-
Balthor - 10-01-2005
Nivo napisał(a):ja doszedłem do wniosku że to musi być jakaś prowokacja, żarcik, dowcip itp....
no nie wiem, niektorzy sa na prawde tacy pojebani...
-
Kanibal - 10-03-2005
śmiać się, czy płakać?...
ludzie i parapety...
-
Nevermore - 10-03-2005
Nivo napisał(a):ja doszedłem do wniosku że to musi być jakaś prowokacja, żarcik, dowcip itp....
no nie pierd.ol, naprawde?
-
Wars - 10-03-2005
Nevermore napisał(a):Nivo napisał(a):ja doszedłem do wniosku że to musi być jakaś prowokacja, żarcik, dowcip itp....
no nie pierd.ol, naprawde?
Uspokój sie Nevermore, poczytaj inne posty tej zacnej użytkowniczki. To do niej podobne :?
-
Angelique - 10-04-2005
no bo drażni mnie to, co się dzieje! Może dla tego że wyrastałam w czasach, gdzie nie było komputera i wszelką wiedzę na temat muzy zdobywało się z wielkim trudem! to, że każdy, zapyziały delikatny chłopiec czy dziewczynka zaczyna słuchać muzy, zastrzeżonej niegdyś dla elit powoduje ciągły wzrost zjawiska - Kinderyzmu! Niech dzieciak wie, gdzie jest jego miejsce
-
Balthor - 10-04-2005
Angelique napisał(a):no bo drażni mnie to, co się dzieje! Może dla tego że wyrastałam w czasach, gdzie nie było komputera i wszelką wiedzę na temat muzy zdobywało się z wielkim trudem! to, że każdy, zapyziały delikatny chłopiec czy dziewczynka zaczyna słuchać muzy, zastrzeżonej niegdyś dla elit powoduje ciągły wzrost zjawiska - Kinderyzmu! Niech dzieciak wie, gdzie jest jego miejsce

taa a twoje zachowanie zwieksza "dresowienie" spoleczenstwa
-
RamzeS - 10-04-2005
Angelique napisał(a):no bo drażni mnie to, co się dzieje! Może dla tego że wyrastałam w czasach, gdzie nie było komputera i wszelką wiedzę na temat muzy zdobywało się z wielkim trudem! to, że każdy, zapyziały delikatny chłopiec czy dziewczynka zaczyna słuchać muzy, zastrzeżonej niegdyś dla elit powoduje ciągły wzrost zjawiska - Kinderyzmu! Niech dzieciak wie, gdzie jest jego miejsce

Przepraszam,ale mając 14 lat(bo wiecej ci nie daje) wyrastałas w czasach w których juz komputery byly powszechnie dostępne.Własciwie to wciąz dorastasz.Przestan juz w ogóle pierdolic ,bo słabo mi sie robi jak czytam twoje wypociny.Jesli to prowokacja,to marna.WON!!
-
Amy - 10-04-2005

hock: ach ta tak cholerna zazdrość no nie??
-
Szyszak - 03-28-2006
dark_maiden napisał(a):ja co do samego tekstu... rozwalajace jest takie cos jak nie wiem hehe a pozerów wszędzie pełno :/ jak słyszę ze słuchają TH i są 'metalowcami' to mnie krew zalewa byehe
Ojej, ale prawdziwoscia powialo!
-
Wars - 03-28-2006
No w końcu dark_maiden nie? Stężenie szatana to 666%.
-
Tomash - 03-28-2006
warsadal napisał(a):No w końcu dark_maiden nie? Stężenie szatana to 666%.
"stężenie szatana" LOL
-
Balthor - 03-28-2006
"stężenie szatana" zasługuje na miano hasla tygodnia
-
Tuomasss - 03-28-2006
Balthor napisał(a):"stężenie szatana" zasługuje na miano hasla tygodnia 
Nawet miesiąca. Od dziś sugeruję zamiast skali x/10 stosować określenie: "na tej płycie stężenie szatana wynosi x%"
-
Tomash - 03-28-2006
Tuomasss napisał(a):Balthor napisał(a):"stężenie szatana" zasługuje na miano hasla tygodnia 
Nawet miesiąca. Od dziś sugeruję zamiast skali x/10 stosować określenie: "na tej płycie stężenie szatana wynosi x%" 
Chyba że chodzi o jakąś poganską płyte, to wtedy stężenie peruna, albo innego światowida
-
Tuomasss - 03-28-2006
^
Nie inaczej, nie inaczej. A płyty Sorcerera i Warrahy będziemy oceniać według skali Wszebąda oczywiście.