Forum Rockmetalshop
HORRORY - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (https://forum.metalhead.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Filmy/seriale (https://forum.metalhead.pl/forum-filmy-seriale)
+--- Wątek: HORRORY (/thread-horrory)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

- metallgirl - 02-09-2006

No dobra...wierze ci i mama nadzieje,ze masz racje,bo juz widzialam jeden film na podstwie gry video "house of dead" Laughing

- Tomash - 02-10-2006

Wczoraj byłem na bardzo złej imprezie:
wóda, browar i następujące filmy:

Evil Dead 1
Evil Dead 2
Evil Dead 3

Po zobaczeniu tych dzieł zwątpiłem w ludzkość(drzewo gwałcące kobiete to motyw wszechczasów)

- RamzeS - 02-10-2006

Tomash napisał(a):Wczoraj byłem na bardzo złej imprezie:
wóda, browar i następujące filmy:

Evil Dead 1
Evil Dead 2
Evil Dead 3

Po zobaczeniu tych dzieł zwątpiłem w ludzkość(drzewo gwałcące kobiete to motyw wszechczasów)
aha,widac czytuje sie "złe recenzje" Big Grin

- Tomash - 02-10-2006

Nie inaczej, tego na trzeźwo się po prostu nie da, jak leciała 3 część to się poważnie zastanawiałem czy mi się to uroiło czy naprawdę możliwe jest zrobienie czegoś AŻ tak głupiego Laughing

- Nevermore - 02-10-2006

przecież jedynka i dwójka to genialne dzieła, uwielbiam takie kino Laughing

- Tomash - 02-10-2006

Nevermore napisał(a):przecież jedynka i dwójka to genialne dzieła, uwielbiam takie kino Laughing

No mi się też zajebiście podobało, co nie zmienia faktu że jest to bezdennie głupie Big Grin

- Nevermore - 02-10-2006

Tomash napisał(a):
Nevermore napisał(a):przecież jedynka i dwójka to genialne dzieła, uwielbiam takie kino Laughing

No mi się też zajebiście podobało, co nie zmienia faktu że jest to bezdennie głupie Big Grin

ale jest \m/\m/

- metallgirl - 02-15-2006

ja widzialam tylko dwojke,ale film,rzeczywiscie lekko mowiac debilny. Czosnek koles wyladowal w sredniowieczu ,zestrzelil demona i zostal guru Laughing

- SHOX! - 02-19-2006

Confusedhock: Jestem w szoku, bo Evil Dead to kultowy czarny humor.. oczywiście nie każdemu może to pasować, ale piszscie, że ta serai jest bezdennie głupia bo nie jest.

- Ghost_82 - 02-19-2006

Tak to już tu jest Big Grin Jednym sie podoba, a dla innych jest totalnym kiczem Wink Czyli kwestia gustu Wink

- metallgirl - 02-23-2006

A ten...ten film army of darkness to jakas kontynulacja filmu Martwe zlo?

- AEnema - 02-25-2006

ulubiony horror - stary "Nosferatu", ten czarnobiały

klimacik Big Grin

- Cathryn - 02-26-2006

U mnie to "Nosferatu wampir" W.Herzoga- jak ktoś chce się pośmiać, to polecam 8)

- BLACK ANGEL - 02-26-2006

wszystkie byle krwawe...... Wink Wink

- metallgirl - 03-01-2006

A co sadzicie o tych zejebistych "horrorach" Laughing z muzyka techno,czy nu-metalowa w tle i bohaterowie maja wdzianka rodem z matrixa,czy innego kvltowego filmu Tongue

Proponuje,zeby zrobic promocje na narkotyki,to moze hamerykance zaczna znowu robic kóltowe horrory Tongue