Forum Rockmetalshop
Matura - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Matura (/thread-matura)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- pepin - 05-19-2005

dzis pukałem WOS na podstawach i rozszerzeniu i kur.. tak zajebistego wypracowania jak dzis to jeszcze w zyciu nie napisałem Big Grin Poszło elegancko. Podstawowy byl prosciutki, a na rozszerzonym juz troche trzabylo ruszyć dyńka. Ale ogolnie jest zajebiscie Big Grin

- Lech - 05-19-2005

ano i po wosie...podstawa latwa raczej byla, szkoda tylko ze sobie na nauke trzy dni tylko przeznaczylem...rozszezona byla niezbyt latwa, ale to juz malo mnie obchodzi- wazne ze podstawa zdana Smile

- Valhalla - 05-19-2005

dajcie spokoj mam taki jebniety blad na podstawowej a wszystko przez ostatni wykres tak nie, nie mam zdanie i powdojna kratke, 2 razy na to patrzylam a z tego co slycszalam to i tak pomylilam nie z nie mama zdania czy co. Niewazne, ale ogolnie PROSTACKO LATWE Laughing jakbym sie tak jeszcze pouczyla.. Tongue

- Lech - 05-19-2005

Twa wypowiedz jest calkowicie niezrozumiala- prosze powtorzyc Tongue

- Valhalla - 05-19-2005

heh Big Grin pomylilam wykres NIE z wykresem NIE MAM ZDANIA w efekcie napisalam bzdury? Tongue Laughing

- Hethell - 05-19-2005

a ja mam w poniedzialek dopiero ostatnio mature :? juz na xiazki nie moge patrzec

- Valhalla - 05-19-2005

za Acridem; matura to bzdura Laughing
i tak bedzie good Smile

- Hethell - 05-19-2005

haha teraz to mowisz jak juz jestes po wszystkim

- Valhalla - 05-19-2005

co ma byc to bedzie?
Het wisnie w Niemczech czekaja Tongue Laughing

- Hethell - 05-19-2005

wlasnie Big Grin a matura bedzie pewnie prosta Big Grin

- Valhalla - 05-19-2005

pewnie tak, rozszerzona na pewno prostsza niz podstawowa Winkstandard Tongue

- Hethell - 05-19-2005

mam nadzieje Smile zeby temat na wypracowanie brzmial jakos ludzko. nie na przyklad ''motyw okna w historii sztuki'' Mad

- Vlkodlak - 05-19-2005

ej, to ja miałam napisać "matura to bzdura"
można jeszcze dodać "połamcie sobie pióra" ale to już chyba spóźnione Tongue

z tą maturą to tak jest, nauczyciele straszą, większość się boi a tak naprawdę to pikuś Big Grin

te nowe to już chyba w ogóle. God bless the stara matura Laughing

- Tuomasss - 05-19-2005

Valhalla napisał(a):heh Big Grin pomylilam wykres NIE z wykresem NIE MAM ZDANIA w efekcie napisalam bzdury? Tongue Laughing

Słuchaj, mój kumpel zrobił dokładnie to samo. :? Morał z tego taki, że wykresy o kant dupy.
Ale poza tym to rzeczywiście było proste, chociaż ten pierwszy temat na rozszerzonym to raczej dość ambitny był, w przeciwieństwie do drugiego Big Grin. Było git, a co ważniejsze nareszcie są wakacje Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

- Valhalla - 05-19-2005

no banalne bylo. wlasnie te wykresy duzo osob pomerdalo, bo ja mowie, tam na obu byla kratka, jakby nie mogli dac kratki i paskow jakichs chociaz Tongue
nr 1 fajny, nie znam zadnych artukulow itp dotyczacych mniejszosci narodowych i etnicznych z lat 1945- 89 Big Grin