-
Balthor - 09-24-2006
2 dni przed premiera NWN 2 :>
az sie doczekac nie moge ^^
no i fallout rox!
-
Zoltan - 09-24-2006
Ostatnio se pocinam w Godfathera w wersji na PS2. Kurde początek jest całkiem spoko, ale po czasie gra się robi strasznie trywialna i przewidywalna. Do tego stopnia, że już zaczyna mnie nużyć. Raz że na każdą misję trzeba jechać z jednego końca miasta na drugi (w dodatku mapa wogole nie jest ani intuicyjna ani atrakcyjna, wszystko się ogranicza do niemalże ciągłego jechania prosto), a dwa że na tym etapie gry, na którym obecnie jestem każda misja ogranicza się do wjazdu do jakiegoś hotelu czy restauracji i robienia rozróby. Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że wszystkie budynki są takie same, włącznie z ilością takich samych gangsterów wewnątrz nich : P
Podsumowując, początek spoko, później już coraz gożej. Jeszcze musze całą grę przejść, żeby to całościowo ocenić, ale na tą chwile gra jest średnia

Powiem więcej, w Mafię czy serie GTA o wiele lepiej mi się grało, mimo że nie było tam tylu bajerów.
-
Yogurt - 09-24-2006
ale i tak wiadomo że najlepszą grą ever jest:
http://ogame.pl/
-
buubi - 09-24-2006
Balthor napisał(a):2 dni przed premiera NWN 2 :>
az sie doczekac nie moge ^^
Co ty mówisz... To już teraz ??? Polska wersja ? Arghh... i znowu noce przed kompem w trybie multiplayer z ekipą innych graczy i Mistrzem gry...
-
Balthor - 09-24-2006
no znaczy zle napisalem posta troche xD
dostane gre 2 dni przed premiera xD, ktora nie mam pojecia kiedy bedzie, ale obstawiam najblizsze 2 miesiace
buubi i ty mowisz noce przed kompem.. ja mature mam w tym roku xD to juz w ogole masakra

edit
znalazlem ze poczatek pazdziernika swiatowa premiera. ciekawe czy tak bedzie?
-
buubi - 09-25-2006
Oby oby...
Ale niestety chyba nie - prawdopodobnie będzie dopiero przed świętami i to nie wiem czy nie wersja tylko angielska...
-
Tomash - 09-27-2006
http://www.gry-online.pl/s016.asp?id=7079
KILL!
-
Skinless - 09-27-2006
83 na 100 punktów na poziomie Hardcore w Manhuncie. Jutro gram od nowa :f
-
Lookerro - 10-01-2006
Heh Braciak ciupie w Devil May Cry 3:Special Edition a ja w Fly For Fun =] Hmm settlers ?? gralem ale nie pojalem tego ale fajnie wyglada ;p sciagne se chyba twierdze 2 =p
-
Zoltan - 10-01-2006
Czym sie rozni dmc3(dantes ałejkning bodajże : P) od dmc3

e?
-
KISIEL - 10-01-2006
Gry to złodzieje czasu i młodości. A i przeholowanie może zakończyć się ztrolowaceniem... :!:
-
Skinless - 10-01-2006
PrzeHolowanie ;/
-
wunderwaffe - 10-01-2006
KIESIEL napisał(a):Gry to złodzieje czasu i młodości. A i przecholowanie może zakończyć się ztrolowaceniem...
Dobrze, że przedstawiłeś część swojego życiorysu. Czy są inni chętni?
-
KISIEL - 10-01-2006
Nieeeeeeee. To miała być "mądra przestroga".

Swojego czasu pogrywałem trochę na kompie, nie zaprzeczę. Ale chwilkę później odkryłem swoją pasję i stwierdziłem, że lepiej byłoby, gdybym czas spędzony na grach spożytkował na niej. Młodości mi komp i gry nie zabrały, bo... ...bo wciąż młody jestem. I to bardzo

W zasadzie to już idę, bo muszę wcześnie jutro wstać do szkoły.
-
XdkyX - 10-01-2006
WOW reszta moze spierdalac