-
Ryhtyk - 06-17-2005
Moje jedyne marzenie to: Ustatkować się w życiu, znaleźć kobietę, mieć gromadkę dzieci z których będę dumny, chcę być szcześliwy poprostu, żadnych lotów balonem i innych takich,
-
kethy - 06-17-2005
Ryhtyk napisał(a):Moje jedyne marzenie to: Ustatkować się w życiu, znaleźć kobietę, mieć gromadkę dzieci z których będę dumny, chcę być szcześliwy poprostu, żadnych lotów balonem i innych takich, 
A ja właśnie mam takie marzenia. O locie balonem, o skoku na banji/bungee (jak to się pisze?), o wspinaczce, o nauczeniu się języka francuskiego i chińskiego...
Jeżeli chodzi o takie poważniejsze marzenia na przyszłość - są. Jakie? Nie napiszę. Zbyt osobiste jak dla mnie. Potrafię się dzielić z innymi moimi przemyśleniami, planami, ale tym akurat nie.
-
Beast King - 06-17-2005
Są tylko dwie osoby znające moje marzenia: ja i mój najlepszy przyjaciel (któremu powiedziałem o tych marzeniahc na osiemnastce u kumpla, po bardzo wielu piwach

) A skoki na bungee, lot balonem (skok na bungee z balonu..?

) to moim zdaniem żadne marzenia tylko dziwne zachcianki.
-
Flying Corpse - 06-17-2005
A ja bm sie chciał anuczyc grać na gitarze....
Fajne mam marzenia nie ma co -_-
-
qsiarz - 06-17-2005
i na basie tez, spiewac fajnie, moze byc jak dickinson, grac w pilke jak ronaldhinio

i byc madrym jak einstien, duzo rzeczy by sie przydalo
-
Nevermore - 06-17-2005
Pójść z Cronosem na dziwki. O tak.
-
Axel - 06-17-2005
Nevermore napisał(a):Pójść z Cronosem na dziwki. O tak.
nie lepiej z Vargiem

ciekawiej bedzie
-
Scully - 06-17-2005
odnieść spektakularny, oszałamiający sukces na oczach wrogów dyszących zazdrościa, o tak.
-
mystic - 06-17-2005
hehe, może i głupie - byc szczęśliwym...
-
Axel - 06-17-2005
to ja powiem swoje,
nie miec kłopotów i roznego typu problemów, zeby kazda milosc była miłoscia szczesliwą, i zeby przyjazn trwała wiecznie i nie dostawac wiecej kopów w dupe od zycia
-
Piotr - 06-17-2005
Znaleźć sowją drugą połowkę oraz zamieszkać na Ziemi Ognistej
-
aXe Rose - 06-18-2005
Nevermore napisał(a):Pójść z Cronosem na dziwki. O tak.
Nie inaczej!!
-
Przemek87 - 08-25-2007
a ja zawsze chcialem zobaczyc koncert king diamond zeby zobaczyć jak ten kastrat radzi sobie na zywo i czy to w ogole możliwe spiewać tak róznymi głosami zaraz po sobie jak np. w "Accusation Chair"
-
Sobota - 08-25-2007
Chciałbym być stigiem. Albo jego starym.
-
The Stig - 08-25-2007
miło mi