2005

Znam tylko "Chroń to co masz",piosenka jest fajna, ale sie więcej nie wypowiem, bo nie znam innych utworów.

:) - wenus15 - 01-27-2005

moze byc ale wole mocniejsze brzmienie

- Skippy - 01-27-2005

Zespół beznadziejny... słaba muzyka, teksty, image, a pół Polski o nim usłyszało tylko dzięki 'Chroń to co masz'... - taki ot przebój dla RMF FM.

- ...dark soul..:) - 02-25-2005

..ja jednak nie zgodze sie z wiekszoscia opini na temat tej kapeli...wedlug mnie zespol jest fajny...zwlaszcza do posluchania kiedy ma sie ochote odpoczac troche od mocniejszych brzmien Big Grin ..piosenka "chron co masz"..jakos nie wprowadza mnie w euforie..ale za to "wanna"...i "dr.frankestein"...te utworki bardzo mi przypadly do gustu..Big Grin..to tyle ode mnie..

- nowy - 02-26-2005

ja tam tylko slyszalem nutke ze spider mana
i niezbyt mi sie podobala

trzeba by posluchac innej nuty jakiejs

- ...dark soul..:) - 02-26-2005

nowy napisał(a):ja tam tylko slyszalem nutke ze spider mana
i niezbyt mi sie podobala

trzeba by posluchac innej nuty jakiejs

..tez tak uwazam...osobiscie utwor "chron to co masz"..w porownianiu z pozostalmi piosenkami wypada dla mnie przecietnie...

- Druciak - 05-19-2005

Ajana napisał(a):Znam tylko "Chroń to co masz",piosenka jest fajna, ale sie więcej nie wypowiem, bo nie znam innych utworów.

zgadzam sie Confusedhock:

- Aeroth - 05-19-2005

byłem na ich koncercie tydzien temu. Mam całą płyte. Świetny zespół, jeden z moich ulubionych.

- Dementor - 05-19-2005

Również tylko ze "spidera"....fajne było...tylko troche takie nudnawe i monotonne...