Forum Rockmetalshop
Najgorszy zespół - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (https://forum.metalhead.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Najgorszy zespół (/thread-najgorszy-zesp%C3%B3%C5%82)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

- KelThuz - 06-09-2005

no jak tak, jak nie?
For All Tid i Stormblast to swietny archaiczny norweski atmosferyczny twór z gitarami w tle.
EDT to maksymalna chujowizna, z motywami, z ktorych calymi garsciami czerpal him (taki pedalski zespol suicide-popowy). Reszty nie znam, az do PEM i DCA, ktore mnie nie porywaja wcale a wcale. Poza tym Shug-rat sie skurwil, nie inaczej

- Lech - 06-09-2005

KelThuz napisał(a):no jak tak, jak nie?
For All Tid i Stormblast to swietny archaiczny norweski atmosferyczny twór z gitarami w tle.
EDT to maksymalna chujowizna, z motywami, z ktorych calymi garsciami czerpal him (taki pedalski zespol suicide-popowy). Reszty nie znam, az do PEM i DCA, ktore mnie nie porywaja wcale a wcale. Poza tym Shug-rat sie skurwil, nie inaczej

Reszte przesluchasz raz i od razu odrzuca, szczegolnie DCA z "przewspanialym" teledyskem do Progenies of the great apocalypse. Poza tym jak juz wspominalem po pierwszych plytach zaczely sie cukiereczki, za ktore podziekujemy. A co do EDT to sie nie zgodze, jak dla mnie niezly album, choc dwom pierwszym niedorastajacy do piet.

- G - 06-09-2005

Necro Desecrator napisał(a):[
Mega ROTFL! Im starszy ,,burger" tym gorzej.NIe twierdzę ,że teraz ,,zamiatają" ale z biegiem lat ich muzyka staje sie bardziej złożona,niebanalna;stare płyty(z naciskiem na EDT) pełne były wiejskich ,słodziutkich i maksymalnie naiwnych melodyjek ,których zapewne ,,boska" Sonata Arctica by sie nie powstydziła.Płyty od SBD - niezły zespół,płyty od SBD wstecz - DO PIACHU!!!!!!
No nie mów ,że na "Stormblast" są naiwne ,słodziutkie melodyjki ! U mnie ta płyta jest na pierwszym miejscu z całej ich twórczościchoć nie twierdzę ,że nowe płyty są złe.Po prostu poszli w innym kierunku.

- Necro Desecrator - 06-09-2005

Widzę ,że się nie dogadamy...

- seelenleib - 06-09-2005

KelThuz napisał(a):him (taki pedalski zespol suicide-popowy)

suicide-pop Big Grin swietne okreslenie... i jak do nich pasuje Tongue

- Lech - 06-09-2005

Necro Desecrator napisał(a):Widzę ,że się nie dogadamy...

przeca rozne sa gusta, dla mnie lepsze jest surowe brzmienie pierwszych wydawnictw i tyle

- Gaahl - 06-13-2005

Uwazam ze Burzum był jednym z najlepszych kapel a teraz przez swoja aryjska dusze Varg spierdolił u mnie swoja opinie. Zespoł taki jak Burzum zmieniajacy styl to ... sami sobie dokonczcie. Trudno mi sie wypowiedziec ktora kapela jest do dupy bo takowych nie słucham Smile

- hegemon88 - 06-13-2005

Gaahl napisał(a):przez swoja aryjska dusze Varg spierdolił u mnie swoja opinie. Z

Odpierdol sie od aryjskiej duszy Varga V.

- Gaahl - 06-14-2005

Varg jest dla mnie... uwazam ze swoja aryjskosc mogł ukazac pod innym szyldem niz Burzum :?

- ReTuRn - 06-14-2005

To zle uwarzasz Koniec tematu, zamilknij, nim skompromitujesz sie do cna.

- Gaahl - 06-14-2005

Powiem wiecej Varg jest kretynem i hipokryta powinni go juz zajebac w tym pierdlu Laughing

- LCF - 06-14-2005

A dlaczegoz to hipokryta? Czekam na sensowne tlumaczenie.

- ReTuRn - 06-14-2005

Cytat:Powiem wiecej Varg jest kretynem i hipokryta powinni go juz zajebac w tym pierdlu

Gnij pieprzony ignorancie! Niech twe scierwo rozwleka psy, nie inaczej!

- Alsvartr - 06-14-2005

LCF napisał(a):A dlaczegoz to hipokryta? Czekam na sensowne tlumaczenie.

Od niego??Przecież on chyba nie zna nawet znaczenia słowa "hipokryzja"...
Jesli jednak, to również czekam na wyjaśnienie tego stwierdzenia.

- Nuillnac - 06-15-2005

To ja wam powiem. Otóż, moi mili, Varg jest hipokrytą, poniewaz ściął włosy i czesze teraz swoją blond fryurkę na boczek. Zdradził ideały mrocznego black metalu i wraz z warkoczykami, które znamy ze zdjęć robionych w czasie jego procesu, stracił równiez swoją aryjskość !