-
Zakk Wylde - 02-27-2005
Śpiewam tylko gdy jestem podpity a że teraz jakoś rzadko pije to i rzadko śpiewam
-
Mahogany - 02-27-2005
Śpiewam często, ale niestety nie mam do tego talentu.
-
Tomash - 02-27-2005
Śmieszna akcja ze śpiewaniem po pijaku: poszliśmy
z kumplami(razem 4 osoby) na koncert kultowej kapeli 100TVarzy grzybiarzy, oczywiście uprzednio obalając pare win, gdy dotarliśmy do klubu, było jeszcze sporo czasu do rozpoczęcia koncertu, więc wychyliliśmy troche kufli, i zaczeliśmy śpiewać... najpierw coś KNŻ, barman wyczuł klimat i puścił "Baranka"... gdy skończył się ten kawałek, a tym samym nasze wykonanie cały klub(było ze 100 osób) zaczął bić brawo

od tego czasu już rozsądniej dawkuje ludziom swój "talent"
-
...dark soul..:) - 02-27-2005
Tomash napisał(a):Śmieszna akcja ze śpiewaniem po pijaku: poszliśmy
z kumplami(razem 4 osoby) na koncert kultowej kapeli 100TVarzy grzybiarzy, oczywiście uprzednio obalając pare win, gdy dotarliśmy do klubu, było jeszcze sporo czasu do rozpoczęcia koncertu, więc wychyliliśmy troche kufli, i zaczeliśmy śpiewać... najpierw coś KNŻ, barman wyczuł klimat i puścił "Baranka"... gdy skończył się ten kawałek, a tym samym nasze wykonanie cały klub(było ze 100 osób) zaczął bić brawo
od tego czasu już rozsądniej dawkuje ludziom swój "talent"
..tak wlasnie odnajduje sie prawdziwe talenty
-
Zygfrydiusz - 02-28-2005
Czasem lubie sobie pośpiewac jak mam zły humor w domowym zaciszu ( hmm zaraz czy u mnie kiedykolwiek jest cicho

? ), ale czasem sie matka na mnie dziwnie patrzy

. A tak to czasem z kumplami przed jakimiś koncertami po paru piwkach i innych napojach alkoholowych... najczęściej śpiewamy 'chryzantemy' kur

...
-
Amati - 03-02-2005
Witam
Ja spiewam zawsze i wszedzie 8) Na koncertach (wlasnych i nie tylko), w domu, pod prysznicem (chociaz ostatnio sie woda zakrztusilam i zaprzestalam tej praktyki....

hock: ), w pracy sobie mrucze pod nosem (nie moge sie wykazac, bo mam szefa sciane obok....

), a najbardziej mi ostatnimi czasy przypadlo do gustu wycie w samochodzie 8) . Jak staje na swiatlach to sie zamykam, bo mi sie wydaje, ze mnie wszyscy slysza...
Pozdrawiam!
-
TisH - 03-02-2005
Amati napisał(a):a najbardziej mi ostatnimi czasy przypadlo do gustu wycie w samochodzie 8)
Ja z kolei na egzaminie na prawko jechalam po luku z piesnia na ustach. Bumtralalala chlapie fala, po glebinie statek plynie....
-
Amati - 03-02-2005
TisH napisał(a):Ja z kolei na egzaminie na prawko jechalam po luku z piesnia na ustach. Bumtralalala chlapie fala, po glebinie statek plynie.... 
Hehe, swietne! 8) Zdalas??
-
TisH - 03-02-2005
Za pierwszym razem!

Widocznie egzaminator nie chcial przez to przechodzic jeszcze raz...
-
Amati - 03-02-2005
[quote="TisH"]Za pierwszym razem!

quote]
Qrcze, ze tez ja nie wpadlam na taki pomysl.... :?
-
lucretia - 03-02-2005
Owszem, zdarza mi się śpiewać coś samej sobie pomagając pamięci w odtworzeniu ukochanego utworu.
-
Dementor - 03-04-2005
Ostatni zauwazylem ze ludzie sie na mnie dziwnie patrza....nie wiem czemu
-
Aeroth - 03-04-2005
ja zawsze na próbie spiewam, głosno nuce melodie jak gram. Mikrofon tego nie zbiera na szczescie

ale dzieki temu nigdy sie nie gubię w którym miejscu piosenki jestem
- Anonymous - 03-04-2005
najśmieszniej się śpiewa pod prysznicem
-
lucretia - 03-04-2005
Nie śpiewam pod prysznicem... Za to często podczas samotnej wędrówki.