Forum Rockmetalshop
Piłka nozna - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Piłka nozna (/thread-pi%C5%82ka-nozna)

- Balthor - 05-02-2006

ogladajac dzisiejszy mecz... mialem jedno w glowie... "rasiak! rasiak!.. ile kosztuje ten stol?".. lol Big Grin no nie powiem zeby sie popisali... bywa. moze bedzie lepiej

- franek - 05-02-2006

Cytat:"rasiak! rasiak!.. ile kosztuje ten stol?".. lol

no, beka straszna. nie przesadzaj, Rasiak nie byl dzisiaj taki najgorszy. mam wrazenie ze ten jego najbardziej beznadziejny okres juz minal i kiedy juz sobie wyrobil tak marne credibility zaczyna grac lepiej. poza tym, no coz- na usprawiedliwienie Frankowskiego mozna powiedziec, ze gdyby byl Zurawski to mogliby cos rozkrecic, ale tymczasem na mundial chyba lepiej byloby wziac Saganowskiego, Niedzielana, Smolarka no i Zurawskiego wlasnie, Rasiaka do rezerw jak juz.

- Balthor - 05-02-2006

no rasiak sie ruszal zwawo to juz jeden plus, no ale mial ladne sytuacje ale gubil sie w nich. mam nadzieje ze sie poprawi, a z drugiej strony szkoda faceta to nie jego wina przeciez.. xD

- Wars - 05-02-2006

Cóż, możne odnośnie występu naszych orłów, wypowiadał się nie będę.

Graliście kiedyś w genialną gierkę New Star Soccer 3?
Niezwykle rozbudowana piłka nożna. Dowodzi się jednym zawodnikiem, negocjuje kontrakt, kupuje samochody, domy itp., trenuje, zdobywa przyjaciol i wiele, wiele innych.

[Obrazek: new_star_soccer_3.jpg]

Grę możecie pobrać STĄD. Jest tylko jeden problem. Za grę trzeba zapłacić, chyba, że pośród wielu niedziałajacych seriali w sieci znajdziecie jakis prawidłowy. A jeśli nie chce się Wam szukac, to zgloscie sie do mnie na PM Smile

Ja mam 19 lat, gram w srodku pomocy. 1 sezon- Lech (17 bramek, 26 asyst), 2 sezon- Totenham (12 bramek, 39 asyst), 3 sezon- Totenham, narazie 6 bramek i 11 asyst. Reprezentacja- 9A, 7 bramek, 9 asyst Smile

- Acrid - 05-02-2006

warsadal napisał(a):Graliście kiedyś w genialną gierkę New Star Soccer 3?

Gralem, pisalem o tej grze nawet w tym watku (z tego co pamietam), szybko sie jednak znudzilem ;) Latwo sie wygrywalo i takie tam ;)

- Wars - 05-02-2006

Acrid napisał(a):
warsadal napisał(a):Graliście kiedyś w genialną gierkę New Star Soccer 3?

Gralem, pisalem o tej grze nawet w tym watku (z tego co pamietam), szybko sie jednak znudzilem ;) Latwo sie wygrywalo i takie tam ;)
No po dwóch/trzech sezonach trza zmienic poziom, bo sie nudno robi ;) A w ogóle to wygrałem w totku ;D

- Przemek87 - 05-03-2006

Ooo widze że wśród fanów cięższego grania sa też fani ManU. I chwała Bogu...glory Man Utd !!!!!!!

- Wars - 05-03-2006

Przemek87 napisał(a):Ooo widze że wśród fanów cięższego grania sa też fani ManU. I chwała Bogu...glory Man Utd !!!!!!!
Czy można powiedzieć coś innego niż... NIE INACZEJ?! Big Grin

- Lech - 05-03-2006

Ja tam jestem rad ze wygrali The Blues :] teraz czekam na oranie Wink

- Ghost_82 - 05-03-2006

A ja w ogóle nie jestem fanem angielskiej piłki Surprised

A co do wczorajszego meczu... to może w ogóle nic nie powiem Surprised

- Lech - 05-03-2006

Chlopcy z naszej reprezentacji w koncu mieli sobie tylko "postrzelac".

- Ghost_82 - 05-03-2006

Chyba do kaczek Laughing

- Lech - 05-03-2006

Podejrzewam, ze w tym byliby lepsi niz w strzelaniu do bramki.

- Ghost_82 - 05-03-2006

Oj, nie mówmy zbyt pochopnie Wink Bo moglibyśmy sie zdziwić Laughing

- Lech - 05-03-2006

Mnie juz nic nie zdziwi po tym co pokazali wczoraj. Jedyne co powaznie mnie wkurwia to totalne zignorowanie rywala, zarowno przez zawodnikow, jak i komentatorow w studio.