Forum Rockmetalshop
NOWE FORUM O TEMATYCE GOTYCKIEJ - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (https://forum.metalhead.pl/forum-humor)
+--- Wątek: NOWE FORUM O TEMATYCE GOTYCKIEJ (/thread-nowe-forum-o-tematyce-gotyckiej)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

- hier_kommt_die_sonne - 02-07-2005

Tak...?Ech... Juz mi sie mylą te wszystkie fora... Za dużo ich... nevermind...

Ale bede moderatorem lalala, zrobie tam porządek, khehhe

- Tuomasss - 02-07-2005

Tak, nareszcie będziemy mieć swojego człowieka na odpowiedzialnym stanowisku w bazie wroga Laughing
Sugeruję w pierwszej kolejności zablokować wszystkie topici o fekaliach, pierdach itd. bo już mam dość. i upominać dhampra za każdym razem jak będzie o tym pisał. Big Grin

- hier_kommt_die_sonne - 02-07-2005

A ja tak sobie myślę, zeby nie blokoać tego o gównach, bo z tego jest duuużo funu, wytarczy trzymać tam dyscyplinę... no pomyślcie, nie bedzie fajnie jak za tydzień znajdziemu temat: "seks w szambie"? Wiedząc, ze opowiadają o tym 14-latkowie, jest jeszcze śmieszniej... No ale na pewno będe słuchać Waszych głosów, i wogóle fajnie, że jesteście.

- Katiria - 02-08-2005

Dyskusyja się rozwija Laughing

- hier_kommt_die_sonne - 02-08-2005

Ej, jak już jestem tą moderatorką ( Laughing Laughing Laughing ) to słucham waszych sugestii, co usunąć, a co zostawić...? Macie jakieś konkretne pomysły? Fajnie, żeby to wszystko było robione naszymi wspólnymi decyzjami Big Grin Smile Smile

- Tuomasss - 02-08-2005

Gratuluję, zasłużone zwycięstwo.

- hier_kommt_die_sonne - 02-08-2005

Dzięki mroczny bracie...

- Valhalla - 02-09-2005

oł gasz, tylko nie mow jak ON, mroczna siostro Big Grin

- Pandora - 02-09-2005

No, gratulacje, toż to wielki zaszczyt Big Grin Szpiegostwo kwitnie Big Grin Big Grin Big Grin

- hier_kommt_die_sonne - 02-09-2005

Ej, słuchajcie! Nie wiem co sie stało, ale jak próbuje wejśc tam na jakieś podforum to mi sie komp zawiesza i wogóle dziwne rzecy dzieją... Napiszcie tam gdzieś że mam problemy z netem i mnie nie ma CHWILOWO, ok?

Plissss...

- Pandora - 02-09-2005

hier_kommt_die_sonne napisał(a):Napiszcie tam gdzieś że mam problemy z netem i mnie nie ma CHWILOWO, ok?

Plissss...

Trzeba to było do kogoś na priv napisać, bo teraz, jak 30 osób naraz zacznie Cię usprawiedliwiać, to się to z lekka podejrzane zrobi (chyba nawet dla ludzi na poziomie intelektualnym użytkowników tamtego forum... Big Grin )

- s4tyr - 02-11-2005

Pamietajcie smiech to zdrowie! Na tamtym forum mam nick jak tu, z tym ze tam mam bardziej trÓÓ avatar Wink Be trÓÓ!
(musimy przygotowac jakis super plan, majacy na celu totalny rozpirz na tym forum Wink )

- mind.in.a.box - 02-11-2005

Jesteście okrutni Confusedhock: Jeszcze się dzieci w sobie zamkną i co będzie?

- Pandora - 02-11-2005

mind.in.a.box napisał(a):Jesteście okrutni Confusedhock: Jeszcze się dzieci w sobie zamkną i co będzie?

Już ty się nie martw... my im nie pozwolimy Wink

- Anonymous - 02-11-2005

mi sie nawet niechce tam rejestrować, nie ma sensu pieprzyc o niczym Wink