-
statekx - 09-22-2005
^no tez z tego rwalem
-
Nightal - 09-22-2005
O "nieuzasadnionej" nietolerancji:
Dżemik napisał(a):Nie, to jest ograniczenie umyslowe..
-
statekx - 09-22-2005
Nightal napisał(a):O "nieuzasadnionej" nietolerancji:
Dżemik napisał(a):Nie, to jest ograniczenie umyslowe..
eeeeej no bez przesady, bywaly lepsze posty
-
Nightal - 09-22-2005
Wg. mnie tej wypowiedzi należy sie wyróżnienie, bo ładnie i inteligentnie podsumowuje problem nietolerancji. Ten dział został stworzony nie tylko do nagradzania najśmieśniejszych (bądz najgłupszych) postów, ale również wyróżniania postów najmądrzejszych
-
ReTuRn - 09-22-2005
Nietolerancja nie jest problemem, tylko jedynym słusznym stanem. Problemem jest agresywna kampania toleranji. Ale to temat na inny topic.
-
Tomash - 09-22-2005
ReTuRn napisał(a):Nietolerancja nie jest problemem, tylko jedynym słusznym stanem.
A co Ty byś mistrzu zrobił jakbyś nagle stwierdził że bardziej Ci się podoba Andrzej niż Ania?
-
statekx - 09-22-2005
To jest dobre
warsadal napisał(a):Jedni gadają o muzyce, inni pokazują morde 
-
ReTuRn - 09-23-2005
Cytat:A co Ty byś mistrzu zrobił jakbyś nagle stwierdził że bardziej Ci się podoba Andrzej niż Ania?
Udał sie na leczene

W USA już wyleczono niejednego ;p
-
Scully - 09-23-2005
Tomash napisał(a):ReTuRn napisał(a):Nietolerancja nie jest problemem, tylko jedynym słusznym stanem.
A co Ty byś mistrzu zrobił jakbyś nagle stwierdził że bardziej Ci się podoba Andrzej niż Ania?
kazałby Ani zrzucić parę kilo, nie?
-
Tomash - 09-23-2005
Scully napisał(a):Tomash napisał(a):ReTuRn napisał(a):Nietolerancja nie jest problemem, tylko jedynym słusznym stanem.
kazałby Ani zrzucić parę kilo, nie?
LOL

Dobre

Ale ogólnie chodziło mi o to że ludzie troche przesadzają, co im ci geje zrobili?
Co mnie obchodzi kto z kim śpi? Ta cała afera z gejami to jest cudowny temat zastepczy żeby nie mówić o problemach gospodarczych itd... ale EOT
-
statekx - 09-24-2005
Co wy tu pieprzycie o tolerancji. A co geje sa tacy tolerancyjni? Przykladowo, idzie sobie para za reke i staje w jakims ustronnym miejscu zeby sie pocalowac. A pedaly to Ci kurwa stana na srodku drogi i liza sie, bo chca pokazac jacy to oni sa kozacy, bo maja reszte w dupie. A na taki widok rzygac sie chce.
-
seelenleib - 09-24-2005
statekx napisał(a):Co wy tu pieprzycie o tolerancji. A co geje sa tacy tolerancyjni? Przykladowo, idzie sobie para za reke i staje w jakims ustronnym miejscu zeby sie pocalowac. A pedaly to Ci czosnek stana na srodku drogi i liza sie, bo chca pokazac jacy to oni sa kozacy, bo maja reszte w dupie. A na taki widok rzygac sie chce.
fakt ze niektorzy lubia przesadnie eksponowac swoje pedalstwo (=geje w wersji wulgarno ordynarnej) nie przekresla wszystkich ludzi o orientacji homoseksualnej. z gejem to tak jak z ksiedzem - sa skurwysyny ale sa i fajni ludzie
-
Kamael - 09-24-2005
Temat!
-
Elvis - 09-26-2005
Kamael napisał(a):Temat!
Zaraz, zaraz...
statekx napisał(a):Przykladowo, idzie sobie para za reke i staje w jakims ustronnym miejscu zeby sie pocalowac. A pedaly to Ci czosnek stana na srodku drogi i liza sie, bo chca pokazac jacy to oni sa kozacy, bo maja reszte w dupie.
Lol. Bez przesady, że pary hetero całują się w ustronnych miejscach. A całujących się pedałów jeszcze - na szczęście - nie widziałem.
-
gannon - 09-26-2005
Ja też nie i też się ciesze, bo mimo iż jestem tolerancyjny to to by chyba nie powstrzymało moich odruchów wymiotnych.

blee