-
Tomash - 04-13-2006
to po prostu MUSI być prowokacja

nie widze innej opcji
-
drwal666 - 04-13-2006
albo prawdziwy przyklad down'a
-
MaFFej - 04-13-2006
^ niestety takie teksty tez nie sa na zbyt wysokim poziomie... sorry drwalku ale wyluzuj troszku.
-
Tuomasss - 04-13-2006
Tomash napisał(a):to po prostu MUSI być prowokacja
nie widze innej opcji 
Jeśli to nie prowokacja to pora umierać.
-
MaFFej - 04-13-2006
Przepowiednia się spełnia! Zbliża się koniec!
-
Tuomasss - 04-13-2006
Czyżby... To już? To znaczy co? DeMaio wstanie ze Stalowego Tronu i zapomni podtrzymać biznowych gaci?
-
MaFFej - 04-13-2006
Dokładnie! I huknie majestatycznie "dosyć"!
-
RamzeS - 04-13-2006
panowie,nie uważacie za napominanie o "Zespole Na M" w temacie o "Zespole Na N" to lekka przesada?:>
-
Axel - 04-13-2006
R_amze_S napisał(a):panowie,nie uważacie za napominanie o "Zespole Na M" w temacie o "Zespole Na N" to lekka przesada?:>
Łaj ? prawie ta sama tematyka utworow ? to czemu by nie wspominac ?
-
RamzeS - 04-13-2006
Cytat:Łaj ? prawie ta sama tematyka utworow ? to czemu by nie wspominac ?
Chłopie,niech tylko Wszebąd zobaczy ze porównujesz menołora do najtłisza,o kurwa...
-
MaFFej - 04-13-2006
Na pewno wpadnie do Ciebie i "da w ryja". Masz to jak w banku

.
PS. Spoko, On zagląda tylko do dwóch topiców na tym forum... do tego akurat nie

.
-
RamzeS - 04-13-2006
MaFFej napisał(a):Na pewno wpadnie do Ciebie i "da w ryja". Masz to jak w banku
.
Wiem.Od chwili kiedy Wszebąd obiecał mi mordobicie moje zycie już nie jest takie jak kiedyś.
-
Axel - 04-13-2006
R_amze_S napisał(a):Cytat:Łaj ? prawie ta sama tematyka utworow ? to czemu by nie wspominac ?
Chłopie,niech tylko Wszebąd zobaczy ze porównujesz menołora do najtłisza,o kurwa...![[Obrazek: woot.gif]](http://twoj.net/style_emoticons/default/woot.gif)
O Kurwa zapomnialem o Wszebondzie, o ja pierdole, wypierdalam za ural, gdzie dokonam aktu samo zaorania, moze wten sposob unikne gniewu WB ;D
-
Tuomasss - 04-13-2006
R_amze_S napisał(a):panowie,nie uważacie za napominanie o "Zespole Na M" w temacie o "Zespole Na N" to lekka przesada?:>
Nie no, my nie napominamy o "Zespole na M". Tylko przypomnieliśmy naszą teorię jak bedzie wyglądał Koniec Świata.
A swego czasu Wszebąd pojawił się chyba nawet w topicu w którym jesteśmy, więc sza, bo dostaniemy wszyscy w ryja.
-
MaFFej - 04-13-2006
Założę hełm... tak dla bezpieczeństwa...