-
Vlkodlak - 01-30-2005
Witajcie Mroczna Braci. Przybyłam tu, aby szerzyć wśród Was Mroczną Wiarę. Pójdzcie za mną, albowiem tylko wtedy dostąpicie Wielkiego Zamroczenia

Ej... idę na to forum, ale jak zacznę się śmiać w moim stanie (wszyystko mnie boliiiiiii) to mnie nie odratują

Oj...jak się uda to też się zapiszę
-
Vlkodlak - 01-31-2005
TRZYMAJCIE MNIE!

To NIE może być serio

. Ja naprawdę nie wierzę

.
No, chyba że faktycznie średnia wieku <12 to wtedy może i na serio sobie to biorą

-
Katiria - 02-01-2005
Eeeee....od kiedy to The Rasmus...Nightwish i Cradle Of Filth to Gotyk??? :? :? :?
-
gannon - 02-01-2005
no a jak nie gotyk jak gotyk? Rasmus? toż to tró goth

i napewno wali konia

hock: (patrz "HUMOR")
-
aXe Rose - 02-01-2005
gannon napisał(a):no a jak nie gotyk jak gotyk? Rasmus? toż to tró goth
i napewno wali konia
Krzyżem...
-
Katiria - 02-02-2005
aXe Rose napisał(a):gannon napisał(a):no a jak nie gotyk jak gotyk? Rasmus? toż to tró goth
i napewno wali konia
Krzyżem...
Uuuu....to niehigieniczne :?
-
gannon - 02-02-2005
i bluźniercze :?
-
Kamael - 02-02-2005
Ech, zarejestrowałem się tam, ale jakoś nie potrafię wczuć się w tą estetykę... Chyba jestem za mało mroczny

hock: ;D
-
gannon - 02-02-2005
za mało walisz konia i tyle
-
aXe Rose - 02-02-2005
albo za małym krzyżem...
-
Slayerd - 02-03-2005
Bracia nie śmiejcię sie z tego forum, gdyż prawda na nim pisana jeno jest. A zaiste tylko użytkonwicy tego forum dostana sądowy zakaz wychodzenia z domu po 22...
Powiadam wam ja Brat Slayerd.

Turlajcie fawora, bracia to prowadzi do radości Szatana, a nie jakieś bzdurne pompowanie.
-
hier_kommt_die_sonne - 02-03-2005
ech, mnie się juz tak nie chce tam pisac jak kieyś bo i czasu mniej [szkoła sie zaczęła...] ale czaem zaglądam... To o seksie w fekaliach jest najmocniejsze...
-
Pandora - 02-03-2005
Dawno tam nie zaglądałam... chyba czas nadrobić zaległości
-
ReTuRn - 02-05-2005
'dhampr pompuje dla Księżyca i pewnie jak już swoje odpompuje, to mu Księżyc da sterydów coby był jeszcze większy i mógł pompować dalej.'
PAndemonium, to bylo zajebiste, az monitor poplulem i z krzesla spadlem...
-
aXe Rose - 02-06-2005
ReTuRn napisał(a):'dhampr pompuje dla Księżyca i pewnie jak już swoje odpompuje, to mu Księżyc da sterydów coby był jeszcze większy i mógł pompować dalej.'
PAndemonium, to bylo zajebiste, az monitor poplulem i z krzesla spadlem...
Ja tak samo