-
Limo - 08-14-2005
Necro Desecrator napisał(a):aXe Rose napisał(a):Gorgi napisał(a):Hmm...kupiłam ją niedawno.Muszę wam powiedzieć,że nie jest ani dobra ani zła 
Wyczerpująca recenzja...
Kolejny wieśniak :?
Kolejna osoba ,która zasiliła szeregi rozrastającej się w zastraszającym tempie armii pierdolonych kindermetali.DO PIACHU!
Ja trafilem na to forum przez przypadek, wogole sie nie znam na tejze muzyce, ale bardzo mnie ciekawią powody, dla ktorych sie kogos okresla mianem kindermetal itp. Moze mi ktos powiedziec dlaczego ją zjechaliscie?
-
goofi - 08-14-2005
zjechali ja z tego samego powodu z ktorego zaraz zjada i Ciebie
Boze kochany ....
-
no?nick - 08-14-2005
dowiedz sie co znaczy ''kinder''
-
Genocide - 08-14-2005
Behemoth to totalne gówno, swoje poglądy zmieniają jak pszczoły kwiaty. Wspaniała muzyka dla dzieci...
-
Tomash - 08-14-2005
Genocide napisał(a):Behemoth to totalne gówno, swoje poglądy zmieniają jak pszczoły kwiaty. Wspaniała muzyka dla dzieci...
Ile masz lat, starcze?
-
Genocide - 08-14-2005
co to biuro matrymonialne ??
-
hegemon88 - 08-23-2005
Pozerzy z bihajmot wpierdalają zupe dla Szatana. Jakby byli true to by wiedzieli ze zupa ist krieg, tylko gdy jest nia grzybowa z prawdziwków.
Nie inaczej!
-
Mariusz P. - 08-23-2005
Cytat: Jakby byli true to by wiedzieli ze zupa ist krieg, tylko gdy jest nia grzybowa z prawdziwków.
Nie inaczej!
Hmm...ja myślałem że pomidorowa jest true..
-
GACEK - 08-23-2005
hegemon88 napisał(a):![[Obrazek: sss_19.jpg]](http://behemoth.pl/photos/misc/slaves_shall_serve_video/img/sss_19.jpg)
Pozerzy z bihajmot wpierdalają zupe dla Szatana. Jakby byli true to by wiedzieli ze zupa ist krieg, tylko gdy jest nia grzybowa z prawdziwków.
Nie inaczej!
Rozumiem że ty byś podczas kręcenia teledysku w czasie przerwy na zjedzenie czegoś zmył cały makijaż tylko po to żeby go zaraz nałożyć... jesteś głupi, Nie inaczej!
-
Dżemik - 08-24-2005
Eh, jak to ludzie nie potrafia docenic dobrego dowcipu..
-
maharet - 09-16-2005
"Zos Kia Cultus" bardziej mi się podobała.
-
Tomash - 09-16-2005
Mi się najbardziej podobała Satanica oraz Thelema. Na nowej płycie jest z dupy wokal. No i czasem wracam do leśnego okresu

"Lasy pomorza" wymiatają

A to zdjęcie od hegemona zrobiło furorę wśród moich znajomych
-
goofi - 09-16-2005
Tomash napisał(a):Mi się najbardziej podobała Satanica oraz Thelema.
W pelni popieram (mi tez)

.. chociaz Zocha tez jest fajna
Jesli chodzi o Grom to tez lubie sobie czasem posluchac
Tomash napisał(a):Na nowej płycie jest z dupy wokal
Mi osobiscie wokal na Demigodzie sie podoba
Edit:
marianlord666 napisał(a):nie podoba mi sie growl wokalisty on sapie czy qrwa co
mowi Ci ze jestes debilem
-
Nightal - 09-16-2005
Widziałem ostatnio ten nowy klip. Porazka... a ja myslałem, że teledysk do conquer all był kiepski
p.s. Mam na sprzedaż kilka wydawnictw behemoth. Więcej informacji znajdziecie tu:
http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?p=84286#84286
-
X_factor - 09-24-2005
Nowa płyta to porażka, a nie tylko klip wokal coraz gorszy na Demigod przypominał mi bekanie. Nergal chyba sie wstydzi swoich tekstów bo coraz mniej je można zrozumieć.