Forum Rockmetalshop
POST DNIA - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (https://forum.metalhead.pl/forum-humor)
+--- Wątek: POST DNIA (/thread-post-dnia)

- Goldie - 09-27-2005

no cóż, bywali hardkorowsi (^^) użytkownicy tego fora, a tacy to tylko: przychodzą - robią ogłoszenie matrymonialne - odchodzą w niepamięć Tongue

- hier_kommt_die_sonne - 09-27-2005

że też daliście sie nabrac na tak EWIDENTNĄ, RZUCAJĄCĄ SIE W OCZY, DAJĄCĄ SIE WYCZUĆ NA KILOMETR prowokację, jaką jest post Krwawego...

- Goldie - 09-28-2005

ale on się tylko tym ośmieszył, może stwierdził, że to jest jedyny sposób na wybicie się na tym forum :F (pamiętacie jak ja zaczynałem? ^^ ale ja nie jestem wybity Tongue )

- Otter - 09-29-2005

Nivo napisał(a):
Elvis napisał(a):Lol. Bez przesady, że pary hetero całują się w ustronnych miejscach. A całujących się pedałów jeszcze - na szczęście - nie widziałem.

JESTEŚ NIETOLERANCYJNYM, CHAMSKIM, NIEWYCHOWANYM GBUREM O OGRANICZONYM UMYŚLE! NIE CHCESZ WIDZIEĆ PEDAŁKÓW! JAK MOŻESZ!

Ah, moje wyśmienite żarciki jak zwykle wprawiają mnie w dobry humorek! :>

Wyborny żarcik nam zaserwowałeś przyjacielu, wyborny powiadam :>

Cytat napisał(a):Hejo Wam moje Wampirki !!!! Nazywam się Agata (Z Trzeciej Rzeszy zwana Osą) jestem z pięknego i urodziwego miasta Ostrołęka gdzie należę... bla bla bla...

Patrzcie jaki psikus... wszyscy myślą że to ona jest piękna i urodziwa... chytra zagrywka aby nas zmylić :> No cóż.. przynajmniej jej men ma ładne miasto naktóre może sobie popatrzeć Rolleyes
A tak wogóle... JESTEM WYDRĄ! Evil or Very Mad

- goofi - 10-01-2005

Cytat:Yo Yo Roł Yo suczki. Od niedawna mam internet i chcialem z kims pogadac o moich ulubionych gatunkach muzycznych. A sa to

Rock i Metal: Linkin Park, System of a down, Slipknot,Crade of Filth,Wilki
Hip - Hop:2pac,50cent,Peja i inne podziemne walki. Tak wogule to mam 14 lat chodze do 2 gim, mam na imie Patryk. W przyszlosci chce zostac hakerem. Gram na flecie i mam nadzieje trafic do jakiegos metalowego zespołu.

Mam nadzieje ze mnie polubicieSmile

Pa:*

- Pejowiec666 - 10-01-2005

Cytat:Hejo Wam moje Wampirki !!!! Nazywam się Agata (Z Trzeciej Rzeszy zwana Osą) jestem z pięknego i urodziwego miasta Ostrołęka gdzie należę... bla bla bla...

z kad sie takie dzieci biora??

- Nivo - 10-01-2005

Pejowiec666 napisał(a):
Cytat:Hejo Wam moje Wampirki !!!! Nazywam się Agata (Z Trzeciej Rzeszy zwana Osą) jestem z pięknego i urodziwego miasta Ostrołęka gdzie należę... bla bla bla...

z kad sie takie dzieci biora??

Zapytaj sie mamy...

- Genocide - 10-01-2005

z macicy.

- Amy - 10-01-2005

goofi napisał(a):
Cytat:Yo Yo Roł Yo suczki. Od niedawna mam internet i chcialem z kims pogadac o moich ulubionych gatunkach muzycznych. A sa to

Rock i Metal: Linkin Park, System of a down, Slipknot,Crade of Filth,Wilki
Hip - Hop:2pac,50cent,Peja i inne podziemne walki. Tak wogule to mam 14 lat chodze do 2 gim, mam na imie Patryk. W przyszlosci chce zostac hakerem. Gram na flecie i mam nadzieje trafic do jakiegos metalowego zespołu.

Mam nadzieje ze mnie polubicieSmile

Pa:*

a skąd tacy ludzie się biorą?? :? Laughing

- goofi - 10-01-2005

Ooo on dostal bana , kiedy to sie stalo ??????? Rolleyes

- Hethell - 10-01-2005

mialam ochote zapytac o to samo. kiedy dostal i od kogo

- buubi - 10-01-2005

Hehe, brawo dla modów za szybką reakcje. Na kilometr widać że to prowokacja jakiegoś amatora tanich internetowych wrażeń Wink

- Vomitor - 10-01-2005

Owszem, zgadzam się, że to prowokacja cuchnąca na kilometr..tym bardziej dziwi, że tyle osób dało się na nią nabrać wobec jej jaskrawości.. :?

Natomiast z tym amatorem to nie bardzo się zgadzam.. jak na mój gust to stary użytkownik tego forum jeno przybrany w inne szaty.. Angry ze względu na ustawę o ochronie danych przemilczę jego nick Big Grin

- Jałokim - 10-01-2005

Vomitor napisał(a):jak na mój gust to stary użytkownik tego forum jeno przybrany w inne szaty.. Angry ze względu na ustawę o ochronie danych przemilczę jego nick Big Grin

ND Angry

- Tomash - 10-01-2005

Jałokim napisał(a):
Vomitor napisał(a):jak na mój gust to stary użytkownik tego forum jeno przybrany w inne szaty.. Angry ze względu na ustawę o ochronie danych przemilczę jego nick Big Grin

ND Angry

Pamiętam że jak ND się zarejestrował, niektórzy myśleli że to DeMoN(czy jak się go tam pisało) Smile