-
qba32167 - 02-03-2005
Psyhosis a wiesz że iq liczy się tylko w rozwiązywaniu testów ??
Ktoś może być totalnym debilem a w teście wyjdzie mu iq 150 jak dodzie
A tak naprawde to jej zazdroszcze tego że kręci dupą na zawołanie i zachowuje się jak dziwka
Tak naprawde też chciałbym wkładać sobie ręke do majtek i gemrać w środku w sklepie z ciuchami
Chyba że doda jest podobna do Miriam i też ma penisa to się nie dziwię
aXe Rose napisał(a):Poza tym odnośnie tych wywiadów:
Można z nich wywnioskować, że ktoś jest naprawdę inteligentny. Poczytajcie sobie wywiady z Jimem Morrisonem...
Daj linka
-
boczex - 02-03-2005
młoda głupia zespolu sie jakiegos jej zachcialo w teledysku pokazuje ze jest dziwka zareczona z pilkarzem wiec kasy troche ma cycki sobie powiekszyła wiec oznacza to tylko to ze jest głupio szmata żdzira i suka dziwka
-
psychosis - 02-03-2005
qba32167 napisał(a):Psyhosis a wiesz że iq liczy się tylko w rozwiązywaniu testów ??
Ktoś może być totalnym debilem a w teście wyjdzie mu iq 150 jak dodzie
Niewydaje mi sie zeby debil był w stanie wypełnić test na 150 zeby chociaż 50 miał to byłoby cos...
-
qba32167 - 02-03-2005
A dlaczego nie ??
Jak by miał test ABC to by mógł wyciągnąć 150 iq tak jak to zrobiła doda która należy do mendy ( nie mylić z mensą bo tam ja bym jej nie dał nigdy ) ale wiesz jak jest twoją idolką a ty jesteś jej wielkim fanem to nie ma sprawy
-
wilk_fenriz - 02-04-2005
ja i Psychosis jestesmy jej wielkimi i oddanymi fanami i bedziemy bronic jej sprawy 8)
-
qba32167 - 02-04-2005
Wilk Fenriz dlaczego jestes jej fanem ??
Podaj mi jeden przykład za co można lubić tą babe
-
wilk_fenriz - 02-05-2005
hehe

to z tym fanem to byl zart, ale suma sumarum ona mi po prostu zwisa- przeciez to tylko płotka- rownie dobrze mozna by gadac o rozowych lalach w stylu aguilery czy spears, poza tym te cale najezdzanie na nia jest wg. mnie pozbawione sensu bo mam wrazenie jakby to bylo gadanie dzieci ktorym zabrali lizaka i musza sie na kims odegrac. "jesli jestes smutny, najedz na dode ze jest kurwa dziwka i szmata, poprawa humoru gwarantowana" - zenada
-
qba32167 - 02-05-2005
No w sumie mi to nie pomaga jak powiem na dode że jest dziwka tylko poprodstu wyrażam swoje zdanie na temat tej babki bo jest najzwyczajniej w świecie głupia i tyle
-
hEx - 02-12-2005
Doda Doda zrób nam ...
-
Vergilius - 02-25-2005
To że jest gupia

nie opznacza że jest brzydka.Wygląd (choć taki słiit różowy)to chyba jedyny jej atut...
-
gorzka - 02-25-2005
Doda swoja całkiem niebrzytką twarz psuje tymi tonami kosmetykow w tym ciemnymi cieniami na powiekach.... i kilogramem maskary... Figure ma ładną, wygląda jak wygląda, a o muzyce.... pozostawmy to bez komentarza. Robi to co lubi i juz
- Anonymous - 02-25-2005
hEx napisał(a): Doda Doda zrób nam ... 
współczuje ci...
-
SHOX! - 02-26-2005
gorzka napisał(a):Doda swoja całkiem niebrzytką twarz psuje tymi tonami kosmetykow w tym ciemnymi cieniami na powiekach.... i kilogramem maskary... Figure ma ładną, wygląda jak wygląda, a o muzyce.... pozostawmy to bez komentarza. Robi to co lubi i juz
i na dodatek wygląda jak dziwka

, mam pomysł na nowy temat

zaraz go założe, pojedziemy kogoś innego 8)
-
Vergilius - 02-26-2005
Może Wiśniewskiego i Mandaryne..
Fuck 'em all
-
nowy - 02-26-2005
gdyby nie to ze ta doda robi z siebie dziwke to by nawet o niej nic slychac nie bylo...
mie wkurza
takie nastawienie niektorych "gwiazd"
ktore pokazuja dupe
a muza jest do kitu a i tak to jest hicior...