Forum Rockmetalshop
Wasze sny - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Wasze sny (/thread-wasze-sny)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

- ReTuRn - 07-21-2005

Daj sobie na luz, dziecko Laughing Nie no dobra, bez żartów. Tak sie pewnie macinalnie napisało z przyzwyczajenia, a ty robisz aferę, opanuj się...

- Emma - 07-21-2005

powialo grozna po RMS
Big Grin
nie no
zabwnie tu bywa

- Wishmaster - 07-22-2005

Hmm.. to ja miałem kiedyś ciekawy sen...źle świadczy o mojej psychice. Śnił mi się jakoś tak zeszłego lata, ale takich rzeczy się nie zapomina Laughing No więc we śnie terroryści wysadzili biały dom Laughing bombą atomową Big Grin , całe wschodnie wybrzeże US-raju zniszczone i w ogóle tragedia. Następnym celem był, uwaga... Belweder Rolleyes Laughing No i czekamy całą rodzinką w domu na falę uderzeniową, ale jakoś fartem podmuch był tu mały (mieszkam koło Kraka), tylko dom przewrociło na bok i wyrwało z fundamentów Laughing . Poza tym porobiły się tu jakieś wąwozy, takie małe wodospady, rzeka jakaś... i zgadnijcie - płyniemy tym przewróconym domem Laughing , aż dopłynęliśmy do czegoś w rodzaju kanionu Kolorado Laughing - tam się zatrzymaliśmy i wysiedliśmy - i jest taka przełęcz niby, nad urwiskiem jakimś, w ogóle widoki piękne, prawie zero roślin, no pustkowie, to idziemy drogą. A tam - patrol: trzech gostków w zbrojach, z mieczami itd Laughing Laughing Laughing Laughing to jakoś się z nimi zabraliśmy i doszliśmy do jakiegoś spróchniałego sporego drzewa, a raczej jego szczątków, tak, że można było wejść do środka... to było wieczorem, i podsłuchałem tam dwóch gości w czarnych płaszczach mówiących coś o przebudzonym czarnym smoku, i o tym że mają smocze jajo i o panowaniu nad światem Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin - potem się obudziłem. Najgorsze jest to, że wcale nie zmyślam - naprawdę mam taką pooraną wyobraźnię Laughing Za dużo RPG Rolleyes

- Hethell - 07-22-2005

Cytat:Za "dziecko" możesz kiedyś wybitnie potrzebować pomocy stomatologa, wiesz?
wlasnie dzieci sie najbardziej obrazaja za to slowo

- Sabelle - 08-03-2005

ostatnio ciągle powt. mi się taki jed. sen: jest noc, za oknem pada śnieg, słysze jak ktoś przekręca kluczyk w zamku, drzwi frontowe.. podchodzę i naprzek.zamykam zamek . Aż do chwili gdy już nie mam siły ktoś otwiera drzwi... no i oczywiście w tym mom. się budzę...

Kolejny, (ale śnił mi się parę tyg. przed maturą) idę chodnikiem i nagle tracę równowagę , spadam w przepaść, właściwie nie wiem skąd nagle się tam ona znalazła... po prostu spadam w czarną odchłań
..no i znów, jak zwykle , w chwili gdy upadam budzę się
Mam już dosyć takich snów...

- hier_kommt_die_sonne - 08-03-2005

Moż. powinnaś iść do psych., to zapewn. dałoby ci jakieś poczuc. wzgl. bezp.

Przepr. za złośl.

- Scully - 08-03-2005

a mnie się wczoraj śniła orgia w stylu rzymskim, piękna dziewczyna, znajoma się mną zajmowała bardzo pieszczotliwie, pewien pan jej pomagał i tak sobie było szczęśliwie... Angry

- Sabelle - 08-03-2005

..nie , nie skorzystam...(odpowiedź kieruje do 'hier_kommt_die_sonne')

- Hethell - 08-03-2005

to chyba nie byla propozycja Angry ale sen milusi

- no?nick - 08-04-2005

Raz do roku sni mi sie jakby smierc , moja smierc. Budze sie wtedy i mam swiadomosc tego , ze zaraz odejde z tąd . Towarzyszy mi przy tym ogromny strach , fajne uczucie Laughing Zeby bylo smieszniej jak sie obudze rano to wszystko pamietam , wiem ze mi sie nic nie stanie a sie boje. Moze ja mam zryta psychike :?

- Valhalla - 08-04-2005

nie masz zrytej psychiki, albo i masz Laughing ale to ja razem z Toba, bo co 2gi sen sni mi sie to ze ktos probuje mnie zamordowac Laughing jakac cala ferajna uciekinierow z wiezienia albo brat kolezanki itp Wink

- hier_kommt_die_sonne - 08-04-2005

Jest takie schorzenie (?), psychologia zna i opisuje takie przypadki, że komuś często powtarza sie jeden sen. NIektórzy ludzie przez całe życie, każdej nocy mają ten sam sen Wink Mi się to jednak nie zdarza Big Grin

- ReTuRn - 08-04-2005

Tolkien i jego syn Christopher mieli stale sen o powodzi, wszechogarniającym wszystko potopie Smile Stąd Numenor Big Grin

- no?nick - 08-06-2005

Valhalla napisał(a):nie masz zrytej psychiki, albo i masz Laughing ale to ja razem z Toba, bo co 2gi sen sni mi sie to ze ktos probuje mnie zamordowac Laughing jakac cala ferajna uciekinierow z wiezienia albo brat kolezanki itp Wink
jak fajnie nie czuc sie samotnym Tongue

- MOLLY - 08-21-2005

Niemal codzinnie śnia mi sie jakieś katastrofy... pożary, powodzie czy nawet wojna Crying or Very Sad Crying or Very Sad
No ale zdarzają się i przyjemne, romantyczne senki Big Grin. Dobra teraz juz idę spać Laughing