Forum Rockmetalshop
Wasze sny - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Wasze sny (/thread-wasze-sny)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

- gRuchot - 08-21-2005

a mi sie ostatnio śniło że sprzedałem wszystkich swoich kumpli (tych naj też) jakimś skejto-dreso-ćpuno-żulo-bucom z osiedla... nie powiem zeby to było miłe :?

- Scully - 08-21-2005

a mnie się śnił dziś jakiś niewyżyty seksualnie wilkołak, który porywał kobiety na swą ludzką delikatność, a po jakimś czasie pokazywał bestię, gryzł je i zamieniał w wilkołaki Big Grin wszystko działo się w pięknej scenerii Bożego Narodzenia, przy Type O`Negative, a sama nie uniknęłam pułapki i po upojnej nocy skończyłam jako wilczyca... Wink

- rootfl - 08-21-2005

To musiał być piękny sen Rolleyes

- Acrid - 08-21-2005

Mi sie ten niewyzyty seksualnie wilkolak skojarzyl od razu z pewna userka tego forum,.. hehe. Vlkodlaczku? ;D

A co do snow, to jeden z fafniejszych ostatnio, to mizianie sie z z jakas panna, zamiast pojsc na mature,.. hehe. Znaczy sie, to byl tak dziwny sen, ze ona mi dopiero wyjeczala w trakcie, "Czy Ty przypadkiem nie masz TERAZ matury?" ;D

Eech ;D Ale byla warta grzechu,.. ;DDD

- Scully - 08-21-2005

Acrid napisał(a):Mi sie ten niewyzyty seksualnie wilkolak skojarzyl od razu z pewna userka tego forum,.. hehe. Vlkodlaczku? ;D
Nie, to był inny użytkownik tegoż forum Big Grin

- raf667 - 11-16-2006

Dobra,takiego czegoś nie słyszeliście (autentyk)

Mianowicie śniło mi się że leciałem na kanapce z szynką (z chleba nie bułki heh) i rozmawiałem z gadającą igłą do szycia .SERIO

Kiedyś śniło mi się że cały wszechświat jest wielkim,zielonym,plastikowym jeżem (wiecie taki co to między igły wsadza mu się kredki i ołówki) Big Grin

Wszystko autentyk.

- Książę 2 - 11-16-2006

za dużo zielonego przed snem

- Ghost_82 - 11-16-2006

O ja pierdole, normalnie poległem Laughing Ale nie ma to jak, dobry humor przed snem Laughing

- maid - 12-27-2006

1:
Jestem nad jeziorem z przyjaciolmi.Jest jakos dziwnie...
Wpada jakas metalowa, przyjebala mi z piesci w nos.Wrzuca mnie do jeziora i topi...
A ja jak jakas marionetka nic nie robie...
Ona dalej mnie leje, patrze na przyjaciol... Nic nie robia. Patrza na nas, nawet nie chca mi pomoc. Ona odeszla(w sumie odplynela), a ja czuje ze moje nogi sa zaczepione o korzenie w wodzie. Wody przybywa... a ja stracilam przytomnosc

2:
Jest strasznie ciemno, potykam sie ciagle o cos. Wychodzi pelnia (ksiezyca), okazuje sie ze leze sobie na trawie na cmentarzu. Jakim strasznie starym i zniszczonym. Okazuje sie ze w prawej rece trzymam czaszke, a w lewej reke. Z piskiem uciekam przed siebie. Wyrombalam o jakiegos trupa. Slysze czyjes kroki... chowam sie cichutko za grobem. Patrze kto to. Nikogo nie widze. Odwracam sie z ulga... A nade mna stoi jakies cos bez twarzy z kosa... Zamachnal sie ta kosa... koniec

Czesto mi sie takie cos sni Sad

- raf667 - 12-27-2006

Jak ktoś ma takie sny to nie wolno mu się udzielać na tym forum.W regulaminie jest tak napisane.

- -Rene- - 12-27-2006

maid napisał(a):1:

Wpada jakas metalowa, przyjebala mi z piesci w nos.Wrzuca mnie do jeziora i topi...
To była Istna Romantyczka.

- Ghost_82 - 12-28-2006

Co wy oglądacie, że macie takie sny Laughing Surprised

- balzac - 12-28-2006

Ghost_82 napisał(a):Co wy oglądacie, że macie takie sny Laughing Surprised
Pewnie amerykańskie MTV. Wink

- maid - 12-28-2006

Co do Rene: to bardzo bym sie cieszyla gdybym ja spotkala Laughing xDDDDDDDDD

Nie MTV :?
niestety zycie ogladam...
dwie proby mi sie nie udaly to czekam na trzecia :>

- Ghost_82 - 12-28-2006

balzac napisał(a):
Ghost_82 napisał(a):Co wy oglądacie, że macie takie sny Laughing Surprised
Pewnie amerykańskie MTV. Wink

To sporo o tym świadczy Laughing Surprised
Przerzućcie się na tv TRWAM. Niech moc świętości ojca Rydzyka oczyści wasze splugawione umysły Laughing Surprised