-
Tuomasss - 02-24-2005
Tomash napisał(a):gorzka napisał(a):Hmm chyba na każdym, bynajmniej na większości muzyka wywiera jakies emocje... np.
Sorki, możesz nie mylić słów "bynajmniej" i "przynajmniej"? bo chce mi się płakać jak to widze 
Ja bym sugerwoał w ogóle ograniczyć używanie słówka "bynajmniej" bo wielu sprawia ono olbrzymi problem i jakoś nigdy nie wiadomo kiedy go użyć.
-
Pandora - 02-24-2005
Kto nie wie, ten nie wie... :?
-
gorzka - 02-24-2005
Oki, oki ogranicze, wykreśle, jeśli uzywam w złym kontekście to przepraszam najmocniej zerkne do słownika

Nobody is perfect
-
Pandora - 02-24-2005
gorzka napisał(a):Nobody is perfect 
I'm Nobody
-
Tuomasss - 02-24-2005
Lubię takie skromne dziewczyny
-
hEx - 02-25-2005
ja płakałem 2razy...
1-jak sobie słuchałem Clavfingera,zadzwonił tel...wstałem i sie potężnie zaje***** o łożko stopą
2-jak usłyszałem piosenke jakąś LP (niewiem jak to sie pisze) to sie rozpłakałem tylko niewiem czy łzy ze smiechu sie tu liczą
-
lucretia - 03-02-2005
Płakałam przy niemal każdej piosence The Sisters Of Mercy. Każda wzbudza we mnie takie emocje, że nie musi być poruszająca - płaczem wyładowuję energię i emocje.
-
NAF - 03-10-2005
Płakałam przy "Hello" Evanescence i "Darknes" Disturbed,a zawsze ryczę jak bóbr przy "Possession" Sarah McLachlan. Natomiast, gdy rozpiera mnie energia, słucham "DWTS" albo "Welcome burden" też Disturbed BARDZO GŁOŚNO i moi sąsiedzi potem jakoś dziwnie na mnie patrzą, hi hi hi.
-
whatsername - 03-16-2005
Zawsze mi się chce płakać jak słucham Good riddance i Redundant Green day
-
deathless - 03-17-2005
O taak.. bardzo.
Na Black Sabbath i KISS się wyżywam.
A gdy słucham Stainda to ryczę.
-
ReTuRn - 03-17-2005
Honor- "Ulice Grudnia"
-
gannon - 03-19-2005
Tak czytam i czytam... mamy bardzo (podejrzanie) wrażliwy naród

. Az trudno uwierzyć, że wszyscy tak ryczą słuchając muzyki
-
deathless - 03-19-2005
gannon napisał(a):Tak czytam i czytam... mamy bardzo (podejrzanie) wrażliwy naród
No chyba nie wszyscy bo biorąc pod uwagę Twoją wypowiedź to Ty nie ryczysz;]
Ale nie sądzisz, że niektóre piosenki naprawdę wzruszają?
-
Aeroth - 03-19-2005
mi sie ryczec chcialo jak dzisiaj wjechalem do Polski i zobaczylem gdzie musze mieszkac.
-
gannon - 03-19-2005
deathless napisał(a):gannon napisał(a):Tak czytam i czytam... mamy bardzo (podejrzanie) wrażliwy naród
No chyba nie wszyscy bo biorąc pod uwagę Twoją wypowiedź to Ty nie ryczysz;]
Ale nie sądzisz, że niektóre piosenki naprawdę wzruszają?
same w sobie? chyba średnio... bardziej jakieś wspomnienia z nimi związane czy cóś