Forum Rockmetalshop
CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: CZy płakaliście już przy jakiś piosenkach ? (/thread-czy-p%C5%82akali%C5%9Bcie-ju%C5%BC-przy-jaki%C5%9B-piosenkach)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

- mind.in.a.box - 02-20-2005

MortIIs - World Essence...

nie raz i nie dwa...

- Emma - 02-20-2005

Mysolvitz-chcialbym umrzec z milosci ...
ja wiedzialm ze to sie tak skonczy :/

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 02-21-2005

Ostatnio mi doszla jedna piosenka

Ephiphany ( staind )

Az sie lezka w oku kreci ...

- agnes - 02-21-2005

Jeżeli jesteśmy przy Staind to "Outside"...

- seelenleib - 02-21-2005

a ja przy plycie
Sopor Aeternus - Dead Lover's Sarabande (face one)
sluchalem po smierci przyjaciela... i nie wytrzymalem

- kLuCz - 02-22-2005

Jak byłem mniejszy to często oglądałem ,,Króla Lwa'', tam na końcu była taka piosenka Eltona Johna, przy której zawsze, ale to ZAWSZE się rozklejałem.I o dziwo wciąż chciałem oglądac ten film. Nie ma to jak masochizm Angry Angry
A tak na seri to nie przydarza mi się płakac przy piosenkach

- Hair of the dog - 02-22-2005

ja plakalem jak ojciec simby zmarl Wink

- Wars - 02-22-2005

Ja nie, bo jestem, kurwa, prawdziwym facetem Laughing

- madpuchatek - 02-22-2005

Hair of the dog napisał(a):ja plakalem jak ojciec simby zmarl Wink
Też przy tym płakałem...ale jak byłem małym dzieckiem...nie że niby teraz ostatnio Wink
A co do topicu...nigdy nie zdarzyło płakać przy piosence...co najwyżej było mi troche smutno

- Emma - 02-22-2005

ja placze na "mustang'u z dzikiej doliny " Tongue

- gannon - 02-22-2005

...a ja rycze przy muminkach Crying or Very Sad ,
a bobek to mój idol Big Grin

topic chyba dotyczy piosenek, a nie kreskówek Wink

- agnes - 02-22-2005

Ja prawie ryczałam dzisiaj (ze śmiechu) przy piosence z serialu "Na dobre i na złe". Mój kolega śpiewał ją na kilka głosów bandażując mi rękę. Wczuwał się chłopak w sytuację Laughing

- Aeroth - 02-22-2005

na głosy sam ze sobą? kurde zdolny jest Tongue

- agnes - 02-22-2005

tak się starał, że aż mu bandaż uciekał Smile i wcale mu źle nie wychodziło (śpiewanie, bo jego uzdrawianie "zabiło" już jednego kolegę Big Grin)

- gorzka - 02-24-2005

Hmm chyba na każdym, bynajmniej na większości muzyka wywiera jakies emocje... np. z poszczególnymi utworami mamy jakieś lepsze bądz gorsze wspomnienia, albo po prostu powoduje je nastrój i klimat piosenki... na mnie nieodparty uraok wywarła od pierwszego usłyszenia piosenka Guns n'roses Don't cry.... i November rain... po obejrzeniu teledysku do tej drugiej za kazdym następnym usłyszeniem piosenki łzy az same cisneły mi się do oczu w chwili motywu gdy 'teledysskowa' zona Axla' umiera.... I jeszcze sentymentalną piosenką jest You are no different, Ozzego.... Crying or Very Sad