-
Goldie - 09-27-2005
no cóż, bywali hardkorowsi (^^) użytkownicy tego fora, a tacy to tylko: przychodzą - robią ogłoszenie matrymonialne - odchodzą w niepamięć
-
hier_kommt_die_sonne - 09-27-2005
że też daliście sie nabrac na tak EWIDENTNĄ, RZUCAJĄCĄ SIE W OCZY, DAJĄCĄ SIE WYCZUĆ NA KILOMETR prowokację, jaką jest post Krwawego...
-
Goldie - 09-28-2005
ale on się tylko tym ośmieszył, może stwierdził, że to jest jedyny sposób na wybicie się na tym forum :F (pamiętacie jak ja zaczynałem? ^^ ale ja nie jestem wybity

)
-
Otter - 09-29-2005
Nivo napisał(a):Elvis napisał(a):Lol. Bez przesady, że pary hetero całują się w ustronnych miejscach. A całujących się pedałów jeszcze - na szczęście - nie widziałem.
JESTEŚ NIETOLERANCYJNYM, CHAMSKIM, NIEWYCHOWANYM GBUREM O OGRANICZONYM UMYŚLE! NIE CHCESZ WIDZIEĆ PEDAŁKÓW! JAK MOŻESZ!
Ah, moje wyśmienite żarciki jak zwykle wprawiają mnie w dobry humorek! :>
Wyborny żarcik nam zaserwowałeś przyjacielu, wyborny powiadam :>
Cytat napisał(a):Hejo Wam moje Wampirki !!!! Nazywam się Agata (Z Trzeciej Rzeszy zwana Osą) jestem z pięknego i urodziwego miasta Ostrołęka gdzie należę... bla bla bla...
Patrzcie jaki psikus... wszyscy myślą że to ona jest piękna i urodziwa... chytra zagrywka aby nas zmylić :> No cóż.. przynajmniej jej men ma ładne miasto naktóre może sobie popatrzeć
A tak wogóle... JESTEM WYDRĄ!
-
goofi - 10-01-2005
Cytat:Yo Yo Roł Yo suczki. Od niedawna mam internet i chcialem z kims pogadac o moich ulubionych gatunkach muzycznych. A sa to
Rock i Metal: Linkin Park, System of a down, Slipknot,Crade of Filth,Wilki
Hip - Hop:2pac,50cent,Peja i inne podziemne walki. Tak wogule to mam 14 lat chodze do 2 gim, mam na imie Patryk. W przyszlosci chce zostac hakerem. Gram na flecie i mam nadzieje trafic do jakiegos metalowego zespołu.
Mam nadzieje ze mnie polubicie
Pa:*
-
Pejowiec666 - 10-01-2005
Cytat:Hejo Wam moje Wampirki !!!! Nazywam się Agata (Z Trzeciej Rzeszy zwana Osą) jestem z pięknego i urodziwego miasta Ostrołęka gdzie należę... bla bla bla...
z kad sie takie dzieci biora??
-
Nivo - 10-01-2005
Pejowiec666 napisał(a):Cytat:Hejo Wam moje Wampirki !!!! Nazywam się Agata (Z Trzeciej Rzeszy zwana Osą) jestem z pięknego i urodziwego miasta Ostrołęka gdzie należę... bla bla bla...
z kad sie takie dzieci biora??
Zapytaj sie mamy...
-
Genocide - 10-01-2005
z macicy.
-
Amy - 10-01-2005
goofi napisał(a):Cytat:Yo Yo Roł Yo suczki. Od niedawna mam internet i chcialem z kims pogadac o moich ulubionych gatunkach muzycznych. A sa to
Rock i Metal: Linkin Park, System of a down, Slipknot,Crade of Filth,Wilki
Hip - Hop:2pac,50cent,Peja i inne podziemne walki. Tak wogule to mam 14 lat chodze do 2 gim, mam na imie Patryk. W przyszlosci chce zostac hakerem. Gram na flecie i mam nadzieje trafic do jakiegos metalowego zespołu.
Mam nadzieje ze mnie polubicie
Pa:*
a skąd tacy ludzie się biorą?? :?
-
goofi - 10-01-2005
Ooo on dostal bana , kiedy to sie stalo ???????
-
Hethell - 10-01-2005
mialam ochote zapytac o to samo. kiedy dostal i od kogo
-
buubi - 10-01-2005
Hehe, brawo dla modów za szybką reakcje. Na kilometr widać że to prowokacja jakiegoś amatora tanich internetowych wrażeń
-
Vomitor - 10-01-2005
Owszem, zgadzam się, że to prowokacja cuchnąca na kilometr..tym bardziej dziwi, że tyle osób dało się na nią nabrać wobec jej jaskrawości.. :?
Natomiast z tym amatorem to nie bardzo się zgadzam.. jak na mój gust to stary użytkownik tego forum jeno przybrany w inne szaty..

ze względu na ustawę o ochronie danych przemilczę jego nick
-
Jałokim - 10-01-2005
Vomitor napisał(a):jak na mój gust to stary użytkownik tego forum jeno przybrany w inne szaty..
ND
-
Tomash - 10-01-2005
Jałokim napisał(a):Vomitor napisał(a):jak na mój gust to stary użytkownik tego forum jeno przybrany w inne szaty..
ND 
Pamiętam że jak ND się zarejestrował, niektórzy myśleli że to DeMoN(czy jak się go tam pisało)