-
Kamael - 04-08-2006
Ej, Warsadal - pogratulować gustu wybierającym

. Ideał!

Aż nie chce się wracać do spraw piłkarskich ;D.
A tam brakiem Chorzowa się nie przejmuję, przecież i tak w Polsce tych mistrzostw nie będzie.
Dzisiaj piękna pogoda, wiosna wreszcie na stałe pojawiła się na polskich stadionach. Dzisiaj wybieram się oczywiście na mecz Odra - GKS Bełchatów, ale i trzymam kciuki za Wisłę Płock, bo należy całkowicie umoczyć Żaboli ;> i dać im szansę rozegrania wreszcie prawdziwych derbów śląska, już w II lidze ;].
-
Tomash - 04-08-2006
Kamael napisał(a):A tam brakiem Chorzowa się nie przejmuję, przecież i tak w Polsce tych mistrzostw nie będzie.
Jasne że nie będzie, ale mi chodzi o przediwny tok rozumowania pzpn-u. Skoro ładowali tyle kasy w ten stadion, to czemu ma stać pusty? Aż przykro patrzeć na to... poza tym tu jest jakaś infrastruktura, są parkingi... ale nie, lepiej zbudować od nowa, byle nie na Śląsku. I tak jest ze wszystkim.
-
Kamael - 04-08-2006
Jasne, zgadzam się. Na tym stadionie brakuje chyba jedynie zadaszenia, ale cóż... I tak przecież lepiej grać na małym stadionie Legii lub wybudować nowy stadion w Warszawie.
-
Ramone - 04-08-2006
Cele transferowe Barcelony
http://fcbarca.com/index.php?goto=komentarze&news=12591[url]
[/url]
-
RamzeS - 04-08-2006
Cytat:Jasne że nie będzie, ale mi chodzi o przediwny tok rozumowania pzpn-u
Zaiste przedziwny.Zgłoszono Gdańsk ,gdzie jeszcze kurwa nie ma żadnego stadionu
Podczas gdy jakby nie patrzeć najlepszy stadion do rzogrywania meczów międzypaństwowych znaduje się własnie w Chorzowie.Zaorać pzpn!
-
Ghost_82 - 04-08-2006
A widzieliście w ogóle projekt stadionu jaki ma być w Gdańsku

No, jeśli dojdzie do budowy tegoż stadionu, to on bedzie numerem jeden

Ale narazie mamy stadion śląski i też nie rozumiem dlaczego nie miałyby być nanim rozgrywane mecze

hock: Tam wystarczy drobna modernizacja w postaci stworzenia zadaszenia. Dziwię sie, że jeszcze tego nie zrobiono dużo wcześniej :?
-
Ramone - 04-08-2006
http://sport.onet.pl/1303795,wiadomosci.html
warsadal pewnie świętuje...to chyba koniec marzeń Wisły o mistrzostwie
-
balzac - 04-08-2006
no ja się cieszę, że Wisła dostała
Brawo dla Lecha
Pogoń znów wygrała. Czyżbym się mylił co do nich, czy mają tylko wielkiego farta?
-
Wars - 04-08-2006
Wow, ale dobry meczyk był

Wiele wiecej nie powiem, bośmy troche popili z kumplami po meczu
-
Kamael - 04-09-2006
Widziałem ten mecz na C+, to już kolejne spotkanie Wisły, które oglądałem i mogę stwierdzić, że tak słabo ta drużyna nie grała już ładnych kilka lat. Co najgorsze, gra piłkę cholernie nudną. Nie dziwię się, że Cupiał myśli o zatrudnieniu po sezonie trenera Smudy, bo jak narazie nie widać żadnych pozytywnych efektów pracy Petrescu.
A dzisiaj będzie wspaniały mecz - MU - Arsenal! ;] Już nie mogę się doczekać, bo obie drużyny są w świetnej formie i liczę na dobre widowisko.
Oczywiście stawiam na wygraną Czerwonych Diabłów.
-
balzac - 04-09-2006
Kamael napisał(a):Nie dziwię się, że Cupiał myśli o zatrudnieniu po sezonie trenera Smudy, bo jak narazie nie widać żadnych pozytywnych efektów pracy Petrescu.
Smuda nie może tam iść. Przecież Zagłębie się rozpadnie jak Smuda odejdzie

.
W ogóle to Cupiał niech da sobie spokój z Wisełką i przekarze tę drużynę komuś kto ma pojęcie o futbolu, kto ma profesjonalne podejście do piłki nożnej, piłki nożnej jako sportu, nie tylko jako maszynki do zarabiania pieniążków. Krakowska Wisełka jest takim małym polskim Realem Madryt. Niech Cupiał weźmie przykład z Florentino .. z tym, że jak Cupiał odejdzie to Wisła będzie musiała nowego sponsora, właściciela znaleźć.
Wisełką płynie w złą stronę.
-
Axel - 04-09-2006
Cytat:A dzisiaj będzie wspaniały mecz - MU - Arsenal! ;] Już nie mogę się doczekać, bo obie drużyny są w świetnej formie i liczę na dobre widowisko.
Oczywiście stawiam na wygraną Czerwonych Diabłów.
Hehe, podobnie jak ja ;D tez sie doczkeac nie moge, Mu najpewniej wygra nie ma bata na to ;D ale i tak widowisko bedzie piekne.
-
Ghost_82 - 04-09-2006
A chvja wygra ;p Henry im tak dojebie, że im sie grać nie będzie chciało
-
Ramone - 04-09-2006
Ghost_82 napisał(a):A chvja wygra ;p Henry im tak dojebie, że im sie grać nie będzie chciało 
phi ...Manchester im tak "dojebie" ,że Henry sie spakuje do Barcelony..i dobrze..
P.S jest gdzieś transmisja ??
-
Ghost_82 - 04-09-2006
Przypuszczam, że już się spakował