-
Balthor - 05-02-2006
ogladajac dzisiejszy mecz... mialem jedno w glowie... "rasiak! rasiak!.. ile kosztuje ten stol?".. lol

no nie powiem zeby sie popisali... bywa. moze bedzie lepiej
-
franek - 05-02-2006
Cytat:"rasiak! rasiak!.. ile kosztuje ten stol?".. lol
no, beka straszna. nie przesadzaj, Rasiak nie byl dzisiaj taki najgorszy. mam wrazenie ze ten jego najbardziej beznadziejny okres juz minal i kiedy juz sobie wyrobil tak marne credibility zaczyna grac lepiej. poza tym, no coz- na usprawiedliwienie Frankowskiego mozna powiedziec, ze gdyby byl Zurawski to mogliby cos rozkrecic, ale tymczasem na mundial chyba lepiej byloby wziac Saganowskiego, Niedzielana, Smolarka no i Zurawskiego wlasnie, Rasiaka do rezerw jak juz.
-
Balthor - 05-02-2006
no rasiak sie ruszal zwawo to juz jeden plus, no ale mial ladne sytuacje ale gubil sie w nich. mam nadzieje ze sie poprawi, a z drugiej strony szkoda faceta to nie jego wina przeciez.. xD
-
Wars - 05-02-2006
Cóż, możne odnośnie występu naszych orłów, wypowiadał się nie będę.
Graliście kiedyś w genialną gierkę New Star Soccer 3?
Niezwykle rozbudowana piłka nożna. Dowodzi się jednym zawodnikiem, negocjuje kontrakt, kupuje samochody, domy itp., trenuje, zdobywa przyjaciol i wiele, wiele innych.
Grę możecie pobrać
STĄD. Jest tylko jeden problem. Za grę trzeba zapłacić, chyba, że pośród wielu niedziałajacych seriali w sieci znajdziecie jakis prawidłowy. A jeśli nie chce się Wam szukac, to zgloscie sie do mnie na PM
Ja mam 19 lat, gram w srodku pomocy. 1 sezon- Lech (17 bramek, 26 asyst), 2 sezon- Totenham (12 bramek, 39 asyst), 3 sezon- Totenham, narazie 6 bramek i 11 asyst. Reprezentacja- 9A, 7 bramek, 9 asyst
-
Acrid - 05-02-2006
warsadal napisał(a):Graliście kiedyś w genialną gierkę New Star Soccer 3?
Gralem, pisalem o tej grze nawet w tym watku (z tego co pamietam), szybko sie jednak znudzilem ;) Latwo sie wygrywalo i takie tam ;)
-
Wars - 05-02-2006
Acrid napisał(a):warsadal napisał(a):Graliście kiedyś w genialną gierkę New Star Soccer 3?
Gralem, pisalem o tej grze nawet w tym watku (z tego co pamietam), szybko sie jednak znudzilem ;) Latwo sie wygrywalo i takie tam ;)
No po dwóch/trzech sezonach trza zmienic poziom, bo sie nudno robi ;) A w ogóle to wygrałem w totku ;D
-
Przemek87 - 05-03-2006
Ooo widze że wśród fanów cięższego grania sa też fani ManU. I chwała Bogu...glory Man Utd !!!!!!!
-
Wars - 05-03-2006
Przemek87 napisał(a):Ooo widze że wśród fanów cięższego grania sa też fani ManU. I chwała Bogu...glory Man Utd !!!!!!!
Czy można powiedzieć coś innego niż... NIE INACZEJ?!
-
Lech - 05-03-2006
Ja tam jestem rad ze wygrali The Blues :] teraz czekam na oranie
-
Ghost_82 - 05-03-2006
A ja w ogóle nie jestem fanem angielskiej piłki
A co do wczorajszego meczu... to może w ogóle nic nie powiem
-
Lech - 05-03-2006
Chlopcy z naszej reprezentacji w koncu mieli sobie tylko "postrzelac".
-
Ghost_82 - 05-03-2006
Chyba do kaczek
-
Lech - 05-03-2006
Podejrzewam, ze w tym byliby lepsi niz w strzelaniu do bramki.
-
Ghost_82 - 05-03-2006
Oj, nie mówmy zbyt pochopnie

Bo moglibyśmy sie zdziwić
-
Lech - 05-03-2006
Mnie juz nic nie zdziwi po tym co pokazali wczoraj. Jedyne co powaznie mnie wkurwia to totalne zignorowanie rywala, zarowno przez zawodnikow, jak i komentatorow w studio.