Forum Rockmetalshop
Ogólnie o hc - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (https://forum.metalhead.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: Ogólnie o hc (/thread-og%C3%B3lnie-o-hc)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- anal panzerfaust - 12-06-2007

Książę napisał(a):Bijesz się?
nie
tyle, że hardcore ma rozpierdalać mordy i torturować kutasa i w tym kontekście obrazki "hardcore gegen nazis/wp" śmieszą mnie trochę. zresztą wszystko co jest "gegen wp" mnie śmieszy.

- Necro Desecrator - 12-06-2007

Własnie, Ksiaze, skad ta niechec(nienawisc?) do nazioli?? Przeciez skrajnie radykalne hasla lewicowe sa równie skandaliczne,a ,jak pokazuje historia, po wprowadzeniu w zycie duzo bardziej smiercionosne niz nazizm/faszyzm

- Książę - 12-06-2007

a kto powiedział że jestem komunistą? dlaczego z radykalnej postawy przeciw czemuś ma wynikać identyfikowanie sie z biegunem zupełnie przeciwnym? jebac komunizm, to zbrodniczy system,a współcześni neokomuniści są kretynami i chuj im w dupę
anal panzerfaust napisał(a):tyle, że hardcore ma rozpierdalać mordy i torturować kutasa i w tym kontekście obrazki "hardcore gegen nazis/wp" śmieszą mnie trochę
to chuja wiesz o hc, a ja chętnie mogę rozpierdolić ci mordę, z kutasem poradzisz sobie sam, do tej pory dajesz radę

anal panzerfaust napisał(a):zresztą wszystko co jest "gegen wp" mnie śmieszy.
świetnie, jesteś dumnym białym wojownikiem, czyli chuj ci po same pomidory
Necro Desecrator napisał(a):Własnie, Ksiaze, skad ta niechec(nienawisc?) do nazioli??
z obowiązku wobec intelektu

Książę napisał(a):to chuja wiesz o hc, a ja chętnie mogę rozpierdolić ci mordęmz kutasem poradzisz sobie sam
zajebiście, 1:0 dla ciebie

Cytat:świetnie, jesteś dumnym białym wojownikiem, czyli chuj ci po same pomidory
nie kurwa
mogę porównać dorobek intelektualny, kulturalny, cywilizacyjny świata, zobaczyć jaki udział w nim mieli przedstawiciele poszczególnych ras i wyciągnąć wnioski.
inna sprawa, że czuję więź z tą bandą chuja zwaną indo-europejczykami i jak widzę czarne mordy albo mongoloidalne humanoidy to jestem dumny, że jestem biały. z historii, tradycji, religii, z jebanego szacunku do estetyki.

Cytat:z obowiązku wobec intelektu
co rozumiesz pod pojęciem naziol? narodowych-socjalistów w garniturach którzy naczytali się Strassera&co. czy skinów ze swastyką wytatuowaną na ryju?

- Książę - 12-06-2007

jesteś głupszy niż moje wkładki w butach

^^chyba ganz egal

- Axel - 12-06-2007

Dobra Anal wypierdalaj, pierwszy temat od dawna w którym można było normalnie porozmawiać a ten musi te swoje smuty pierdolić.

bardzo dobrze ze Anal wpadł

- IstnyKurwaRomantyk - 12-06-2007

jak to nick duzo mowi o czlowieku

ale pierdolicie, łez nie mogę powstrzymać.
dajcie lepiej jakieś kapele

- Książę - 12-06-2007

anal panzerfaust napisał(a):bandą chuja
wnosze po tym, że to alias jakiegoś użytkownika forum, więc wypierdalaj kmieciu

dostałem dzisiaj od kumpla na jednej plycie cala dyskografie Hatebreed i ...Honoru<: Supremacy niezle buja, jedynie troche wokal mnie meczy.

Książę napisał(a):
anal panzerfaust napisał(a):bandą chuja
wnosze po tym, że to alias jakiegoś użytkownika forum, więc wypierdalaj kmieciu
już nie bądź taki hardy, zarejestrowałem się ze względu na ten temat, nie snuj upośledzonych teorii

- Książę - 12-06-2007

pewnie twój narodowy przyjaciel dograł ci do tego honor profilaktycznie, żebys nie zmienił frontu. A ja w Hatebreed chyba właśnie wokal najbardziej lubię

Ten kolo to nie zaden narodowiec tylko totalny fan metal core'u wygladajacy jak typowy hh ziomal. Ma po prostu dystans...

Edit: pozatym nie wiem o jakim froncie mowisz. Juz powiedzialem,ze nie jestem narodowym socjalista,ba, nie jestem zadnym socjalista